Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 asher napisał(a):Nie napiszę, bo sie wstydzę :oops: :lol: Nooo, chyba, że będziecie bardzo nalegać 8) Olek, nie mam gg, a jeśli chodzi o sprawy szkolenia, to są na Dogo ludzie o wiele bardziej doświadczeni ode mnie :wink:bardzo nalegamy :wink: 8) :lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 aaahahah Asher teraz już przepadło MUSISZ powiedzieć bo Cię mailami i privami zasypiemy i się nei odkopiesz :lol: :evilbat: Olek - w życiu nie śmiałabym twierdzić, że Luna skacze lepiej od Kaji :lol: jej to chyba nikt nie przebije :angel: daaajjj się pobawić butelką :) zapomniijjj :evilbat: Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 kurcze to na priva pójdzie :o to ja też ja też poproszę 8) :lol: Quote
olekg89 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 asher-jezeli myslisz o tych osobach o których ja mysle to nie gadam z nimi mam złe wspomnienia :evil: pare razy sie dowiedziałem pare przykrych rzeczy i mam ich głeboko w dupie ej jak na priv to ja tez kcem chceeee :lol: Quote
Agga Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Wow ale ta panienka juz duza i taka oczytana :lol: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Olekg, ja nie wiem o jakich osobach ty myślisz :niewiem: Nooo dooobra, napiszę wam :lol: Otóż, mój świętej pamięci dziadzio miał nieco krzywy nos (po jakimś wypadku). Mnie jako dziecko niezmiernie ten jego nos intrygował. Drugą moją cechą było to, że uśpienie mnie graniczyło z cudem. No więc dziadek wpadł na pomysł, że mnie przekupi. Miałam grzecznie położyć się spać, a w zamian za to, jak już będę leżała w łóżeczku, on pozwoli mi gruntownie się z jego nosem zapoznać. Poszłam na to :wink: I tak mi się spodobało, że następnego wieczora znów zarządałam udostępnienia mi nosa i kolejnego wieczora też, i tak dalej i tak dalej... Dziadek czasami wyjeżdżał w delegacje, wtedy jego nos zastępował nos kogoś innego z rodziny. W efekcie przez jaieś trzy lata żeby zasnąć - musiałam komuś grzebać w nosie :oops: :oops: :oops: :lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 asher napisał(a):Olekg, ja nie wiem o jakich osobach ty myślisz :niewiem: Nooo dooobra, napiszę wam :lol: Otóż, mój świętej pamięci dziadzio miał nieco krzywy nos (po jakimś wypadku). Mnie jako dziecko niezmiernie ten jego nos intrygował. Drugą moją cechą było to, że uśpienie mnie graniczyło z cudem. No więc dziadek wpadł na pomysł, że mnie przekupi. Miałam grzecznie położyć się spać, a w zamian za to, jak już będę leżała w łóżeczku, on pozwoli mi gruntownie się z jego nosem zapoznać. Poszłam na to :wink: I tak mi się spodobało, że następnego wieczora znów zarządałam udostępnienia mi nosa i kolejnego wieczora też, i tak dalej i tak dalej... Dziadek czasami wyjeżdżał w delegacje, wtedy jego nos zastępował nos kogoś innego z rodziny. W efekcie przez jaieś trzy lata żeby zasnąć - musiałam komuś grzebać w nosie :oops: :oops: :oops: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
arima Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 :cunao: :cunao: :cunao: Asher ,ale przeszło Ci to już?? :cunao: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Owszem, przeszło :lol: Co więcej nie potrafię zrozumieć, jak można mieć problem z zasypianiem. Kooocham spać 8) Ale powiem wam, że rodzina nadal wspomina te trudne lata ze zgrozą. Bo wieczór w wieczór ktoś musiał dobre pół godziny spędzić z moim palcem w swoim nosie :lol: Ciekawe czy mieli jakiś system, czyja kolej wypada :lol: Quote
arima Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A chociaż delikatna przy tym byłaś?? :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 buuahahaha Asher :klacz: podejrzewam, że każdy kto szedł na "szychtę" z nochalem to przed wejściem do pokoju musiał się porządnie wysmarkać :lol: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 lunetka :D sliczna 8) dzis jest 1 rocznica smierci mojego jamnika :( :cry: :cry: Quote
anetta Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 HAhah usmaialm sie :lol: :lol: :lol: jak nic :lol: :lol: :lol: Ojjejjj Olekq :cry: :cry: :cry: Quote
Ka-ka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 o k......e :lol: asher, nie no.....ja juz o różnych rzeczach myślałam, ale jak słowo daję, na cos takiego nie wpadłam ...hahahaha....dobre dziękujemy za zaufanie naszej dgmaniackiej społeczności.... :D 8) :wink: Quote
Guest bernulka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Śliczna Luncia :iloveyou: Jest koffana i taka ładna :iloveyou: Wkońcu prawdziwa księżniczak mojaa :evilbat: :angel: A ja znam księzne Lune :angel: :P :lol: Wasiu, a wystawiasz swoje codo? paździoszki Quote
daga10011 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 asher napisał(a):Olekg, ja nie wiem o jakich osobach ty myślisz :niewiem: Nooo dooobra, napiszę wam :lol: Otóż, mój świętej pamięci dziadzio miał nieco krzywy nos (po jakimś wypadku). Mnie jako dziecko niezmiernie ten jego nos intrygował. Drugą moją cechą było to, że uśpienie mnie graniczyło z cudem. No więc dziadek wpadł na pomysł, że mnie przekupi. Miałam grzecznie położyć się spać, a w zamian za to, jak już będę leżała w łóżeczku, on pozwoli mi gruntownie się z jego nosem zapoznać. Poszłam na to :wink: I tak mi się spodobało, że następnego wieczora znów zarządałam udostępnienia mi nosa i kolejnego wieczora też, i tak dalej i tak dalej... Dziadek czasami wyjeżdżał w delegacje, wtedy jego nos zastępował nos kogoś innego z rodziny. W efekcie przez jaieś trzy lata żeby zasnąć - musiałam komuś grzebać w nosie :oops: :oops: :oops: :lol: asher-dawno sie tak nie usmialam :lol: zaplulam klawisze i monitor :lol: ..najgorsze jest to ze sa to juz 4 klawisze odkad jestem na dogo i chyba jutro musze pedzic po zapasowe :lol: Quote
arima Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Zobaczcie to :P http://www.kcuhc.com/uniprobiz/images/Videos/discodog.wmv Quote
daga10011 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 :o :o :o :P :P :P nieprawdopodobne :o :o :o Quote
anetta Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ojjj taaaak, widzialam ten taniec juz kilka razy i za kazdym razem mam gesia skorke :lol: :lol: :lol: To nic ze mi sie zacina ;P ale i tak jestem pod wrazeniem. Oni sa rewelacyjni!! Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 u Ozzyego w Galerii jest link do świetnej prezentacji fotek :wink: Quote
PIKA Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 asher zsikalam sie przez Ciebie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: arima to jest super :o Quote
Tara Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Malawaszko cudowne zdjecia! Pozdrawiam Serdecznie! Quote
Hanna R. Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 PIKA napisał(a):asher zsikalam sie przez Ciebie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: arima to jest super :o Ad 2 - tak, tak ! 8) Ad 1 - tak, tak, tak !!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts