Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:o nie jadłam - a co to/?? :o

Hej!!

To sloneczko, są zupki ktorymi karmią biedną Wiktorię w psiećkolku w grupie pciółek :lol:

Na "nasze"to kapusniak i pomidorowa z makaronem świderki 8)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

No Rocky mial powody-Wiki miala manie pakowania malych pilek w spiochy potem jak moja bratowa ja przebierala wylatywaly tony "zagubionych" zabawek :lol: Najlepsze jeszcze przed wami 8)

Wasiu,jadlas kiedys zupkę mieskową badź spreżynkowa? :lol:

:lol: :lol: to jak będzie pomidorowa z ryzem :-? / może robaczkowa :wink: /

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Nie wiem ale zapytam :wink:

Kto zgadnie jakiego koloru jest Biedronka? :wink:
asiunia z samego rana takie trudne pytania zadajesz 8) :lol: :lol:

Posted

hahha nie dość, że przestawiam się na tryb życia niemowlęcia (jak jestem z Oliwią to karmienie, przewijanie Oliwii, spanie - i jak ona usypia to ja też i tak kilka razy dziennie :lol: ) to nawet już tak zaczynam myśleć :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha nie dość, że przestawiam się na tryb życia niemowlęcia (jak jestem z Oliwią to karmienie, przewijanie Oliwii, spanie - i jak ona usypia to ja też i tak kilka razy dziennie :lol: ) to nawet już tak zaczynam myśleć :lol:
:roll: a mówią że dopiero na starość dziecinniejemy 8) :lol: Waszeczko :wink: jeszcze nie czas :lol:

Posted

oddam za darmo, albo jeszcze dopłacę, a najlepiej przerobię na puszki i wyślę do chin :evil: :x 0X gównożerce, śmierdziela i jak się podczas kąpieli okazało pchlarza :o :evil: Lune :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
oddam za darmo, albo jeszcze dopłacę, a najlepiej przerobię na puszki i wyślę do chin :evil: :x 0X gównożerce, śmierdziela i jak się podczas kąpieli okazało pchlarza :o :evil: Lune :evilbat:
:o :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Hej!!

Ahh ta milosc..wzruszylam sie :cry: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

:lol: :lol:
czy jak dobrze mniemam Lunetka użyła jakichs nowych perfum? :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):

:lol: :lol:
czy jak dobrze mniemam Lunetka użyła jakichs nowych perfum? :lol:

GOOWNO nr 5 :wink: :lol:

Posted

cholera :evil: co mam zrobić, żeby jej z japy nie waliło??? :x zwymiotuje zaraz błeee :x

a tak poza tym śmierdzielem, to mój Tata jest na działce i już od 4 godzin obserwuje samolot, który krąży nad Pychowicami nad lotniskiem i nie może wysunąć podwozia :-? mam nadzieję, że nic się nikomu nie stanie :kciuki: :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
cholera :evil: co mam zrobić, żeby jej z japy nie waliło??? :x zwymiotuje zaraz błeee :x

a tak poza tym śmierdzielem, to mój Tata jest na działce i już od 4 godzin obserwuje samolot, który krąży nad Pychowicami nad lotniskiem i nie może wysunąć podwozia :-? mam nadzieję, że nic się nikomu nie stanie :kciuki: :modla:
kurcze to pilot musi wylatać całe paliwo :x
To Luna gustuje w posiłkach zapachowych :x , kurcze może jakiś jogurt albo coś takiego , mleczne produkty zabijają zapach :-?
A Ozzy ostatnio żre ziemię a potem go goni :oops:

Posted

Waszka no i co z tym samolotem ? :-?

malawaszka napisał(a):

:o pchły ma? :o Musi od kogos zlapała :o

Ja jak Saba się nażre goowienka to jej daje czymś przegryźć i duzo pić, żeby sobie morde przepłukala :lol:

Posted

no właśnie nie wiem - jak zrobiło się ciemno to mój Tata już niewiele widział - ale mówił, że jeszcze jakiś czas widział światła i potem już nie, a ani w necie, ani w tv nie ma żadnych info o wypadku więc chyba wszystko się dobrze skończyło mam nadzieję

a Luna ma (mam nadzieję, że miała) pchły pewnie albo od swoich qmpli na wsi małych burasków, które przychodzą ją wqrzać :lol: albo od małej koty, która była u mnie - a jak Luna miała to Bolut pewnie tyż, a cos na pchły mogę im zapodać dopiero za 3 dni bo teraz były kąpane i nie zadziała :roll:

Guest bernulka
Posted

Jaka śliccnaa fotka z tym grzywaczkiem :buzi: :angel:

Wczoraj na spotkaniu berniowym to były trzy grzywackii :o 8) :lol:

paździoszki

Posted

tiaaa brawo :evil: obraziła sięjeszcze na mnie wczoraj że jej na poduszce spać nie pozwoliłam i poszła do mojej mamy na poduszkę :lol: :lol: :lol:

a Boluś pewnie by też nie pogardził, ale on nie ma możliwości bo mam go 100% czasu na oku 8) coby nie zbłądził

Posted

dobrze ze moje nie zra goowienek :roll: ..a co do pchel-Waszka-moja kotka miala pchly-na psy nie zeszlo,bo dostaja kropelki co 4 tygodnie-ale za to.....jak Kiara dostala kropelki-to zeszlo cholerstwo na dom i zaczelo nas zrec :-? ..i wysypalam pewnej nocy proszek-zwany insektin na cala chalupe,na dole-psy byly u gory-rano odkurzylam dol-a u gory rozsypalam proszek-i wieczorem odkurzylam-i chyba zabilam cholerstwo ostatecznie :roll: ..wiec jak juz bedziesz ja /je odpchlywac-bo pewnie Bolek tez zlapal-to zrob to w weekend-jedz rano na dzialke i wtedy zakraplaj :lol: ...dopiero wieczorem wroc do domu-bez pchel co zeskocza na kanape i ludzi zrec beda :roll:

Posted

a fuj :-? ja właśnie nie wiem, czy one mają bo to była jedna pchła która wypłukałam jak Lunę kąpałam - była martwa :lol: a szampon nie był insektobójczy, i od tego czasu Luna się nie drapie, ale zakropie i tak i tak bo już czas a boorki na wsi nie śpią :lol: