malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 hihih no może nie chanel :lol: ale coś tam se psikam i :hmmmm: może i masz rację :lol: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']to Loona tarzająca się w zajęczychc bobach :-?ach, znaczy sie w perfumach? :lol: pomysl, że ona to samo sobie mysli o tobie, gdy ty psikasz się w łazience Chanel No5 :lol: :lol: Maga, powalasz mnie celnościa swoich spostrzeżeń ! Quote
Maga100 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, powalasz mnie celnościa swoich spostrzeżeń ! Hmmmm.... czy to komplement czy to aby złośliwość :hmmmm: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 ja bym to za aby komplement wzięła 8) Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :o ale Bolutkowi włoski ładnie odrastają :o i jaie szczęsliwe mordy :lol: Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Ania-k']:o ale Bolutkowi włoski ładnie odrastają :o i jaie :o :o Jajka Bolkowi odrastają? :o :o Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Pika ma omamy!!! Pika ma omamy!!!! :lol: coś piła bez nas??? :evil: Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 malawaszka napisał(a):Pika ma omamy!!! Pika ma omamy!!!! Ja ? :o To Ania-k :lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol: ehhhh a LAZ przyprawiła mnie o kolejnego dołującego doła - LAZ masz przechlapane :evilbat: :lol: Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 PIKA napisał(a)::o :o Jajka Bolkowi odrastają? :o :o patrzcie jak wpatrzona :o :o co najmniej jakby jajek nie widziała :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 malawaszka napisał(a):uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol: :o Co tak naukowo ? :o Ania-k napisał(a):PIKA napisał(a)::o :o Jajka Bolkowi odrastają? :o :o patrzcie jak wpatrzona :o :o co najmniej jakby jajek nie widziała :lol: :lol: No u kastrata nie widziałam :lol: tym bardziej jak odrastają :oops: Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 PIKA napisał(a):No u kastrata nie widziałam :lol: tym bardziej jak odrastają :oops: ciiiii :nono: Boluś jeszcze nic nie wie :evilbat: :lol: a naukowo bo ja uczona jezdem nie?? :evilbat: Quote
Alicja Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 i znów Bolutka obgadują :-? będzie miał chłopak czkawke :wink: :lol: Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='PIKA']No u kastrata nie widziałam :lol: tym bardziej jak odrastają :oops: dobre hehe Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 fcale nie takie dobre bo ja bym drugi raz nie miała serca mu jajek uchlastać, tym bardzoiej mając świadomość że znowu mogą odrosnąć :o Quote
Camara Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 łomatko... :o :o :o idę sprawdzić czy u Borysa pod tym futrem cos nie odrosło 8) Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='malawaszka'] mając świadomość że znowu mogą odrosnąć :ono proszę,jakich rzeczy tu idzie się dowiedzieć :o ,Waszka może lepiej będzie jak ty bez świadomości będziesz żyła,będzie ci łatwiej i lżej!!! :lol: Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ania-k napisał(a): może lepiej będzie jak ty bez świadomości będziesz żyła :o Waszka ma żyć nie świadomie? :o :lol: Quote
Justa Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Waszuniu :o Co to za cudowny środek na porost włosów? :o Może ja mojej Galuni zafunduję, bo Bolutek to sie niexle obkłaczył, szczególnie na łapeckach! :o :o :o Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 malawaszka napisał(a):uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol: ehhhh a LAZ przyprawiła mnie o kolejnego dołującego doła - LAZ masz przechlapane :evilbat: :lol: Słonce!!! Za rok zapraszam ze mna w takie iękne okolice! Jakas fajowa para sie rpzyda do wspólnych wojazy! :wink: Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol: ehhhh a LAZ przyprawiła mnie o kolejnego dołującego doła - LAZ masz przechlapane :evilbat: :lol: Słonce!!! Za rok zapraszam ze mna w takie iękne okolice! Jakas fajowa para sie rpzyda do wspólnych wojazy! :wink: ehhh para powiadasz :-? nie wiem jak to będzie.... Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Hmmm...czyzby ten Twoj kochany nie lubił takich widoczków? Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 LAZY napisał(a):Hmmm...czyzby ten Twoj kochany nie lubił takich widoczków? nie wiem cy mnie jesce lubi :( :cry: Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Justa napisał(a):Waszuniu :o Co to za cudowny środek na porost włosów? :o Może ja mojej Galuni zafunduję, Ty uważaj bo po tym jajka tez odrastają :lol: malawaszka napisał(a):LAZY napisał(a):Hmmm...czyzby ten Twoj kochany nie lubił takich widoczków? nie wiem cy mnie jesce lubi :( :cry: Oj Waszka mialaś już nie buczeć :buzi: Quote
Recommended Posts