anetta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Anetta wyniki już były Faktycznie... "Fajna" wetka...:razz: Rany, jak tak patrze na przedostatnią fote z Pepą to nie wiem jakich ona miała przodków...:errrr: Quote
Vectra Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 można siępomylić gdzie doopa a gdzie głowa :evil_lol: to już masz odpowiedź dlaczego ona wali te bąki :evil_lol: Żeby się nikt nie pomylił gdzie co jest :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='anetta'] Rany, jak tak patrze na przedostatnią fote z Pepą to nie wiem jakich ona miała przodków...:errrr: mop bzyknął świnkę wietnamską i powstała Pepa :evil_lol: Historia pewnej miłości... Piękna ONA Przystojny ON ujrzał ją... ujrzała go i aż z wrażenia uniosła stopę tak, aby pokazać mu kolanko mimowolnie sprawdziła prawym uchem czy przyzwoitka jest w pobliżu... CDN Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 upewniła się również lewym uchem... aż tu nagle pojawił się piękny rycerz ON jednak postanowił nie dopuścić do zdrady! prężył się przed nią i wdzięczył pokazała więc rycerzowi, że nie jest ukontentowana jego obecnością CDN Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 kiedy okazywała rycerzowi swoje niezadowolenie ON wystraszył się również :-o na cóż pieknej damie taki tchórzliwy ON?? ale cóż to? nie zdążyła powiedzieć mu, że już go nie kocha, a ON... poszedł z rycerzem!!! została więc znowu sama wypatrując z nadzieją... Quote
ariss Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 błahahahhhaha:evil_lol:ale się uśmiałam:loveu::evil_lol:poproszę takie historie co noc:eviltong: Quote
Pysia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Buahahaha Weszka :evil_lol: Powiedz ze Ci przyszła wena po rozmowie ze mną :evil_lol: Hym...Czy to ja kiedyś nie napisałam o ryczerzu opowiesci? .... Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Pysia napisał(a):Buahahaha Weszka :evil_lol: Powiedz ze Ci przyszła wena po rozmowie ze mną :evil_lol: Hym...Czy to ja kiedyś nie napisałam o ryczerzu opowiesci? .... hahaha po rozmowie z Tobą napisałabym opowieść o procentach i zakochanych obiektywach :roflt: a Ty pisałaś hahaha pisałaś o rycerzu ale moim, nie Lunkowym :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rycerzy zakamuflowanym w postaci opacłego, rudego - nie - ryżego angola :roflt: :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ale się uhahałam:evil_lol: - niezły rycerz - chyba obłędny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie pozbyłam się namolnego gościa i już zapodaję szczenięta;) Quote
tangerine74 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Justa napisał(a):Moja droga - sznaucer miniatura myśli, że jest wielkości olbrzyma :eviltong: A on się zapiera, bo ma nadzieję, że mu uwagę większą poświęcisz :cool3: Widzę to trochę inaczej: wszystkie sznaucery są tego samego rozmiaru we własnym mniemaniu - oczywiście olbrzymiego :lol: Natomiast jeśli o uwagę moja na spacerach chodzi, to zapewniam Cię, że Gimli wolałby jej unikać. W domu jest przytulakiem, na zewnątrz panem świata :lol: któremu nie wiadomo dlaczego smycz przypinają i nie pozwalają panoszyć sie dowolnie po jego królestwie :lol: Waszko, nie dziwię się Twoim nerwom...:cool3: Przy okazji zauważyłam, że ludzie kliker kojarza własnie z bezstresowym wychowaniem rozumianym jako pozwalanie na wszystko :shake: Totalna pomyłka :shake: Świetna metoda odstresowania - zazdraszam :loveu: I za dobranocke o rycerzu pieknie dziekuję ;) Masz juz kawę??;) Quote
asher Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Hahahaha, Luna ma zdecydowanie zbt silną osobowość :roflt: Co widać zresztą tutaj, jaka fighterka :-o:evil_lol: http://img353.imageshack.us/img353/7063/dsc0130qu6.jpg A jeśli chodzi o wetkę to... bez komentarza :roll: Mnie dobija takie "nic się nie dzieje" nawet, jak są minimalne odstępstwa od normy i zawsze się wtedy dopytuję. Ale jakby mi lekarz tak powiedział przy wynikach takich, jak Pepy, to faktycznie - po prostu wyszłabym i poszła gdzie indziej :roll: Waszko, Pepa jest już po dobrym USG? Jeśli nie, to zrób koniecznie. Zaraz napiszę w wątku burkowskich co z Bugajskim, tutaj nie będę ci zaśmiecać... Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tez bym chciała takiego rycerza :diabloti: nietóre damy to mają dobrze :diabloti: czesc :loveu: Quote
Pysia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha po rozmowie z Tobą napisałabym opowieść o procentach i zakochanych obiektywach :roflt: a Ty pisałaś hahaha pisałaś o rycerzu ale moim, nie Lunkowym :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rycerzy zakamuflowanym w postaci opacłego, rudego - nie - ryżego angola :roflt: :evil_lol: Zapomniałaś o bogactwie :evil_lol: Boluś był rycerzem Zmorki i taka fotoopowieść zaistniała u mnie kiedyś ;) A nazwisko Twojego angola ryżego gdzieś mi wsysło wczoraj. Wyslij mi proszę na SMSa :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:super opowiastka :evil_lol: foty też :razz::razz: Quote
malawaszka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Doginka']Ale się uhahałam - niezły rycerz - chyba obłędny:evil_lol: Właśnie pozbyłam się namolnego gościa i już zapodaję szczenięta;) oo czyżby J :mad: a rycerz obłędny - mam wiecej jego fotek :loveu: [quote name='tangerine74']Widzę to trochę inaczej: wszystkie sznaucery są tego samego rozmiaru we własnym mniemaniu - oczywiście olbrzymiego :lol: Natomiast jeśli o uwagę moja na spacerach chodzi, to zapewniam Cię, że Gimli wolałby jej unikać. W domu jest przytulakiem, na zewnątrz panem świata któremu nie wiadomo dlaczego smycz przypinają i nie pozwalają panoszyć sie dowolnie po jego królestwie hahaha dokładnie :evil_lol: Waszko, nie dziwię się Twoim nerwom...:cool3: Przy okazji zauważyłam, że ludzie kliker kojarza własnie z bezstresowym wychowaniem rozumianym jako pozwalanie na wszystko :shake: Totalna pomyłka wrrr daj spokój - dziecko się naczytało literatury, jakieś książki o tao w wychowaniu psów - tylko zapomniało dodać do tego trochę swojego rozumu - wiele rzeczy super nauczyła tego psa, ale kompletnie nie było w tym silnej ręki, a to jak widać TEN akurat pies potrzebuje, a ona pieprzy, że zależało jej na psie, że się starała, ale jak jej ludzi radzili trzymać psa krócej to było nie i koniec, wy się nie znacie :angryy: piesek przestał chodzić jak szwajcarski zegarek to sru - pewnie lada chwila pojawi się malutki śliczny hovawarcik :angryy: oby jemu się udało i żeby trafiła na dobry charakter... Świetna metoda odstresowania - zazdraszam :loveu: I za dobranocke o rycerzu pieknie dziekuję ;) Masz juz kawę??;) MAM :p właśnie się delektuję :razz: [quote name='asher']Hahahaha, Luna ma zdecydowanie zbt silną osobowość :roflt: Co widać zresztą tutaj, jaka fighterka :-o:evil_lol: http://img353.imageshack.us/img353/7063/dsc0130qu6.jpg ona sie wiesza na patolach jak pitbull i wisząc szarpie :cool3: A jeśli chodzi o wetkę to... bez komentarza :roll: Mnie dobija takie "nic się nie dzieje" nawet, jak są minimalne odstępstwa od normy i zawsze się wtedy dopytuję. Ale jakby mi lekarz tak powiedział przy wynikach takich, jak Pepy, to faktycznie - po prostu wyszłabym i poszła gdzie indziej :roll: Waszko, Pepa jest już po dobrym USG? Jeśli nie, to zrób koniecznie. Zaraz napiszę w wątku burkowskich co z Bugajskim, tutaj nie będę ci zaśmiecać... tak - Pepa miała robione super wyraźne USG z pomiarami przepływów czy echa :hmmmm: takie obszary zaznaczał na ekranie i mierzył coś tam i słuchał szumów :niewiem: i wszystko było ok tylko trochę nerki mu się nie podobały, ale zbadałam znowu zagęszczanie moczu i jest jak najbardziej ok już [quote name='dbsst']tez bym chciała takiego rycerza :diabloti: nietóre damy to mają dobrze :diabloti: no! niektóre :placz: :lol: [quote name='Pysia']Zapomniałaś o bogactwie :evil_lol: Boluś był rycerzem Zmorki i taka fotoopowieść zaistniała u mnie kiedyś ;) aaa faktycznie! Bolo jeszcze był rycerzem :loveu: Quote
eria Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a tu jakieś ryserskie opowieści :evil_lol: co do Bolusia (*) strasznie przypomina Gordona od Doginki :lol: Quote
malawaszka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Noo Eria też o tym rozmawiałyśmy kiedyś z Doginką :loveu: no i bardzo możliwe, że Bolo był z Sasq... bo miał warszawski tatoo, ale nie było szans odczytać:shake: a wracając do Bluesa - właśnie przeczytałam, że zostaje jednak - zobaczymy co dalej :roll: Quote
malawaszka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 My i nasi qmple :loveu: muszę Wam powiedzieć, że mimo tego, że Luneta goniła tech qmpli to widać było, że jednak jest zadowolona z ich obecności :loveu: dwa razy nawet pobrykała do ONego :lol::cool3::loveu: :evil_lol: Pepa chciała się tylko zapoznać, a tu panika :-o :loveu: tylko na nózia taka krzywa Quote
malawaszka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 :roll: ON momentami na takiego zbója wygląda gwiazda z obstawą :lol: Quote
asher Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://img175.imageshack.us/img175/3013/dsc0016xr3.jpg Cuuuudo!!!! :iloveyou: Quote
malawaszka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='asher']http://img175.imageshack.us/img175/3013/dsc0016xr3.jpg Cuuuudo!!!! :iloveyou: no co Ty? nie pomyliłaś linków do fotek??? myślałam, że Ci się ten ON spodoba bo on taki Bugajskopodobny :loveu::lol: Quote
agbar Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 fajnisty ten ON...taki mu lobuz z oka wyziera:loveu: Quote
asher Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 malawaszka napisał(a):no co Ty? nie pomyliłaś linków do fotek??? myślałam, że Ci się ten ON spodoba bo on taki Bugajskopodobny :loveu::lol: ON też cudny, ale ta fota mnie rozbroiła, takie małe rude na krzywych łapkach, tiutiutiu :loveu::loveu::loveu: Quote
tangerine74 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Rude jest piekne :loveu: http://img187.imageshack.us/img187/6479/dsc0011je9.jpg Widać, że kawalerowie pognani przez Lunkę do drugiej panny uderzyli;) U nas leje. Czas na trzecią kawę, bo zasypiam na biurku:shake:, a tu pełna mobilizacja potrzebna :cool3: Quote
Recommended Posts