Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']to Loona tarzająca się w zajęczychc bobach :-?ach, znaczy sie w perfumach? :lol:
pomysl, że ona to samo sobie mysli o tobie, gdy ty psikasz się w łazience Chanel No5 :lol: :lol:

Maga, powalasz mnie celnościa swoich spostrzeżeń !

Posted

malawaszka napisał(a):
uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol:

:o Co tak naukowo ? :o
Ania-k napisał(a):
PIKA napisał(a):
:o :o Jajka Bolkowi odrastają? :o :o

patrzcie jak wpatrzona :o :o co najmniej jakby jajek nie widziała :lol: :lol:

No u kastrata nie widziałam :lol: tym bardziej jak odrastają :oops:

Posted

[quote name='malawaszka'] mając świadomość że znowu mogą odrosnąć :ono proszę,jakich rzeczy tu idzie się dowiedzieć :o ,Waszka
może lepiej będzie jak ty bez świadomości będziesz żyła,będzie ci łatwiej i lżej!!! :lol:

Posted

Waszuniu :o Co to za cudowny środek na porost włosów? :o Może ja mojej Galuni zafunduję, bo Bolutek to sie niexle obkłaczył, szczególnie na łapeckach! :o :o :o

Posted

malawaszka napisał(a):
uhhh poniosło Cię moja droga - posunęłaś się zbyt daleko w nadinterpretacji :lol:

ehhhh a LAZ przyprawiła mnie o kolejnego dołującego doła - LAZ masz przechlapane :evilbat: :lol:

Słonce!!! Za rok zapraszam ze mna w takie iękne okolice! Jakas fajowa para sie rpzyda do wspólnych wojazy! :wink:

Posted

LAZY napisał(a):
malawaszka napisał(a):

ehhhh a LAZ przyprawiła mnie o kolejnego dołującego doła - LAZ masz przechlapane :evilbat: :lol:

Słonce!!! Za rok zapraszam ze mna w takie iękne okolice! Jakas fajowa para sie rpzyda do wspólnych wojazy! :wink:

ehhh para powiadasz :-? nie wiem jak to będzie....

Posted

Justa napisał(a):
Waszuniu :o Co to za cudowny środek na porost włosów? :o Może ja mojej Galuni zafunduję,

Ty uważaj bo po tym jajka tez odrastają :lol:

malawaszka napisał(a):
LAZY napisał(a):
Hmmm...czyzby ten Twoj kochany nie lubił takich widoczków?

nie wiem cy mnie jesce lubi :( :cry:

Oj Waszka mialaś już nie buczeć :buzi: