Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka']no i im się udało :evilbat:

Nam się też udało :evilbat: Te ręce mogą WSZYSTKO :evilbat:

Rewelacja!! Ręce które leczą! :lol:

Guest bernulka
Posted

[quote name='Agga']o Kaczorki....

waszko ale wielki komin :o

No nie!! Znowu Waszko!! A ja, Asiunia itd... ?! W tych warunkach to normalnie nie można życ :lol: :x Nasz domek sie ślicznie rozbudowuje. I nie Waszko ale wielki komin tylko "Waszko, Bernulko itd. Ale wielki komin :evilbat: :lol: uważajcie bo paździoszek traci cierpliwość :lol: 8) Nio a gdzie nowe fotki?

A co do nowego prezydenta, to kogo sie spytam to "głosowałam na Tuska" to już nie rozumiem, jak wszyscy głosowali na Tuska to jak ten kaczor został prezydentem? :lol: :lol:

patrzccie jacy podobni do siebie :lol:

paździoszki

Posted

A ja tam nie wiem, czym wy się przejmujecie. Przezyliśmy Wałęsę, to i Kaczora przeżyjemy! Przynajmniej nudno nie będzie! :lol: (a Kaczor wygrał m. in. dizeki mnie, bo ja nie głosowałam. Mnie tam było wszystko jedno, ani jednego, ani drugiego kaczora nie lubię :evilbat: )

Posted

asher napisał(a):
A ja tam nie wiem, czym wy się przejmujecie. Przezyliśmy Wałęsę, to i Kaczora przeżyjemy! Przynajmniej nudno nie będzie! :lol: (a Kaczor wygrał m. in. dizeki mnie, bo ja nie głosowałam. Mnie tam było wszystko jedno, ani jednego, ani drugiego kaczora nie lubię :evilbat: )

a ja glosowalam :evil: ..i Kaczorom mowie nie :evil: :evil: :evil:

Posted

Ka-ka napisał(a):
a ja nie załatwiłam przeniesienia do Warszawy...i zła jestem...bo kaczora za Prezydenta mieć nie chcę :evil:
Ja własnie tez nie mogłam głosowac, bo zameldowana jestem w Radomiu... Głosowałabym oczywiście na Tuska. Choć bez głębszego przekonania :roll:

Posted

bo i Warszawa głosowała na Tuska :( Co z tego, że nie idealny, pewnie, że nie, ale... :-?
taaa, Asher ma rację z Wałęsą, ja w ramach pocieszenia wyobrażam sobie jakby było, gdyby wygrał Lepper :roll: albo Aliasz Iliasz, czy jak mu tam było :lol: :lol: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ka-ka napisał(a):
a ja nie załatwiłam przeniesienia do Warszawy...i zła jestem...bo kaczora za Prezydenta mieć nie chcę :evil:
Ja własnie tez nie mogłam głosowac, bo zameldowana jestem w Radomiu... Głosowałabym oczywiście na Tuska. Choć bez głębszego przekonania :roll:

lepszy Tusk niz Kaczynski-zwlaszcza z bratem w rzadzie :-? ..juz sie zapieralam ze nie pojde glosowac bo i tak nigdy nie wygrywa ten co glosowalam :-? ..ale w koncu ide glosowac i co :-? ..Na Walese tez nie glosowalam-ale agitowalam za solidarnosc ostro swego czasu-do tego stopnia ze mi rodzicow aresztowali :oops: :lol: ..bo jeszcze bylam niepelnoletnia :lol:

Posted

a ja się pocieszam....że może jednak wokół PO skupili sie nie tacy głupi ludzie...że jak mądrzy, to dobrze wykorzystają te pięć lat.....bo jeśli będą mądrzy, a Kaczor z PiSem ludzi wkurzy, to za pięć lat można stanąć jeszcze raz w szranki.....

tak sobie tłumaczę.... :roll:

Posted

bernulka napisał(a):
Agga napisał(a):
o Kaczorki....

No nie!! Znowu Waszko!! A ja, Asiunia itd... ?! W tych warunkach to normalnie nie można życ :lol: :x Nasz domek sie ślicznie rozbudowuje. I nie Waszko ale wielki komin tylko "Waszko, Bernulko itd. Ale wielki komin :evilbat: :lol: uważajcie bo paździoszek traci cierpliwość :lol: 8) Nio a gdzie nowe fotki?

A co do nowego prezydenta, to kogo sie spytam to "głosowałam na Tuska" to już nie rozumiem, jak wszyscy głosowali na Tuska to jak ten kaczor został prezydentem? :lol: :lol:

paździoszki

No wlasnie przyznawac sie szybko kto głosowal na kaczke to dostanie zaraz w kubek :evilbat:
Bernulka ja to samo,kogokolwiek spytam to wszyscy "glosowalam/em na Tuska" :o Wiec ja juz nie wiem skad ten wstretny Kaczor wzioł te głosy :roll: :-?

Posted

cichoooo już o tej polityce :evilbat: :lol:

Lunka wlaśnie została wykąpciana bo jutro idziemy do fryzjera a wstyd z takim brudasem się pokazać między ludźmi :evilbat: :lol: no i mnie teraz nienawidzi :-? :lol:

Posted

angiewoop napisał(a):
bernulka napisał(a):
Agga napisał(a):
o Kaczorki....

paździoszki

No wlasnie przyznawac sie szybko kto głosowal na kaczke to dostanie zaraz w kubek :evilbat:
Bernulka ja to samo,kogokolwiek spytam to wszyscy "glosowalam/em na Tuska" :o Wiec ja juz nie wiem skad ten wstretny Kaczor wzioł te głosy :roll: :-?

w tym kraju nic nie wiadomo :evil:
Waszka- a po fryzjer??????????? :o przeca zima idzie-masz zamiar jej futerko przedluzac mam nadzieje?????????? :o :lol:

Posted

hahaha Daga i znowu to samo :evil: :lol: sznaucer to sznaucer i tak ma wygląać - jak sznaucer a nie jak kudłacz - idę teraz póki jeszcze ciepło bo po zimie by wyglądała co najmniej tak jak ta sunia z Rzeszowskiego schroniska:

http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/1/1.jpg

ale chcę jej tylko trochę podciąć łapy, wytrymować grzbiet i ogolić łeb i doopkę, grzbietu nie golimy :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
to może zrobisz fotoreportaż "przed" i "po" 8)

i dawaj mi tu Bolutka....plisssss...... :oops:

:thumbs: świetny pomysł..

No i oczywiście zdjęcia Lunci z Bolusiem :angel: tylko szybkoo :D

Posted

ejjj głodnyyyyyyy

wyluzuj Bolek, jak się jeszcze nie ugotowało to nie ma - nie rozumiesz tego??

O!! Chyba się skończyło gotować

szykuj się na papu Bolek 8)

no dłuuugooo jeszczeeee??? już wystygło :evil:

Posted

Malawaszko cieszę się ze trafiłam na twoją galerię, bardzo lubię oglądać zdjęcia twoich psiaków, to wspaniale że Boluś tak pięknieje i coraz lepsze ma wyniki, proszę o więcej zdjęć w galerii sznaucerów!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: