Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak. Tu nie zajrzeć przez dwa, trzy dni i potem odkopać się nie można :roll: :lol:

[quote name='malawaszka']nawet nie wiesz jakbym chciała, ale narazie robimy u nas w okolicy :shake: możliwe, że na Kujawach nam się robotka wyklaruje, ale szczerze mówiąc to wątpię bo za fajna sprawa, żeby coś z tego wyszło, no i OD musiałby ruszyć zad ze swojego domku [quote name='malawaszka']Matusz - przeważnie w domu na kompie mapy i różne takie robię a czasem mam fajne wyjazdy terenowe :loveu: generalnie jestem geografem :p Fajną masz robotę. :-) Przyłączam się do Justy i zapraszam na Kampinoskie błotka ;)

[quote name='malawaszka']Poszłabym spać, ale nie ma miejsca dla mnie
http://img241.imageshack.us/img241/2078/dsc0001bw5.jpg
Wiecie co? Luna jest totalnie zakochana w J :lol: klei się do niego lafirynda jedna :evil_lol: normalnie nie odstępuje go na krok, przytula się, prosi o mizianko non stop, na spacerze jak jesteśmy i J wejdzie do sklepu a ja z psami na zewnątrz zostaję (:evil_lol:) to nie da się odciągnąć - stoi jak wmurowana i czeka - normalnie jestem w szoku bo ona tak do nikogo - exa mojego przecież znała od maleńkości i nie była za nim taka a z J od samego początku się skumali Ja myślę, że Luneta wie że to odpowiedni facet. I już ;) Ma nosa po prostu :-)

[quote name='malawaszka']ordnung mus sein
http://img387.imageshack.us/img387/1452/dsc0356rh1.jpg buahaha :lol: :lol:

[quote name='malawaszka']a dzisiaj mam mega ubaw bo wysłałam smsa do J i napisałam mu, że okradli mi auto - wszystko ze środka i z bagażnika :evil_lol: a siostrze wysłałam smsa że jestem w ciąży i że nikt jeszcze nie wie :evil_lol: - oboje od razu dzwonili :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :megagrin: A czy siostra nie zadzwoniła od razu do J z gratulacjami? ;)

[quote name='malawaszka']a w ogóle to powiedzcie mi jaką obrożę powinien mieć pies z takimi miękkimi włosami jak ma Pepa? zwykła obroża jej te włosy tam kołtuni i one tam są matowe i takie cienkie - jakby sam podszerstek, a jak nie czesałam dwa dni :shock: to już zaczynało się filcować :mad: Może taką jak dla briardów, okrągłą? http://psiraj.com.pl/sklep/images/img_bg/champion_dlawik_okragly_skora.jpg
Tylko nie koniecznie dławik. On włosa nie kołtuni.
Ja dla Gajki miała jeszcze Man-mata
http://manmatpl.republika.pl/gfx/ozdu.jpg
Nie wkręcała włosa. Rewelacyjna.

[quote name='Vectra']a nie możesz jej ogolić ? No właśnie. Może nie całkiem na zero ale podciąć na krótko. I nie stresować się, że ma brzuszek. :-)

[quote name='malawaszka']http://img366.imageshack.us/img366/8858/dsc0335bk8.jpg Cudne :loveu:

Posted

[quote name='gassira']u Ciebie dobranockowa fota to też cudeńko

senkju :loveu:

[quote name='Doginka']Obejrzałam wszystkie foty - czytanie obleciałam tak po łebkach:cool3:
I dalej nie wiem, co to zmaszczone foty:angryy:
Wszystkie bardzo mi się podobają, a te z pokręconą Lunką są świetne uczyłaś ją tańczyć break dance???

Luna wygina śmiało ciało :evil_lol: zmaszczone moja droga to zepsute :lol: tak pokrótce

[quote name='tangerine74']
A ponieważ czytałam grzecznie od początku to: zmartwiłam się bardzo olbrzymkiem :placz:i wyjącymi psinkami:cool3:, wkurzyłam się, że to dowcip:mad:, oplułam monitor ze śmiechu przy powykręcanej Lunce:roflt: i na koniec zauroczyłam się spojrzeniami Pepy :loveu:
Po takim skoku ciśnienia i wyciszeniu jestem gotowa na nowy dzień :p

no proszę! emocje zagwarantowane :lol:

Szelki dla Pepy w ramach nie plątania włosa odradzam :shake: Najgorsze sa kudełki w pachach U nas walka w tym temacie codzienna
(Ze wszystkich pozostałych względów uważam, ze szelki o niebo lepsze niż obroza, więc Gimlas chodzi w szelkach.) Z moich doswiadczeń szelkowych wynika, ze szelki z cieńszej tasmy mniej plątają. Moze z obrożą też tak jest?

Vectra dla Pepusi wyśle szeleczki jak dla chow chow okrągłe :loveu:

Tuptusie nie mają po czym tuptać i muszą pływać A to sie narobiło

hahaha

[quote name='Katerinas']
Fajną masz robotę. Przyłączam się do Justy i zapraszam na Kampinoskie błotka

chciałabym chciaaałaaaaa ;)

Ja myślę, że Luneta wie że to odpowiedni facet. I już ;) Ma nosa po prostu :-)

mam nadzieję :cool3:

:megagrin: A czy siostra nie zadzwoniła od razu do J z gratulacjami?

na szczęście nie :evil_lol: ale od razu dzwoniła do mnie i konspiracyjnym SZEPTEM uradowana pytała po czym wnioskuję, że jestem w ciąży :lol:

Może taką jak dla briardów, okrągłą? http://psiraj.com.pl/sklep/images/img_bg/champion_dlawik_okragly_skora.jpg
Tylko nie koniecznie dławik. On włosa nie kołtuni.

cosik podobnego zamówiłam - tylko czarne i nie dławik tylko półzacisk

No właśnie. Może nie całkiem na zero ale podciąć na krótko. I nie stresować się, że ma brzuszek. :-)

nad tym jeszcze muszę pomyśleć bo moje talentty fryzjerskie pozostawiają wieeele do życzenia :evil_lol:

on ma takie piekne włosy a Wy się uparliście, żeby jej ochlastać :shake:

skok

i hamulec

emoty ciach!

Posted

malawaszka napisał(a):

nad tym jeszcze muszę pomyśleć bo moje talentty fryzjerskie pozostawiają wieeele do życzenia :evil_lol:

Ale leczysz jej jeszcze łupież? Bo może skóra by trochę odetchnęła przy krótszej sierści.
Odrośnie ;) To nie briard, że musisz się martwić, że zmarnujesz strukturę włosa ;)

Posted

łupież po witaminach jest jakby mniejszy - poczekam jeszcze i zobaczę moze zniknie - niedługo kąpiel w nizoralu to też mam nadzieję pomoże, a z obcinaniem to na pewno ja sie nie bedę za to brała - może jak będzie już całkiem ciepło to podjadę do Ressuruss i ona powyrównuje Pepie tu i ówdzie - ale jeszcze o tym nie wie :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Własnie pomyslałam ze Pepa chyba zyskalaby na wygladzie gdybyś troszkę zrobiła retuszu fryzurce ;)...a obróżka okrągła jak dla chow -chow, albo briardzików ...
Ozzy zagazowałby nas gdybym mu do zjedzenia dała marchewkę pod jakąkolwiek postacią a do tego jeszcze miałby gonitwę :evil_lol:zresztą ja po marchwi też mam bóle :diabloti:...jaka pani taki pies :roll:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):

nie ochlastuj jej.. ładnie jej w tych włosach:p nawyżej poprzycinać tu i tam

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Własnie pomyslałam ze Pepa chyba zyskalaby na wygladzie gdybyś troszkę zrobiła retuszu fryzurce ;)[/FONT]

[quote name='LeCoyotte']nie ochlastuj jej.. ładnie jej w tych włosach:p nawyżej poprzycinać tu i tam

hop siup łatwo powiedzieć :roll:

Posted

Ja podzielam zdanie Coyotta. Ochlastać to absolutnie nie :shake:, ale tu skrócić, tam scieniować :loveu: Masz rację, ze włos ma piękny. Z yorkowym mi sie kojarzy: miękki, powłóczysty i lśniący :loveu: No i właśnie tak yorkowo bym go potraktowała, czyli zaprowadziła do fryzjera i pilnowała czy tylko wyrównuje i za duzo nie próbuje ściąć :cool3:

Piekna u Was jesień ;)

Posted

Ciachaj Pepę - jak Raper został trymnięty, to od razu zaczął biegać i nabrał radości. Dzisiaj hasał po parku jak szczeniak i tak fajnie prostował swój szczurzy ogonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

http://img120.imageshack.us/img120/3600/dsc0135vj0.jpg
Jaki włos lśniący, jaka talia wcięta, jakie udka umięśnione :loveu: cudeńko :loveu:

Udało mi się przedwczoraj doprowadzić Gimlasiowy jęzorek do takiego wypadnięcia z paszczorka :p cud jakiś :p Jego Gimlowska Mość uważa za niestosowne wielce wywalanie jęzorka publicznie :cool3: Za to używa go bardzo chętnie w domowym zaciszu do okazywania uczuć. Wczoraj lizał mnie po dłoni, którą drapałam go po łapkach :lol:

Wyciągnęłam z szafy pomarańczowe, żółte i białe ciuchy - przywołuję słońce :p :help1: