Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sama? waszuniu, nigdy nie mów, że SAMA! Bo to nieprawda ! :calus: Masz rodzinkę przecież :)
A ja myślę, że niedługo wszystko sie przewróci do gory nogami ! nawet sie nie spostrzeżesz :calus:

Posted

Waszko, udała ci się ta Oliwka :wink: I nie narzekaj na zajmowanie się nią, pomyśl, jakie bedziesz miała doświadczenie 8)
a stosowałaś zapewne nasze rady dotyczące okularów spawalniczych i maski gazowej? Działa? :angel: :wink:

Guest bernulka
Posted

hahaha Oliwka raper the best :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A moze jakiś Oliwkowy filmik? 8)

paździoszki

Posted

qrcze mam za duży oliwkowy filmik i się nie mieści :(

a wogóle to mam wyniki badań Bolutkowych i jest fajnie :-) cholesterol spadł z ponad 700 czegoś tam do 300 (czyli jeszcze ciut powyżej normy) :D tyroksyna - bez rewelacji przy tej dawce leku bo z 0,4 do 0,5 się podniosło czyli jeszcze poniżej normy, ale kudły rosną :lol: to ja nie wiem co będzie jak dojdziemy do normy :o :lol:

ale muszę Wam powiedzieć, że Bolutek jest okropny :evil: już teraz wiem co znaczyło na stronie Palucha, że to piesek z charakterem :lol: Boluś nie lubi innych psów - warczy i próbuje polować :o ostatnio na szczeniaka który się z Luną bawił - nasłuchiwał nasłuchiwał i puszczał się galopem tam gdzie wydawało mu się że powinien być piesek i kłapał paszczą :o podobnie robi czasami do innych psów - ale to tylko wtedy jak jest za duże zamieszanie wokół niego i biedak traci orientację - bo jak sam na sam z jakimś psem się obwąchuje :lol: (pewnie wypipkowało) to czasem tylko warknie ale zwykle tylko się pręży :lol: no i ja znowu nie wiem jak będę miała trzeciego a może i czwartego psa jak mam dwa małe paskudy niegościnne w domu :( :evil:

Posted

e tam...byla jedna paskuda niegoscinna, przyjela Bolutka - teraz sa dwie to napewno przyjma trzeciego psa, potem beda trzy paskudy niegoscinne moze ew przyjma czwartego lokatora i beda juz cztery paskudy niegoscinne...ufff
A tak swoja droga - Bolutek pieknieje w oczach, zarasta chlopak :)
Oliwka rosnie rosnie rosnie ;) Sliczna rapujaca dziewczynka :wink:

Posted

:lol: Super,że Bolkowi sie wyniki poprawiły, a jak tyroksyna sie wyrówna to z Bolka komondor będzie :lol: :lol:
Malawaszka Twoje maile są super :roflt: Najlepsza jest ta ostatnia :lol: Mój mąż powiedział, że ma tyle wdzięku co ja :evil: :lol:

Posted

no to jeszcze jedna wspominka i już nie męczę :)

Zrobimy mały konkursik?
Kto pierwszy znajdzie zdjęcia, które tu wstawiłam (i lekko zmienilam)... Zdjęcia są w tej galerii :D

Posted

haha ja znajdę ja znajdę :angel: :angel: :angel: mogę podać datę :lol: :wink: ale i tak pewnie nikomu nie będzie chciało się szukać :wink: a fotka SUPER!!!!!! jakie mam oczy SUPERANCKIE!!! :evilbat:

Tajdzi MISTRZU :modla: męcz mnie dalej męcz :angel: :angel: :angel:

a teraz lecę na :drinking: :drinking: :drinking: :lol:

Guest bernulka
Posted

ejj to mi tesss pifko postawi Wasia jak znajde 8) :fadein: :lol: ?

To co z tym piffkiem? :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

nio to co z tym piffkiem :evilbat:

paździoszki