Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
za mnie też?? :roll::cool1:

ide edytować ;):eviltong:

:roll:przecie wiedziałam co zacytujesz to zacytowalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: następną razą w dwóch kolorach zacytuję :roll::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: miałam iść spać :razz::razz:

Posted

Ja się nerwicy nabawię... :angryy::angryy::angryy:

Cytuje taka fotkę... (CUDNĄ) a ja nie mogę dojść skąd ją wzięła :roll: przecież nie mogłam jej przegapić :roll: a Ona ją dalej cytuje... :roll: i siebie z fotką cytuje... :roll: a fotki nie ma :roll:

I po iluś postach Alicji, na kolejnej stronie spotykam post, w którym Malawaszka mówi dobranoc... i co widzę???
TĄ fotkę widzę :huh::huh::huh:

Uff, nie przegapiłam, tylko dogo mi świruje :comp26:

Sama se fotki będzie oglądać.... też wymyśliła :mad:

Posted

http://img375.imageshack.us/img375/6752/dsc0294tm4.jpg
normalnie nie wierze w to piekno:crazyeye:
gdyby dzewa byly bardziej plaskate to bylyby afrykanskie klimaty:loveu:

waszeczko...a co Ty bierzesz na alergie pylkowa? Ja juz nie wyrabiam:placz:...jeszcze kichanie i smarkanie jest do zniesienia ale swedzenie gardla i uszu to jakis horror. Oki juz spisalam na straty:roll:....bo i tak juz sie sine robia. Ale jak sie podrapac wewnatrz ucha:grab:...

Posted

[quote name='szaraduszka']Ja się nerwicy nabawię... :angryy::angryy::angryy:

Cytuje taka fotkę... (CUDNĄ) a ja nie mogę dojść skąd ją wzięła :roll: przecież nie mogłam jej przegapić :roll: a Ona ją dalej cytuje... :roll: i siebie z fotką cytuje... :roll: a fotki nie ma :roll:

I po iluś postach Alicji, na kolejnej stronie spotykam post, w którym Malawaszka mówi dobranoc... i co widzę???
TĄ fotkę widzę :huh::huh::huh:

Uff, nie przegapiłam, tylko dogo mi świruje :comp26:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Ala tak tu namieszała

[quote name='agbar']yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
piekne....foty.... :mdleje:
uff.... wykrztusilam....:diabloti:

aaa to dlatego Cię nie było od tej pory :evil_lol: ksztusisz się do teraz?

[quote name='lolka75']http://img375.imageshack.us/img375/6752/dsc0294tm4.jpg
normalnie nie wierze w to piekno:crazyeye:
gdyby dzewa byly bardziej plaskate to bylyby afrykanskie klimaty:loveu:

waszeczko...a co Ty bierzesz na alergie pylkowa? Ja juz nie wyrabiam:placz:...jeszcze kichanie i smarkanie jest do zniesienia ale swedzenie gardla i uszu to jakis horror. Oki juz spisalam na straty:roll:....bo i tak juz sie sine robia. Ale jak sie podrapac wewnatrz ucha:grab:...

noo klimaciki też mi się afrykańsko kojarzyły - uwielbiam takie płonące niebo :loveu:

a na alergię biorę loratadynę - tablety (próbowałam różnych, ale tylko po tych nie chodzę jak naćpana), chociaż z Twoich opisów widzę, że ja mam chyba lżejszą alergię - miałam mocno bardzo bo aż astmę oskrzelową, ale mi przeszło po 3 latach odczulania szczepionkami na te pyły, na które miałam najgorsze uczulenie (olcha, leszczyna, trawy i zboża) - minęło kilka lat już od tego i dopiero w tym roku widzę, że chyba znowu jest ciut gorzej, bo jakiś czas miałam prawie całkowicie spokój - jakis katarek czasami ale to pikuś. W uszach mnie nie swędziało nigdy, ale podniebienie to masakra :angryy: i siedzisz jak debil i drapiesz się językiem po podniebieniu :lol: a potem zapalenie gardła bo przecież jak się tak drapie to potem boli i tak w kółko :shake: na swędzenie gardła sobie czasem psikam tantum verde - wiem, że to na przeziębienie, ale daje ulgę bo znieczula :oops:

Posted

Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']noo biedne zagłodzone pieski:shake: muszą się na spacerach dokarmiać..:evil_lol:

Moje dzisiaj zjadły ludzką qpę
[quote name='malawaszka']i wypluwa? bo Pepa wypluwa w zależności czy jestem blisko czy daleko - jak daleko to szybko połyka zanim zdążę dolecieć, a jak blisko to doskonale rozumie co znaczy wypluj :mad:

Rapcio zawsze wypluwa, nawet jak jest daleko:multi:A nieraz przynosi mi bliżej i patrzy w oczy w oczekiwaniu na pozwolenie konsumpcji:evil_lol:, ale ja każę mu wypluć!:mad::diabloti:
[quote name='malawaszka']ehh wszyscy nas już opuścili - nic to - sama se fotki pooglądam :shock:

Ja jestem, tylko tak jakoś z laptopa nie lubię pisać, bo trochę wolniej toto chodzi:cool3: - teraz wróciłam do domciu i powiadamiam Ciebie, że oglądam Twoje foty piękne:multi::loveu:
[quote name='clockwork']:multi::multi: zaje2biście zmaszczona... u mnie takie należą do tych lepszych :evil_lol::evil_lol:
Co to znaczy zmaszczona???????:???::hmmmm::niewiem::oops:

Posted

[quote name='Doginka']Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]pampersa mogę zapodać :cool1:

Rapcio zawsze wypluwa, nawet jak jest daleko:multi:A nieraz przynosi mi bliżej i patrzy w oczy w oczekiwaniu na pozwolenie konsumpcji:evil_lol:, ale ja każę mu wypluć!:mad::diabloti:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Ja jestem, tylko tak jakoś z laptopa nie lubię pisać, bo trochę wolniej toto chodzi:cool3: - teraz wróciłam do domciu i powiadamiam Ciebie, że oglądam Twoje foty piękne:multi::loveu:

spierdaszona
:grins:

Posted

Przyszlam sie podlawic:roll:i co ja widze:crazyeye:ze zapierdasilas mi foty ogniowo demonowe:evil_lol::evil_lol:swoje demony se pstrykaj:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']
Waszko jaki ty masz aparatos :hmmmm:

Nikon d70s :p

[quote name='Doginka']Ogień na noc?:crazyeye:Zsikam się w łóżko:evil_lol:

i jak? zsikjałaś się?>
fuuj świntuchy :shake:
zepsuta :cool1:

[quote name='Alicja']
spierdaszona
:grins:

no :lol:

[quote name='agbar']Przyszlam sie podlawic:roll:i co ja widze:crazyeye:ze zapierdasilas mi foty ogniowo demonowe:evil_lol::evil_lol:swoje demony se pstrykaj:eviltong:

wybacz - już nie będę :eviltong:

[quote name='Justa']http://img134.imageshack.us/img134/9296/dsc0242go7.jpg

Na tym tarasie brakuje mi dużego, czarnego, kudłatego futerka :loveu:

tam to brakuje przede wszystkim elewacji, płytek, siedzonek, itd....... psa ofkors też, ale na to przyjdzie pora :roll: na emeryturze może....

moja miska :evil_lol:

Dobrze że se ją sama znalazłam, a nie wzięłam z dogo bo by mi zabrali za niedbanie :evil_lol:

Posted

oj waszuś, kończyć, płytkować itd to sobie będziecie kończyć i będzie na to czas ;) podobnie z elewacją - na głowę się woda nie leje..
ogrodzić działkę i futerko kupić :diabloti: