agbar Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 o! dzizas....:crazyeye::diabloti: http://img112.imageshack.us/img112/1126/dsc0098dx7.jpg o! dwa dzizasy:diabloti: http://img399.imageshack.us/img399/8697/dsc0122eh6.jpg Quote
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 http://img150.imageshack.us/img150/5646/dsc0135bz1.jpg Luneta się zniufowowała...:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Sznaucer miniaturka Lok 1 , ocena doskonała CWC CACIB idealna sylwetka , zwarta , krępa :diabloti: lekka w ruchu szata POWALAJĄCA !!!! http://img504.imageshack.us/img504/8636/dsc0096za0.jpg do sznaucerów ją !!!!! Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 buuahahhaah sama jesteś KRĘPA :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hehehe Luna nurkuje za kamieniami ??? Kreon tak właśnie robi :diabloti: widok to żałosny:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 ona to pierwszy raz zrobił i chyba sama była w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miała potem strasznie niewyraźną minę i bańki nosem puszczała :lol: Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hihihi nurkowanie też znam od moich suk :D Widok doprawdy rozpaczliwy jak paszcza się wynurzy :evil_lol: Super fotki! I nadal zazdroszczę tego wypadu nad wodę :evil_lol:;) Quote
anetta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Chciałam pisać miss mokrego podkoszulka :hmmmm: ..... ale chyba by nie pasowało http://img504.imageshack.us/img504/8636/dsc0096za0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]To ja Alicja z Fotoblogów :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To ja Alicja z Fotoblogów :multi::multi::multi:[/FONT] Nie lansuj się tak ! :angryy: Quote
AnkaG Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No ja mam sznaucery papierowe więc dostąpiłam wątpliwego zaszczytu wyrzucenia z FB. :angryy: Wasiu mokra Lunetka jest przesłodka. Te nóżki jak u sarenki ... :evil_lol: Stary kawał mi sie przypomniał: Facet do kobitki: Nózki ma pani jak sarenka ... Takie zgrabne???:lol: Nie, takie owłosione ... Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='weszka']Hihihi nurkowanie też znam od moich suk Widok doprawdy rozpaczliwy jak paszcza się wynurzy :evil_lol: najlepsze było jej zdziwienie jak się wynurzyła i nie wiedziała co to się stało właściwie :D [quote name='anetta']Chciałam pisać miss mokrego podkoszulka :hmmmm: ..... ale chyba by nie pasowało to może topless :lol: [quote name='LAZY']Nie no Luneta się rozwija intelektualnie:) hahaha [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To ja Alicja z Fotoblogów :multi:[/FONT] to ja Monika z fotoblogów :evil_lol: [quote name='Justa']hej dziewczyny hej :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Nie lansuj się tak ! :angryy: polansuj się też jak Ci żal :eviltong: [quote name='AnkaG']No ja mam sznaucery papierowe więc dostąpiłam wątpliwego zaszczytu wyrzucenia z FB. :angryy: i po co Ci to było? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No właśnie ... Szkoda, że nie zachowują się jak arystokratki ... :cool3: Obsrywają mi cały ogródek ... szlachcianki jedne :mad: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Ale odzyskałam :multi: Oczywiscie wirtualnie, bo na żywo to nie dam Ci żyć :diabloti: Tak czy siak :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Szczęściary:razz: A ja jeszcze dziś tu jestem, ale jak mnie nie powrócą na FB, to niech się wypchają - ja też mam kundle, tylko rasowe, ale to nie upoważnia Admina do wyrzucenia mnie z FB. Ja Was kocham i chcę być z Wami:placz: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doginka napisał(a):Szczęściary:razz: A ja jeszcze dziś tu jestem, ale jak mnie nie powrócą na FB, to niech się wypchają - ja też mam kundle, tylko rasowe, ale to nie upoważnia Admina do wyrzucenia mnie z FB. Ja Was kocham i chcę być z Wami:placz: No to zrób nowy temat czyli II część starego na FB :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Pysia napisał(a):No to zrób nowy temat czyli II część starego na FB :diabloti: a Ty nie cFFaniakuj bo Cię wrócili :lol: Quote
Doginka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pysia napisał(a):No to zrób nowy temat czyli II część starego na FB :diabloti: :hmmmm:Przemyślę to:razz: malawaszka napisał(a):a Ty nie cFFaniakuj bo Cię wrócili :lol: No ffffłaśnieeeeeee:cool3: Quote
Hanna R. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a): polansuj się też jak Ci żal :eviltong: Nie . Gdyż cechuje mnie wyjątkowy obiektywizm. I skromność. Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Nie . Gdyż cechuje mnie wyjątkowy obiektywizm. I skromność. Nie lansuj się Babko ... ważna łazisz , bo u Ciebie w garelionie można tłuc sobie posty :cool3: :evil_lol: Idziemy do Hanny :multi: ponabijac sobie i się :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):Nie lansuj się Babko ... ważna łazisz , bo u Ciebie w garelionie można tłuc sobie posty :cool3: :evil_lol: Idziemy do Hanny :multi: ponabijac sobie i się :evil_lol: Pójdźcie, pójdźcie ! U mnie aromat prawie identyczny z naturalnym ! :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Pójdźcie, pójdźcie ! U mnie aromat prawie identyczny z naturalnym ! :evil_lol: swojskie klimaty :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Nie . Gdyż cechuje mnie wyjątkowy obiektywizm. I skromność. uhm :errrr: [quote name='HankaRupczewska']Pójdźcie, pójdźcie ! U mnie aromat prawie identyczny z naturalnym ! :evil_lol: czyżby Gezes R=R się nadymał??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts