bellatriks Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 hehehe... super!!!!!! zeby moje choc w polowie tak swietnie skakaly, to by zdobyły mistrzostwo agility psów podwórzowych 8) Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ale czadowe!!! :D Mi za cholere takie foty wyjść nie chcą :-? A tu jakie wyrażne :o Jakby Wind je robiła 8) Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 arima napisał(a):Ale czadowe!!! :D Mi za cholere takie foty wyjść nie chcą :-? A tu jakie wyrażne :o Jakby Wind je robiła 8) haha bo to aparat mojej siostry z funkcją robienia fot sportowych - kolory robi gorzej niż mój, ale ruch ekstra! i sporo rzeczy lepiej, ale te kolory wolę w moim :wink: a to z Wind to wykasuj lepiej bo gdzie tam do profesjonału :lol: Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 A nie wykasuje, bo mi sie bardzo podobają :D Quote
Magda-Amir Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 super ekstra mega skok :D całe ciałko ma w jednej linii, zdolna Lunka :D Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Niesamowicie fajna z Lunety wariatka :cunao: Quote
malawaszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 hihi czesze sie ze sie podobaja - to była swietna zabawa polowac na takie foty, byłam cała uciorana w ziemi, piachu, etc i spocona bo wez tu nadaz za takim czortem a tymczasem wracam do Olivia Day III :lol: wlasnie probuje zjesc moja reke :evilbat: Quote
LAZY Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):hihi czesze sie ze sie podobaja - to była swietna zabawa polowac na takie foty, byłam cała uciorana w ziemi, piachu, etc i spocona bo wez tu nadaz za takim czortem a tymczasem wracam do Olivia Day III :lol: wlasnie probuje zjesc moja reke :evilbat: Super!!! Tylko dobrze ręcę myj coby dziecku nie zaszkodzic :evilbat: :wink: Quote
AniaZi Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Skoki Lunetki zajefajne :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Agnes Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 pieeekne foty ale najbardziej spodobala i sie ta! a skok Lunetki :o ...fiu fiu Quote
Camara Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a): Umiem już czytać :D ależ te dzieci to teraz mądre są :o 5 miesięcy i już umie czytać :D a do tego tekst "do góry nogami" :lol: ja siem jakiś kompleksów nabawiam :-? Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 No tak u Waszki wszystko musi być NAJ :wink: Czytające dzieci , obrastające i latające psy :wink: no proszę FULL wypas :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):a tymczasem wracam do Olivia Day III :lol: wlasnie probuje zjesc moja reke :evilbat:A bobo ma już zęby? 8) Quote
malawaszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 MA!!! Dwie dolne jedynki :lol: Quote
sayma Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):MA!!! Dwie dolne jedynki :lol: :o a jak ci raczke odgryzie :wink: :D no to ugryzienia juz troszke bolą ?? :D Quote
malawaszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 hihi jeszcze nie bolą bo te jedyneczki się dopiero wyżęły :lol: i są malutkie, a ona tak sobie tylko ciamka rękę :lol: Quote
sayma Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):hihi jeszcze nie bolą bo te jedyneczki się dopiero wyżęły :lol: i są malutkie, a ona tak sobie tylko ciamka rękę :lol: uffff no jak tylko ciamka to dobrze bo juz się bałam, ze będziesz w klawiature jedna rączka stukać :wink: :D Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Waszka, może ty jednak bobasa do takich rozrywek nie przyzwyczajaja, bo za kilka miesięcy możesz mieć nielada problem :lol: (jak sie przełamię, to może wam napiszę o swoim nawyku z dzieciństwa :oops: :lol: ) Quote
olekg89 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 asherr-intrygujesz 8) powiedz nam o swoim nawyku z dziecinstwa waszka-bolutek jest obkudłacony :o o faken on ma włosy jak łowieczka :o lunka bosko skok ,ale mojej kajuni nie dorówna :D :evilbat: kaja asher-czy masz gg mam pare pytan bo moja kaja robi sie zołzowata :evil: tzn.wszystkie psy sa ok tylko suki bokserów są beee chcą sie bawic ,a ona zębami straszy :evil: dodam ,że ostatnio jedna bokserka jakies 2tyg temu ją ustawiła .może to od tego???? mój numer gg 6330787-zagadaj plis znasz sie ostatecznie :D Quote
arima Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Asher , co to za nawyk miałaś, że sie wstydzisz?? :lol: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nie napiszę, bo sie wstydzę :oops: :lol: Nooo, chyba, że będziecie bardzo nalegać 8) Olek, nie mam gg, a jeśli chodzi o sprawy szkolenia, to są na Dogo ludzie o wiele bardziej doświadczeni ode mnie :wink: Quote
Recommended Posts