Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dokładnie! ja np teraz mam problem bo Pepa ciężko chodzi - ona się nie nadaje już na długie spacery, bolą ją łapy, a jak zostaje w domu to płacze a tak - brałabym panny do wózeczka i mogłyby ze mną jeździć

No właśnie.

Wyobraźcie sobie że dziś będąc na rowerze spotkałam ludzi z taką właśnie przyczepką! :lol: A w tam piesek głowe wystawia, słodko to wygląda :loveu::loveu:
Nie przyglądałam jej się dokładnie, bo oni stali i odpoczywali a ja ich mijałam więc głupio mi było się zatrzymać i gapić jak sroka w gnat :evil_lol::evil_lol:
Ale to była na pewno ta sama jak na allegro.

Kurna, ale mam na nią zajawke :roll: :evil_lol:

Super chmury!!

Posted

Moniczko piękne te fotki. Andula z allegro już jest u mnie. Sunia super ale na temat inny wypowiem sie na pw jak znajde chwilke. Powiem tylko ze ona nawet nie wie co to jest zabawa...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
ale zaszalałaś ;)nawet śloozaka ufociłaś :razz:
[/FONT]

to dziki śloozak wiejski :evil_lol:

[quote name='anetta']
Wyobraźcie sobie że dziś będąc na rowerze spotkałam ludzi z taką właśnie przyczepką! :lol: A w tam piesek głowe wystawia, słodko to wygląda :loveu:
Nie przyglądałam jej się dokładnie, bo oni stali i odpoczywali a ja ich mijałam więc głupio mi było się zatrzymać i gapić jak sroka w gnat :evil_lol:
Ale to była na pewno ta sama jak na allegro.

Kurna, ale mam na nią zajawke :roll: :evil_lol:

hahaha j też mam zajawkę na tą przyczepkę - mogłabym z dziewczynkami rowerem nad jezioro jechać a nie samochodem :lol:

[quote name='gassira']ta ostatnia fota mi się mega podoba:loveu:

:loveu:

[quote name='madziamn']Moniczko piękne te fotki. Andula z allegro już jest u mnie. Sunia super ale na temat inny wypowiem sie na pw jak znajde chwilke. Powiem tylko ze ona nawet nie wie co to jest zabawa...

czekam na wieści o suni

[quote name='madzior_ka']ale sliczne zdjęcia waszko:) i widzę nowy nabyek (przynajmniej nowy dla mnie bo daaawno mnie tu nie było jak sama wiesz) Pepe;)

heeejjj - nowy - stary nabytek ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: cze Waszeczko [/FONT]

:hand:

[quote name='Pysia']Przyjedź babo jutro na basenik :p Dzisiaj woda miała 21 st. C więc jutro będzie jeszcze cieplejsza :multi: Fotel i materac napompowane ;)

ja nie mam urlopu :shake: a nawet mam więcej roboty niż normalnie :roll:

dziś w ramach odpoczynku od kompa pojechaliśmy na zachód słońca na Pogorię :loveu:

ale najpierw Pepa brała kąpiel w domu

a potem Luna brała kąpiel

Posted

jeszcze nie baryłeczka, ale coś ta karma za bardzo jej smakuje ostatnio - zawsze zostawało, a od jakiegoś czasu micha wyczyszczona :roll: chyba jednak ją będę ciągać na smyczy za rowerem :evil_lol:

my z wielkim psem

Posted

malawaszka napisał(a):
jaka pani taki pies :evil_lol: my wszystko razem :evil_lol:

błahahahhhha!!!!
No tak,ja się biore za odchudzanie od kilku miesięcy:roll:ale nic mi z tego nie wychodzi:diabloti::evil_lol:a kilogramy przybywają:angryy: