Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork']http://img502.imageshack.us/img502/8654/dsc0303ar7.jpg :mdleje: przecie już zacytowałam :cool1: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']przecie już zacytowałam :cool1: za mnie też?? :roll::cool1: ide edytować ;):eviltong: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork'] za mnie też?? :roll::cool1: ide edytować ;):eviltong: :roll:przecie wiedziałam co zacytujesz to zacytowalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: następną razą w dwóch kolorach zacytuję :roll::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: miałam iść spać :razz::razz: Quote
szaraduszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja się nerwicy nabawię... :angryy::angryy::angryy: Cytuje taka fotkę... (CUDNĄ) a ja nie mogę dojść skąd ją wzięła :roll: przecież nie mogłam jej przegapić :roll: a Ona ją dalej cytuje... :roll: i siebie z fotką cytuje... :roll: a fotki nie ma :roll: I po iluś postach Alicji, na kolejnej stronie spotykam post, w którym Malawaszka mówi dobranoc... i co widzę??? TĄ fotkę widzę :huh::huh::huh: Uff, nie przegapiłam, tylko dogo mi świruje :comp26: Sama se fotki będzie oglądać.... też wymyśliła :mad: Quote
agbar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 yyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy piekne....foty.... :mdleje: uff.... wykrztusilam....:diabloti: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://img375.imageshack.us/img375/6752/dsc0294tm4.jpg normalnie nie wierze w to piekno:crazyeye: gdyby dzewa byly bardziej plaskate to bylyby afrykanskie klimaty:loveu: waszeczko...a co Ty bierzesz na alergie pylkowa? Ja juz nie wyrabiam:placz:...jeszcze kichanie i smarkanie jest do zniesienia ale swedzenie gardla i uszu to jakis horror. Oki juz spisalam na straty:roll:....bo i tak juz sie sine robia. Ale jak sie podrapac wewnatrz ucha:grab:... Quote
agbar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='lolka75'] Ale jak sie podrapac wewnatrz ucha:grab:... wykalaczka:grins::diabloti: Quote
agbar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 lolka75 napisał(a):ale to jeszcze glebiej:shake: :hmmmm:..mam jeszcze takie fajne dlugie patyczki na szaszlyki:grins:...:diabloti: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 agbar napisał(a):wykalaczka:grins::diabloti: ale to jeszcze glebiej:shake: Quote
malawaszka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='szaraduszka']Ja się nerwicy nabawię... :angryy::angryy::angryy: Cytuje taka fotkę... (CUDNĄ) a ja nie mogę dojść skąd ją wzięła :roll: przecież nie mogłam jej przegapić :roll: a Ona ją dalej cytuje... :roll: i siebie z fotką cytuje... :roll: a fotki nie ma :roll: I po iluś postach Alicji, na kolejnej stronie spotykam post, w którym Malawaszka mówi dobranoc... i co widzę??? TĄ fotkę widzę :huh::huh::huh: Uff, nie przegapiłam, tylko dogo mi świruje :comp26: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Ala tak tu namieszała [quote name='agbar']yyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy piekne....foty.... :mdleje: uff.... wykrztusilam....:diabloti: aaa to dlatego Cię nie było od tej pory :evil_lol: ksztusisz się do teraz? [quote name='lolka75']http://img375.imageshack.us/img375/6752/dsc0294tm4.jpg normalnie nie wierze w to piekno:crazyeye: gdyby dzewa byly bardziej plaskate to bylyby afrykanskie klimaty:loveu: waszeczko...a co Ty bierzesz na alergie pylkowa? Ja juz nie wyrabiam:placz:...jeszcze kichanie i smarkanie jest do zniesienia ale swedzenie gardla i uszu to jakis horror. Oki juz spisalam na straty:roll:....bo i tak juz sie sine robia. Ale jak sie podrapac wewnatrz ucha:grab:... noo klimaciki też mi się afrykańsko kojarzyły - uwielbiam takie płonące niebo :loveu: a na alergię biorę loratadynę - tablety (próbowałam różnych, ale tylko po tych nie chodzę jak naćpana), chociaż z Twoich opisów widzę, że ja mam chyba lżejszą alergię - miałam mocno bardzo bo aż astmę oskrzelową, ale mi przeszło po 3 latach odczulania szczepionkami na te pyły, na które miałam najgorsze uczulenie (olcha, leszczyna, trawy i zboża) - minęło kilka lat już od tego i dopiero w tym roku widzę, że chyba znowu jest ciut gorzej, bo jakiś czas miałam prawie całkowicie spokój - jakis katarek czasami ale to pikuś. W uszach mnie nie swędziało nigdy, ale podniebienie to masakra :angryy: i siedzisz jak debil i drapiesz się językiem po podniebieniu :lol: a potem zapalenie gardła bo przecież jak się tak drapie to potem boli i tak w kółko :shake: na swędzenie gardła sobie czasem psikam tantum verde - wiem, że to na przeziębienie, ale daje ulgę bo znieczula :oops: Quote
malawaszka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 nie wiem kto jemu poywoli na moje niebo wlata :mad: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :shake:.......i ffcale mi nie jest do śmiechu .....ja chce umieć takie fotaski cykać :placz::placz::placz: Waszko jaki ty masz aparatos :hmmmm: Quote
Doginka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='LeCoyotte']noo biedne zagłodzone pieski:shake: muszą się na spacerach dokarmiać..:evil_lol: Moje dzisiaj zjadły ludzką qpę [quote name='malawaszka']i wypluwa? bo Pepa wypluwa w zależności czy jestem blisko czy daleko - jak daleko to szybko połyka zanim zdążę dolecieć, a jak blisko to doskonale rozumie co znaczy wypluj :mad: Rapcio zawsze wypluwa, nawet jak jest daleko:multi:A nieraz przynosi mi bliżej i patrzy w oczy w oczekiwaniu na pozwolenie konsumpcji:evil_lol:, ale ja każę mu wypluć!:mad::diabloti: [quote name='malawaszka']ehh wszyscy nas już opuścili - nic to - sama se fotki pooglądam :shock: Ja jestem, tylko tak jakoś z laptopa nie lubię pisać, bo trochę wolniej toto chodzi:cool3: - teraz wróciłam do domciu i powiadamiam Ciebie, że oglądam Twoje foty piękne:multi::loveu: [quote name='clockwork']:multi::multi: zaje2biście zmaszczona... u mnie takie należą do tych lepszych :evil_lol::evil_lol: Co to znaczy zmaszczona???????:???::hmmmm::niewiem::oops: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Doginka']Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]pampersa mogę zapodać :cool1: Moje dzisiaj zjadły ludzką qpę Rapcio zawsze wypluwa, nawet jak jest daleko:multi:A nieraz przynosi mi bliżej i patrzy w oczy w oczekiwaniu na pozwolenie konsumpcji:evil_lol:, ale ja każę mu wypluć!:mad::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ja jestem, tylko tak jakoś z laptopa nie lubię pisać, bo trochę wolniej toto chodzi:cool3: - teraz wróciłam do domciu i powiadamiam Ciebie, że oglądam Twoje foty piękne:multi::loveu: Co to znaczy zmaszczona???????:???::hmmmm::niewiem::oops: spierdaszona :grins: Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Przyszlam sie podlawic:roll:i co ja widze:crazyeye:ze zapierdasilas mi foty ogniowo demonowe:evil_lol::evil_lol:swoje demony se pstrykaj:eviltong: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://img134.imageshack.us/img134/9296/dsc0242go7.jpg Na tym tarasie brakuje mi dużego, czarnego, kudłatego futerka :loveu: Quote
malawaszka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja'] Waszko jaki ty masz aparatos :hmmmm: Nikon d70s :p [quote name='Doginka']Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol: Moje dzisiaj zjadły ludzką qpę Co to znaczy zmaszczona???????:???::hmmmm::niewiem::oops: i jak? zsikjałaś się?> fuuj świntuchy :shake: zepsuta :cool1: [quote name='Alicja'] spierdaszona :grins: no :lol: [quote name='agbar']Przyszlam sie podlawic:roll:i co ja widze:crazyeye:ze zapierdasilas mi foty ogniowo demonowe:evil_lol::evil_lol:swoje demony se pstrykaj:eviltong: wybacz - już nie będę :eviltong: [quote name='Justa']http://img134.imageshack.us/img134/9296/dsc0242go7.jpg Na tym tarasie brakuje mi dużego, czarnego, kudłatego futerka :loveu: tam to brakuje przede wszystkim elewacji, płytek, siedzonek, itd....... psa ofkors też, ale na to przyjdzie pora :roll: na emeryturze może.... moja miska :evil_lol: Dobrze że se ją sama znalazłam, a nie wzięłam z dogo bo by mi zabrali za niedbanie :evil_lol: Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 czytam:moja miska....patrze..szukam miski....:cool1:a widze jeno psa:roll:i dopiero mnie oswiecilo hihi:evil_lol: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 oj waszuś, kończyć, płytkować itd to sobie będziecie kończyć i będzie na to czas ;) podobnie z elewacją - na głowę się woda nie leje.. ogrodzić działkę i futerko kupić :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :cool1: zawsze można do TOZu zgłosić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://img502.imageshack.us/img502/8654/dsc0303ar7.jpg kobieto ta fotka jest przerewelacyjna:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts