Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha :klacz: od razu się człowiek lepiej czuje jak postawi kropkę nieprawdaż??? :loveu:

Mucha też :diabloti: :lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Mucha też :diabloti: :lol:

Sugerujesz, że tu są same muchy? :crazyeye::evil_lol:

Witaj Weszko-mła :loveu: Zamawiam u Ciebie lekcje focenia ;) I koniecznie muszę znaleźć czas na zobaczenie Oliwki, bo ta smarkula wygląda na wyszczekaną :diabloti: Uwielbiam wyszczekane dzieci :loveu: No....może jak zawsze mogę wyjść :evil_lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Tia... znów mnie zawaliło robota wczoraj i 4 strony postów natrzaskaliscie. Waszko, Ty chyba rzeczywiscie się z moja szefowa kontaktujesz :mad:
Dziś szefowa wyjechała na 2 dniowe szkolenie. :multi: Jeśli okaże się, że tu bedzie cisza, to poczuję sie wręcz ignorowana :cool3: I ja zupełnie nie wiem, jak Ty się będziesz musiała potem zrewanzować, żeby to nadrobić ;)

a ja dzisiaj zawalona robotą, ale na własne życzenie bo muszę odrobić to czego nie zrobiłam wczoraj bo sięobijałam :shock:

Kropka 3300 miała być moja :placz:

ja wolałabym 3333 :placz: i mi ją ukradłaś :placz:

Co do 4 szarych sznupich komórek, które się nie emocjonują, to w wilgotnym powietrzu namakają i czasem w szarówce doznaja zaćmienia :lol: I co się wtedy dziej to sami doskonale wiecie: cień człowieka jest straszny, a szurnięcie noga 2 przecznice dalej, to jawna prowokacja :lol:

buuahahha:evil_lol:

http://img229.imageshack.us/img229/3425/dsc0307bc3.jpg to zapatrzenie

http://img182.imageshack.us/img182/8923/dsc0306ca9.jpg psiępiekna Lunka z wystającą szyneczką :oops: taką różowiutką :loveu: Gimloniowi jęzorek nie wypada, chyba, ze zionie juz totalnie.

noo Lunie szyna wisi już na sam widok patyka :evil_lol:

Erhan napisał(a):
Mucha też :diabloti:

bzzzzzzzzzzz :diabloti:

Pysia napisał(a):
Sugerujesz, że tu są same muchy? :crazyeye::evil_lol:

z Tobą na czele :evil_lol:

Witaj Weszko-mła :loveu: Zamawiam u Ciebie lekcje focenia ;) I koniecznie muszę znaleźć czas na zobaczenie Oliwki, bo ta smarkula wygląda na wyszczekaną Uwielbiam wyszczekane dzieci No....może jak zawsze mogę wyjść :evil_lol:

lekcji focenia nie będzie, bo co za nauczyciel, który nie zna ani słowa teorii :shake:

tangerine74 napisał(a):
Ja tu czekam na życie towarzyskie...:p
zagarnęłam dla siebie 3333 :multi::loveu:

pfffffff miało być moje :placz:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Ja tu czekam na życie towarzyskie...:p

A później Dzej Kej trąbi, że internauci to tylko przy piwie "życie towarzyskie" :cool3: podglądają :evil_lol:

Posted

Waszko, doczytałam u Gassiry, że chciałaś wymienić minisznupusię na olbrzymka :crazyeye: Ponieważ tam nie śmiem się jeszcze rozpanoszyc zupełnie, to uswiadomię Cie tutaj :p

Ile waży miniaturka ? Mój 7 kg (wysoki i chudy-załóżmy, że taka moze byc średnia) Ile waży olbrzymek ? Pewnie ze 40kg :cool3: To sobie przelicz ile byś miniupków musiała miec do tej wymiany. Na średnika przypadają 2 miniupki do wymiany, na olbrzyma to minimum 5 :crazyeye: Nie ma że sztuka jest sztuka. Olbrzym to... no olbrzym :loveu::loveu::loveu:

Posted

Erhan napisał(a):
A później Dzej Kej trąbi, że internauci to tylko przy piwie "życie towarzyskie" :cool3: podglądają :evil_lol:

o tej porze przy kawie :p

gassira napisał(a):
ja tylko czekam aż prawidłowa kropka,będzie inna niż teraz:evil_lol:

hahaha 3338 :eviltong:

tangerine74 napisał(a):
Waszko, doczytałam u Gassiry, że chciałaś wymienić minisznupusię na olbrzymka :crazyeye: Ponieważ tam nie śmiem się jeszcze rozpanoszyc zupełnie, to uswiadomię Cie tutaj :p

Ile waży miniaturka ? Mój 7 kg (wysoki i chudy-załóżmy, że taka moze byc średnia) Ile waży olbrzymek ? Pewnie ze 40kg :cool3: To sobie przelicz ile byś miniupków musiała miec do tej wymiany. Na średnika przypadają 2 miniupki do wymiany, na olbrzyma to minimum 5 :crazyeye: Nie ma że sztuka jest sztuka. Olbrzym to... no olbrzym :loveu::loveu::loveu:

ło! to Luna grubas :roll: po mamie to ma :p bo waży 8,6 (powiedzmy że ja też coś koło tego :evil_lol:) ale myślę, że jak dorzucę Pepę jako :hmmmm: burka ze sznupowym charakterem i zabójczo sterczącym jednym uchem - ta to waży nieustannie 13 kg :shock: to może już by się ktos dał namówić na zamianę

Posted

malawaszka napisał(a):
ło! to Luna grubas :roll: po mamie to ma :p bo waży 8,6 (powiedzmy że ja też coś koło tego :evil_lol:) ale myślę, że jak dorzucę Pepę jako :hmmmm: burka ze sznupowym charakterem i zabójczo sterczącym jednym uchem - ta to waży nieustannie 13 kg :shock: to może już by się ktos dał namówić na zamianę

1 Platon = 5 Lun = 1,99 Pepolun :evil_lol:
1 Erhan = 6, 63 Lun = 2,64 Pepolun :evil_lol:

Er i Plat - Prawie jak olbrzymki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

ło! to Luna grubas :roll: po mamie to ma :p bo waży 8,6

tyle co Samba:cool1:

Erhan napisał(a):

haha dobre porównanie;)

Posted

Erhan napisał(a):

:loveu::loveu::loveu:ja bym powiedziała, że lepiej jak olbrzymki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie bądźmy tacy drobiazgowi;), w końcu piesio to nie modelka na wybieg, te kilka kilogramów w tą, czy w tamtą... :lol:

A mówią jeszcze, że kochanego nigdy za wiele :lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Nie bądźmy tacy drobiazgowi;), w końcu piesio to nie modelka na wybieg, te kilka kilogramów w tą, czy w tamtą... :lol:

A mówią jeszcze, że kochanego nigdy za wiele :lol:

ohhh nie o to nie o to nie o to :shake: chodziło mi o to, że bardziej bym chciała mieć ruska niż sznupa :p

a może w baseball

ewentualnie w palanta

ostatecznie może być z palantem :evil_lol:

Posted

jakieś 8 nieszcześć zdjęte ze sznupa :p

oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz:

a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakieś 8 nieszcześć zdjęte ze sznupa :p
http://img337.imageshack.us/img337/860/dsc0001rv4.jpg

oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz:

a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol:

a jakby tak dokleić w tych łysych punk;)tach :hmmmm:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pepa nie wiedziała na co się porywa :p

Posted

Alicja napisał(a):
a jakby tak dokleić w tych łysych punk;)tach :hmmmm:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pepa nie wiedziała na co się porywa :p

chyba podoklejam :evil_lol: a przed chwilą szukałam Luny po mieszkaniu przez 10 minut a ta wlazła pod łóżko mojej siostry gdzie nigdy nie przesiadywała :lol: i niech mi ktoś powie, że sznaucerom nie przeszkadza skubanie :roll::lol: