Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Noe :eviltong::eviltong: ale zaszalałaś ;)nawet śloozaka ufociłaś :razz::razz:[/FONT] Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no dokładnie! ja np teraz mam problem bo Pepa ciężko chodzi - ona się nie nadaje już na długie spacery, bolą ją łapy, a jak zostaje w domu to płacze a tak - brałabym panny do wózeczka i mogłyby ze mną jeździć No właśnie. Wyobraźcie sobie że dziś będąc na rowerze spotkałam ludzi z taką właśnie przyczepką! :lol: A w tam piesek głowe wystawia, słodko to wygląda :loveu::loveu: Nie przyglądałam jej się dokładnie, bo oni stali i odpoczywali a ja ich mijałam więc głupio mi było się zatrzymać i gapić jak sroka w gnat :evil_lol::evil_lol: Ale to była na pewno ta sama jak na allegro. Kurna, ale mam na nią zajawke :roll: :evil_lol: Super chmury!! Quote
madziamn Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Moniczko piękne te fotki. Andula z allegro już jest u mnie. Sunia super ale na temat inny wypowiem sie na pw jak znajde chwilke. Powiem tylko ze ona nawet nie wie co to jest zabawa... Quote
madzior_ka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ale sliczne zdjęcia waszko:) i widzę nowy nabyek (przynajmniej nowy dla mnie bo daaawno mnie tu nie było jak sama wiesz) Pepe;) Quote
Pysia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Przyjedź babo jutro na basenik :p Dzisiaj woda miała 21 st. C więc jutro będzie jeszcze cieplejsza :multi: Fotel i materac napompowane ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ale zaszalałaś ;)nawet śloozaka ufociłaś :razz:[/FONT] to dziki śloozak wiejski :evil_lol: [quote name='anetta'] Wyobraźcie sobie że dziś będąc na rowerze spotkałam ludzi z taką właśnie przyczepką! :lol: A w tam piesek głowe wystawia, słodko to wygląda :loveu: Nie przyglądałam jej się dokładnie, bo oni stali i odpoczywali a ja ich mijałam więc głupio mi było się zatrzymać i gapić jak sroka w gnat :evil_lol: Ale to była na pewno ta sama jak na allegro. Kurna, ale mam na nią zajawke :roll: :evil_lol: hahaha j też mam zajawkę na tą przyczepkę - mogłabym z dziewczynkami rowerem nad jezioro jechać a nie samochodem :lol: [quote name='gassira']ta ostatnia fota mi się mega podoba:loveu: :loveu: [quote name='madziamn']Moniczko piękne te fotki. Andula z allegro już jest u mnie. Sunia super ale na temat inny wypowiem sie na pw jak znajde chwilke. Powiem tylko ze ona nawet nie wie co to jest zabawa... czekam na wieści o suni [quote name='madzior_ka']ale sliczne zdjęcia waszko:) i widzę nowy nabyek (przynajmniej nowy dla mnie bo daaawno mnie tu nie było jak sama wiesz) Pepe;) heeejjj - nowy - stary nabytek ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: cze Waszeczko [/FONT] :hand: [quote name='Pysia']Przyjedź babo jutro na basenik :p Dzisiaj woda miała 21 st. C więc jutro będzie jeszcze cieplejsza :multi: Fotel i materac napompowane ;) ja nie mam urlopu :shake: a nawet mam więcej roboty niż normalnie :roll: dziś w ramach odpoczynku od kompa pojechaliśmy na zachód słońca na Pogorię :loveu: ale najpierw Pepa brała kąpiel w domu a potem Luna brała kąpiel Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 nie są takie same :eviltong: zobaczcie na odbicie :crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Luncik troszku przytył coś mi się wydaje :hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 i poszliśmy do słońca bo w cieniu wyszły brzydkie fotki :lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 też mi sie wydaje , że przytyła ;) baryłeczka na patyczkach :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 jeszcze nie baryłeczka, ale coś ta karma za bardzo jej smakuje ostatnio - zawsze zostawało, a od jakiegoś czasu micha wyczyszczona :roll: chyba jednak ją będę ciągać na smyczy za rowerem :evil_lol: my z wielkim psem Quote
weszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pływna Luna super :) A ta fotka z odbiciem extra! Quote
LeCoyotte Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 noo fajne zdjęcia:) Luniasta jaka ogrąglutka:lol: rowerek się przyda jej:razz: http://img297.imageshack.us/img297/7277/dsc0065xy0.jpg :loveu: http://img504.imageshack.us/img504/409/dsc0028vr5.jpg ja też chcę żeby moja tak pływałaaa :placz: dzisiaj byliśmy nad wodą, już już prawie płynęła ale.... spanikowała. Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 no Luna dzisiaj mnie zaskoczyła bo dość spore jak na nią fale były a ona pływała :multi: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 kolorki mniam !!!! http://img208.imageshack.us/img208/5582/dsc0071ot4.jpg Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 coś się pokiełbasiło więc fotka przecinaka :lol: Quote
ariss Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 fotka dobranockowa słodka:razz:z odbiciem rewelka:loveu:a z Lunki jest mała baryłeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 gassira napisał(a):a z Lunki jest mała baryłeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka pani taki pies :evil_lol: my wszystko razem :evil_lol: Quote
ariss Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 malawaszka napisał(a):jaka pani taki pies :evil_lol: my wszystko razem :evil_lol: błahahahhhha!!!! No tak,ja się biore za odchudzanie od kilku miesięcy:roll:ale nic mi z tego nie wychodzi:diabloti::evil_lol:a kilogramy przybywają:angryy: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 malawaszka napisał(a):jaka pani taki pies :evil_lol: my wszystko razem :evil_lol: te spodenki Luna też ? i w stringach ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts