Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no w jednym ja w drugim rodzice :roll: ja miałam mieszkać z TZ ale mu się nagle odwidziało :x
no przecież robisz schronisko dla Dogomaniaków :wink: :lol:

Posted

A rodzice- bo sie martwiłam,że ktoś obcy co by mogly psy przeszkadzać, bo pewnie ich tam dużo będzie :lol: A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol:

Posted

arima napisał(a):
A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol:

zależy co to dla Ciebie znaczy długo - bo dla mnie od pocz. września to już jest cholernie długo bycia samej :-? :(

Guest bernulka
Posted

O ty Wasiu... jak mogłaś... mówić "samej"... a my... a o nas zapomniałaś :cry: :cry: :cry: Przeciez my ci tak dzielnie towarzyszymy :cry: Bo Wasie my koffamy :angel:

paździoszki

Posted

malawaszka napisał(a):
arima napisał(a):
A założe sie o flaszke,że Ty tam sama długo nie pomieszkasz :wink:A on będzie całe życie żałował :lol:

zależy co to dla Ciebie znaczy długo - bo dla mnie od pocz. września to już jest cholernie długo bycia samej :-? :(

No dla mnie też już to jest długo :-? Napewno już bardzo niedługo :lol: tylko odejdz od tego monitora choć na chwilke!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Waszka, w nocy też można spotkać nową miłość :lol: ciemną nocą w praku.... :wink:

ooo jakieś nowe miejsce??? a gdzie to? :evilbat: :lol:

jessu, jak wy się dzisiaj czepiacie jakoś :-? zmęczona jestem :evil: :lol:

Posted

Malawaszka opowiem Ci jak poznałam swoją poprzednią miłość :oops: :lol:
Bardzo mi zależało, a znałam tylko nr tel i zero innych dojść.
Napisałam SMSa o treści- Obudz mnie rano o 9 i przywież jedzenie dla kota.
No teraz napisze mniej więcej jak wyglądały następne SMSy :lol:
Odp rano-Pobudka ,życze miłego dnia P.
Ja- Dziękuje za pobudke, ale co z jedzeniem dla kota?:)
On-A co najbardziej lubi kotek?
-chińszczyzne i malibu:)
-gdzie i kiedy dostarczyć jedzenie?
I tu już zadzwoniłam i powiedziałam,że sorry za tą pomyłke, a temat już był.No i jedzenie dotarło. A ,że to nie była pomyłka nie wydałam sie do końca :lol: :lol:
Kombinuj Malawaszka :wink:

Posted

haha dobre dobre :lol: tylko że ja jak narazie nie widziałam tu nikogo na kim możnaby się na dłużej zatrzymać :evilbat: :lol: no - może i widziałam, ale okazało się że zna go moja siostra z lat młodzieńczych i koleś jest psycholem :o :x więc pzestałam sobie tym zaprzątać głowę, a szkoda bo nawet ma sznaucerkę olbrzymkę :roflt: ale zaniedbana była i źle to o nim świadczy :-?

Posted

Malawaszka, wróciliśmy właśnie z " Małgorzaty " Moja przyjaciólka wszystko ma fajne - ale najfajniejszy jest Boogie !!! To taki brat bliźniak twojej Lunki. Sponiewierał mnie bardziej niż Gezes :o Wymiękłam !!! :lol: