Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
udało się całą przyłapać :lol:

O :p przyłapana.
Boczki łysiutkie :cool3:
Gimloń tak wygladał po swojej pierwszej zimie cały. Zima zapusciłam mu kudły, a ze buntował sie i zarł grzebień, to mu, litościwa ludzia, odpuściłam rozczesywanie przez prawie 2 miesiące. Wiem - masakra.:placz:
W końcu fryzjerka tak go opitoliła, ze było mu skóre niemal wszedzie widać zupełnie. A co zostało na łapkach to płacz bierze na wspomnienie :placz:

Całkiem dobrze Ci to wyszło. :klacz: Ja bym tak nie potrafiła :cool3:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Alicjo, ja też chce tak powyć ze śmiechu. Jeśli dobrze rozumiem, to po powrocie od Vectry, ale nie mogę cos namierzyć wątku :Help_2:

haha poszukaj Szatańskiej galerii, ale skoro jej nie śledziłaś i nie znasz TZtów Vectry i Magi to nie będzie to takie smieszne :lol::lol::lol:

tangerine74 napisał(a):
Całkiem dobrze Ci to wyszło. :klacz: Ja bym tak nie potrafiła :cool3:

hahah guzik nie dobrze - bo nie sztuka psa opitolić maszynką na łyso jak się zmaściło wyrywanie :evil_lol: ale nex time pewnie też tak samo zrobię bo nijak nie potrafię sobie wyobrazić jak tym trymerem wyrwać włosy i jednocześnie ich nie wyrwać i jeszcze żeby było równo :shock: coś nas chyba te specjalistki od sznupów skubania oszukują :mad:

Za dwa tygodnie będzie już znośnie :lol: a teraz na spacerze Luna jak nowo narodzona hahaha brykoliła jak szczylek :loveu:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: dokładnie ...cza znać obu TZtów aby się zdrowo pośmiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Waszeczko a moze chcesz poskubać ASTa :razz::razz:

Posted

jaka wypasiona Luna :klacz::evil_lol:

tangerine74 napisał(a):
Tiaaaaaa... takie NIE będę stać to ja znam bardzo dobrze.
Przy okazji mojego nowego hobby - trymowania :evil_lol:, odkryłam tajemnicza prawidłowość. Trymowanie w pkoju wiąże się z NIE bede stał, tylko poleżę. Identyczne trymowanie w łazience nie ma takich skutów ubocznych:crazyeye:

u mnie trymowanie na podłodze automatycznie wiąże się z wielkim NIE dla stania - tam przecież trzeba leżećl;) na stole natomiast sie zawsze stoi:diabloti: ale do czasu... bo dzisaj Samba złamała swoje twarde zasady i sobie usiadła na stole:evil_lol:

http://img245.imageshack.us/img245/7889/dsc0014ca1.jpg jaki biedny piesek:-(:diabloti:

Posted

Lunka śliczna :loveu: Może jej fajniejszy włos odrośnie? :razz:

Czyżby tylko Galina została :placz: A my dopiero po świętach na strzyżenie :placz:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Tiaaaaaa... takie NIE będę stać to ja znam bardzo dobrze.
Przy okazji mojego nowego hobby - trymowania :evil_lol:, odkryłam tajemnicza prawidłowość. Trymowanie w pkoju wiąże się z NIE bede stał, tylko poleżę. Identyczne trymowanie w łazience nie ma takich skutów ubocznych:crazyeye:

ale co w wannie??? na pralce??? dopóki się nie przeprowadzę to w łazience nie mam miejsca a teraz kładziemy się, siadamy i ogólnie kręcimy w kółko bez względu na to czy robię ją na podłodze czy na stole :mad:

LeCoyotte napisał(a):

u mnie trymowanie na podłodze automatycznie wiąże się z wielkim NIE dla stania - tam przecież trzeba leżećl;) na stole natomiast sie zawsze stoi:diabloti: ale do czasu... bo dzisaj Samba złamała swoje twarde zasady i sobie usiadła na stole:evil_lol:

żeby Luna stała to jak jeździłam z nią do frycowej, musiała mieć na szyi szubienicę i jeszcze pasek pod brzuchem, a i tak robiła takie pozy, że prawie wisiała na tym pasku brzusznym :shake:

Jupi napisał(a):

:loveu:

Justa napisał(a):
Lunka śliczna :loveu: Może jej fajniejszy włos odrośnie? :razz:

Czyżby tylko Galina została :placz: A my dopiero po świętach na strzyżenie :placz:

bardzo liczę na to, że odrośnie ładniejsza :loveu:

a Galiną się nie przejmuj bo wcale nie wygląda źle kłamczuszku :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):

hahah guzik nie dobrze - bo nie sztuka psa opitolić maszynką na łyso jak się zmaściło wyrywanie :evil_lol: ale nex time pewnie też tak samo zrobię bo nijak nie potrafię sobie wyobrazić jak tym trymerem wyrwać włosy i jednocześnie ich nie wyrwać i jeszcze żeby było równo :shock: coś nas chyba te specjalistki od sznupów skubania oszukują :mad:

Ja skubię palcami, bez trymera - trymerem tylko podszerstek wyciągam:razz:

Ale Lunka i tak ślicnie teraz wygląda:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

A tym się zachwyciłam:crazyeye::crazyeye::loveu:
http://img147.imageshack.us/img147/1994/dsc00091bg5.jpg

Posted

hahaha Chandler :lol: ja się wkurzyłam najpierw, potem zlałam to - jak nie potrafią czytać ze zrozumieniem i jak zazdrość dupy ściska że można czasem sie z czegoś cieszyć to *******e to :diabloti:

no dobra powiem Wam hahaha ZAJĄCE NIE SĄ MOJE :evil_lol: chciałam tylko sprawdzić reakcje :diabloti: tzn TO zdjęcie zrobiłam ja, ale... kalendarzowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie mam boskie zdjęcie w kalendarzu NG na marzec :loveu::loveu::loveu: i siedzę i patrzę na nie i marzę, żeby zrobić kiedyś taką fotę :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Chandler :lol: ja się wkurzyłam najpierw, potem zlałam to - jak nie potrafią czytać ze zrozumieniem i jak zazdrość dupy ściska że można czasem sie z czegoś cieszyć to *******e to :diabloti:

no dobra powiem Wam hahaha ZAJĄCE NIE SĄ MOJE :evil_lol: chciałam tylko sprawdzić reakcje :diabloti: tzn TO zdjęcie zrobiłam ja, ale... kalendarzowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie mam boskie zdjęcie w kalendarzu NG na marzec :loveu::loveu::loveu: i siedzę i patrzę na nie i marzę, żeby zrobić kiedyś taką fotę :loveu:

Ty mała kłamczuszko:-x:comp26::siara:

Kropnęłam se, a co!:diabloti:3397:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Ty mała kłamczuszko:-x:comp26::siara:

:evil_lol:

gassira napisał(a):
http://img147.imageshack.us/img147/1994/dsc00091bg5.jpg

ale ktoś kiedyś tą fotke zrobił:crazyeye::loveu: i trzymam kciukasy żeby też Ci się kiedyś udało coś podobnego:eviltong::loveu:

:loveu:zrobię - pewnie, że zrobię :loveu:

Pysia napisał(a):
http://img404.imageshack.us/img404/2074/dsc0003rj1.jpg
Hym....Czyżbyś się nauczyła strzyć? :crazyeye: Nigdy w to nie uwierzę :evil_lol: Ale na fotce wyglada slicznie :multi:

ZAWSZE głowę robiłam ładnie :diabloti:

anetta napisał(a):
Luneta jak nowa :cool3:

:loveu:

Alicja napisał(a):
:mad:która kropa LeCoyotte.......

haha przecież nic się nei zmieniło :evil_lol: