AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):a co mam ci dawać puste nadzieje :cool3: też będziesz niezadowolona :diabloti: ja niezadowolona???? ZAWSZE jestem zadowolona.... Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a):ja niezadowolona???? ZAWSZE jestem zadowolona.... ..................... zawsze szczerze uśmiechnięty :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 LAZY napisał(a): Waszka ja ostatnio jak czułam się jakby mnie połamało i za cholerę przejść nie chciało, głowa ciażyła do ziemi itd. to walnęłam sobie test ciążowy. Na szczescie ujemny;), ale byłam w stanie uwierzyć, że dopadła mnie choroba macierzyństwa. no mnie też jeszcze nie byłoby z tym po drodze :shake: chociaż coraz częściej myślę, że jak nie wpadniemy to nigdy się nie zdecyduję... ze strachu :roll: Co do bąków (no wiecie temat chyba dość ciekawy:lol:) to Ida czesto pierdzi, a wtedy zawija tyłek i ucieka, Luneta z tego co pamietam, tez opuszcza miejsce zbrodni.:diabloti: hahah noo - Luna w panice wieje :evil_lol: agbar napisał(a):Matko jedyna gdzie nie wejde tam rzuca mi sie w oczy slowo penis:roll:czy ja jestem chora:crazyeye::diabloti:a teraz jeszcze poczytalam ze Luneta ma malego kijka:mdleje: no bo ma małego kijka :diabloti: penis penis penis penis :eviltong: eria napisał(a):ale na poprzedniej stronce radosne fotki :loveu::loveu: uwielbiam takie rozbiegane, zabawowe....:loveu: ja też :loveu: a tu zima idzie :placz: wczoraj przed spaniem mamcia mi rozmasowała karczycho, wysmarowała fastumem i dziś już prawie normalnie :multi: co prawda obudziłam się mokruśka, ale czuję się lepiej, byłam u fryzjera, nadal nie mam w czym iść na wesele za dwa dni :multi: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 idz w penisie..tfuuu w pelisie:diabloti: Quote
LAZY Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):idz w penisie..tfuuu w pelisie:diabloti: Staram się myślec, ze wszystko z Tobą i Twoimi penisami w porzadku:diabloti: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 LAZY napisał(a):Staram się myślec, ze wszystko z Tobą i Twoimi penisami w porzadku:diabloti: absolutnie:roll:moj penis znaczy ten ...eee pies spi:roll::diabloti: Quote
Pysia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Moze do Plejady pojedx? tam duży wybór ;) Jak będziesz potrzebowała pomocy w zakupach to krzyknij :diabloti: Wpadnij Ty może rzeczywiscie bo czekam na to wesele i czekam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 e tam w Plejadzie to dupa a nie wybór :shake: z rańca jadę jutro do M1 na ten nowy pasaż - może tam coś fajnego nowego otworzyli Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/39/dsc0179ed9.jpg http://img158.imageshack.us/img158/1408/dsc0181wx8.jpg Już miałam powiedzieć, że dwie takie same fotki ślicznej Laluni dałaś, ale dopatrzyłam się innej pozycji jęzora:crazyeye::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 a widzisz! ja nie wstawiam takich samych fotek :diabloti: Quote
Alicja Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ale tu foteckowo obrodziło :loveu:i jak rodzinnie ;) Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 malawaszka napisał(a):a widzisz! ja nie wstawiam takich samych fotek :diabloti: Mówisz, że nie odwalasz fuszerki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieńdobry;) Quote
AlKil Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Vectra napisał(a):..................... zawsze szczerze uśmiechnięty :diabloti: Tak od razu musiałaś mnie demaskować???!!!:mad: http://img84.imageshack.us/img84/5599/dsc0169zi0.jpg Mo, zobacz jak mu dziecię na ramionach do image pasuje, załatw mu klonika, co będzie cudze dźwigał!!!:lol: Quote
madziamn Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ale sliczne zdjęcia Moniczko:loveu: a w tym pysiolu Luniastej to się normalnie zakochałam.:loveu: Quote
lolka75 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wasia poka co zdjelal fryzjer:multi::cool3: Quote
malawaszka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 fryzjer to samo co ostatnio tylko odświeżona fryzurka, nie mam fotek :shake: wróciłam właśnie z wielkiego poszukiwania kiecki na wesele - NIE ZNALAZŁAM :mdleje: mam dość, nie idę na żadne wesele bo nei mam w czym :placz: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Przylazłam se tez do Was bo Ty wszędzie gadasz to ja tez pogadam :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 malawaszka napisał(a):fryzjer to samo co ostatnio tylko odświeżona fryzurka, nie mam fotek :shake: wróciłam właśnie z wielkiego poszukiwania kiecki na wesele - NIE ZNALAZŁAM :mdleje: mam dość, nie idę na żadne wesele bo nei mam w czym :placz: Jak to?? Mówiłam, żebyś ze mną polazła babsztylu :mad: Masz iść na wesele i już!! Quote
weszka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Waszencjo nie wiesz że ładnemu we wszystkim ładnie więc nie cuduj ;) dobrej zabawy! Quote
madziamn Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 tak, tak Moniczko nie kombinuj z tym weselem. Kobieta zawsze mówi ze nie ma się w co ubrac:eviltong: a jak znam zycie to szafa pełna. DOBREJ ZABAWY WAM ŻYCZĘ. A strój na pewno sobie znajdziesz. Quote
Alicja Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ja to bym nie miała kłopota ..... nie lubiam wesel :p to wcale bym się nie zmartwiła że nie mam w czym iść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no WASZKO chyba dobrze się bawisz na weselu. Quote
Recommended Posts