daga10011 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 a no moze byla martwa :D ..ja zlapalam na kanapie pare delikwentek :roll: ..ale teraz wiem co przezywa zwierz jak jest tym oblozony-katusze :-? ..juz wole komary-mniej swedzi :roll: .. Quote
malawaszka Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 :o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :x Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 malawaszka napisał(a)::o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :xjak mojej Kamy na mnie pchły zlazły to miałam takie okrótnie swędzące czerwoneplacki :evilbat: Quote
asher Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Rany, dziwne te pchły u was :o Pchy moich psów były dobrze wychowane i ludzi nie żarły... 8) Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 asher napisał(a):Rany, dziwne te pchły u was :o Pchy moich psów były dobrze wychowane i ludzi nie żarły... 8)asher to było 23 lata temu 8) :lol: czyli za starego pierwej 8) :lol: Quote
daga10011 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Asher-ja juz mialam kiedys taka akcje-jak mialam w domu 3 koty i psa-znalazlam pchly(to bylo jakies....10 lat temu :o :lol: ) i odpchlilam zwierzole-w tamtym czasie o niczym spot on nie slyszalam-popularna metoda byly obrozki i spray-no wiec obie metody zastosowalam-no i co....nasze zwierze byly ok-wogole sie nie drapaly-za to my :-? :lol: ..i doszlo do tego ze ja te pchly widzialam na poduszce-no wszedzie :o ....wyrzucilam wtedy kanape :lol: ..i dywany :lol: ..i spryskalam chate jakims silnym sprayem na insekty-przed wakacjami......wrocilismy po 2 tygodniach :roll: ..no i bylo spoko..pchly same w sobie na zwierzu wytepisz-ale one skladaja jaja etc-jak to "wypadnie" ze zwierza na kanape-a kanapa nie jest spryskana czyms tam-moze sie nowy syf wylegnac :-? ..albo na popularnym dywanie-ja nie wiem co to dywan od lat-ale wiekszosc polakow ma dywany w domu :lol: Quote
arima Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tak malawaszka , takie mecze można oglądać :mdrmed: Quote
malawaszka Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 hahaha ze trzy razy oglądałam :roflt: Daga daj maila bo ja mam Twojego jakiegoś starego i mi odbiło od Ciebie :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a)::o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :x To napewno była Pchła- Szachrajka ! :roll: Quote
Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Waszka!! Mecz boski!! Popłakalismy sie ze smiechu :lol: :o A Arima chyba zapomniała o mnie :( Ja sie produkuję w mojej galerii a ona nic ;( Quote
malawaszka Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :x To napewno była Pchła- Szachrajka ! :roll: noo nooo już zamordowana - dzisiaj zakropiłam Exspotem psiska :evilbat: Quote
Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :x To napewno była Pchła- Szachrajka ! :roll: noo nooo już zamordowana - dzisiaj zakropiłam Exspotem psiska :evilbat: Od razu zakrop siebie i całą rodznkę :) A mnie interesuje dlaczego nie zrobiłaś zdjęcia szachrajce ??!! Niedopuszczalne przeoczenie !! :lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Lepiej sie nie tłumacz ...Nie chciałaś abyśmy my zobaczyli szachrajkę i tyle :( Juz ja Cię znam...Półtora roku ukrywałaś się przede mną !! :evilbat: Quote
Agga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o kurde ale właśnie sobie przypomniałam, że mnie niedawno coś użarło w rękę i swędzi ciągle i to na pewno nie był komar bo by już zeszło :x To napewno była Pchła- Szachrajka ! :roll: noo nooo już zamordowana - dzisiaj zakropiłam Exspotem psiska :evilbat: Waszko miałas pchełki? :lol: Quote
asher Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 arima napisał(a):Tak malawaszka , takie mecze można oglądać :mdrmed:Jaki mecz??? :hmmmm: Quote
daga10011 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha ze trzy razy oglądałam :roflt: Daga daj maila bo ja mam Twojego jakiegoś starego i mi odbiło od Ciebie :lol: :lol: :lol: bo mam zaladowana skrzynke pewnie :lol: ..maila nie zmienialam,sprobuj wyslac jeszcze raz -zaraz skrzynke wyczyszcze :D Quote
Guest bernulka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Waszuniu ty lubisz grzywaczki (to widac) :D Wstawic tu tamtą trójce ze spotkania :D ?? paździoszki :lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 asher napisał(a):arima napisał(a):Tak malawaszka , takie mecze można oglądać :mdrmed:Jaki mecz??? :hmmmm: asher leci do Ciebie :lol: Daga wysyłałam na hotmail i dwa razy mi odbiło :-? Paździoszku jasne że wstawiaj :D a ja mam cóś takiego :angel: Quote
Pysia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Waszka jak to sie robi?? Bo ja mam kilka filmików gówniarzy !! O jejku ale super odlot :D Quote
Pasavera Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 malawaszka napisał(a):a ja mam cóś takiego :angel: Jakie torpedy kochane :angel: :angel: :angel: Bolutek :calus: Lunetka :calus: Waszeczka :calus: Quote
asher Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Hahaha, całkiem fajny mecz :lol: A filmik ekstra, stateczny Bolek i wariatka Luna :lol: Więcej!!!!! Quote
malawaszka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 więcej będzie dzisiaj jak mi się uda złapać jak Luna Bolka na smyczy prowadza :lol: wczoraj na wsi złapała jego smycz i go ciągała po podwórku :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ale supcio filmik :angel: :angel: :angel: Wiecej wiecej :angel: A tutaj grzywaczki :) za duża focia wiec daje tak: Bernuś pracuje a te nie dość że sie obijają to jeszcze każą ciągnać :lol: :evil: http://img191.imageshack.us/img191/6899/p10000655la.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8357/lysejad8oe.jpg wygolona chinszczyzna :lol: http://img406.imageshack.us/img406/6246/k4f8aj.jpg owłosiona chinszczyzna :lol: http://img406.imageshack.us/img406/3850/k5f6pu.jpg berneński podrywacz pasterski i chinszyzna wygolona :lol: http://img295.imageshack.us/img295/5397/berngrzyw6xi.jpg plosee :evilbat: paździoszki Quote
Recommended Posts