PIKA Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):szalona Luna , zapisz ją na kurs przewodników wycieczek 8) chyba amerykanskich :lol: Quote
arima Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Tu też filmiki :P Ja też chce tak umieć :bigcry: Malawaszka a kto będzie mieszkał w tym drugim domu?? Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 no w jednym ja w drugim rodzice :roll: ja miałam mieszkać z TZ ale mu się nagle odwidziało :x Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 malawaszka napisał(a):no w jednym ja w drugim rodzice :roll: ja miałam mieszkać z TZ ale mu się nagle odwidziało :xno przecież robisz schronisko dla Dogomaniaków :wink: :lol: Quote
arima Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A rodzice- bo sie martwiłam,że ktoś obcy co by mogly psy przeszkadzać, bo pewnie ich tam dużo będzie :lol: A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 hahah no tak to Rodzice zostaną w bloku :lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 arima napisał(a):A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol: zależy co to dla Ciebie znaczy długo - bo dla mnie od pocz. września to już jest cholernie długo bycia samej :-? :( Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 O ty Wasiu... jak mogłaś... mówić "samej"... a my... a o nas zapomniałaś :cry: :cry: :cry: Przeciez my ci tak dzielnie towarzyszymy :cry: Bo Wasie my koffamy :angel: paździoszki Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 nie zapomniałam o Was słonko Ty moje :calus: ale wiesz - facet też potrzebny 8) a na dogo same baby :lol: Quote
arima Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 malawaszka napisał(a):arima napisał(a):A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol: zależy co to dla Ciebie znaczy długo - bo dla mnie od pocz. września to już jest cholernie długo bycia samej :-? :( No dla mnie też już to jest długo :-? Napewno już bardzo niedługo :lol: tylko odejdz od tego monitora choć na chwilke!!!!! Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 no w oncy mam się po ulicach szwędać?? :lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Waszka, w nocy też można spotkać nową miłość :lol: ciemną nocą w praku.... :wink: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):Waszka, w nocy też można spotkać nową miłość :lol: ciemną nocą w praku.... :wink: ooo jakieś nowe miejsce??? a gdzie to? :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a):Waszka, w nocy też można spotkać nową miłość :lol: ciemną nocą w praku.... :wink: ooo jakieś nowe miejsce??? a gdzie to? :evilbat: :lol: jessu, jak wy się dzisiaj czepiacie jakoś :-? zmęczona jestem :evil: :lol: Quote
arima Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Malawaszka opowiem Ci jak poznałam swoją poprzednią miłość :oops: :lol: Bardzo mi zależało, a znałam tylko nr tel i zero innych dojść. Napisałam SMSa o treści- Obudz mnie rano o 9 i przywież jedzenie dla kota. No teraz napisze mniej więcej jak wyglądały następne SMSy :lol: Odp rano-Pobudka ,życze miłego dnia P. Ja- Dziękuje za pobudke, ale co z jedzeniem dla kota?:) On-A co najbardziej lubi kotek? -chińszczyzne i malibu:) -gdzie i kiedy dostarczyć jedzenie? I tu już zadzwoniłam i powiedziałam,że sorry za tą pomyłke, a temat już był.No i jedzenie dotarło. A ,że to nie była pomyłka nie wydałam sie do końca :lol: :lol: Kombinuj Malawaszka :wink: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 haha dobre dobre :lol: tylko że ja jak narazie nie widziałam tu nikogo na kim możnaby się na dłużej zatrzymać :evilbat: :lol: no - może i widziałam, ale okazało się że zna go moja siostra z lat młodzieńczych i koleś jest psycholem :o :x więc pzestałam sobie tym zaprzątać głowę, a szkoda bo nawet ma sznaucerkę olbrzymkę :roflt: ale zaniedbana była i źle to o nim świadczy :-? Quote
arima Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 To wyślij na chybił trafił z 50 smsów :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 hahaha poczekam z tym jeszcze trochę :lol: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Malawaszka, wróciliśmy właśnie z " Małgorzaty " Moja przyjaciólka wszystko ma fajne - ale najfajniejszy jest Boogie !!! To taki brat bliźniak twojej Lunki. Sponiewierał mnie bardziej niż Gezes :o Wymiękłam !!! :lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 :klacz: hihih bo takie to poniewieracze som :fadein: Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 a nieszkodzi nieszkodzi :angel: dziękuję filmik piękny :D :lol: Quote
Recommended Posts