malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 :shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tia.. kochana dogomania.. Czemu mnie to nie dziwi (?) Tylko samo zamknięcie chyba servera nie odciąży, usunięcie już tak. Quote
asher Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Imidż wiejskiego burka bardzo do Pepy pasuje :loveu::lol: A z tym zamykaniem wątków to... jakiś żart? :crazyeye: Jak to wytłumaczono? :crazyeye: ps. a jesli chodzi o instynkt macierzyński, to ja chyba nie posiadam czegoś takiego. Albo baaardzo głęboko uśpiony i obudzi mi się po sześćdziesiątce :evil_lol: Przydałby się pewnie katalizator w postaci dobrego reproduktora, bo na własny zegar biologiczny jak widać nie mam co liczyć :roll: Ale nie, żeby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało ;) Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 asher napisał(a):Imidż wiejskiego burka bardzo do Pepy pasuje :loveu::lol: A z tym zamykaniem wątków to... jakiś żart? :crazyeye: Jak to wytłumaczono? :crazyeye: Obciążenie serverów :cool1: Quote
Elitesse Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 asher napisał(a): A z tym zamykaniem wątków to... jakiś żart? :crazyeye: Jak to wytłumaczono? :crazyeye: no wlasnie tak ze obciazaja serwery :roll: decyzja o FB jeszcze nie zapadla Quote
ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Justa napisał(a):Obciążenie serverów :cool1: przeginają z tym zamykaniem:roll: Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Możnaby zrobić pożądek na offie najpierw.. :roll: Na nic niewnoszących 'grach' :roll: Quote
Chandler Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 malawaszka napisał(a)::shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen No co Ty... malawaszka...:placz: Co prawda nie piszę w tym wątku, ale czytam...:cool3: Foty sobie oglądam i ciekawych rzeczy się dowiaduję...:lol: Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi: Quote
ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Justa napisał(a):Możnaby zrobić pożądek na offie najpierw.. :roll: Na nic niewnoszących 'grach' :roll: jest to jakiś pomysł,ale widać prościej pójść na łatwizne:roll: Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Chandler napisał(a): Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi: Nie ma to jak być na bierząco :evil_lol: Quote
Chandler Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Justa napisał(a):Nie ma to jak być na bierząco :evil_lol: Nooo...:diabloti: Quote
Elitesse Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 z dzialu o sznaucerach ostatnio ubylo 2 strony tematow - i nikt sie nie przyznaje kto to zrobil :roll: Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mnie to dziwi, bo dużo z tych tematów to naprawdę kopalnia wiedzy.. Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Justa napisał(a): Tylko samo zamknięcie chyba servera nie odciąży, usunięcie już tak. no własnie też mi się tak wydaje - bo nawet zamknięte i tak sa na serwerze i można przeglądać :niewiem: asher napisał(a): ps. a jesli chodzi o instynkt macierzyński, to ja chyba nie posiadam czegoś takiego. Albo baaardzo głęboko uśpiony i obudzi mi się po sześćdziesiątce :evil_lol: Przydałby się pewnie katalizator w postaci dobrego reproduktora, bo na własny zegar biologiczny jak widać nie mam co liczyć :roll: :evil_lol: a przy okazji mi uświadomiłaś, że ostatnio popełniłam błąd w jakiejś dyskusji twierdząc, że katalizator spowalnia reakcję :oops::evil_lol: Justa napisał(a):Możnaby zrobić pożądek na offie najpierw.. :roll: Na nic niewnoszących 'grach' :roll: otóż to! Chandler napisał(a):No co Ty... malawaszka...:placz: Co prawda nie piszę w tym wątku, ale czytam...:cool3: Foty sobie oglądam i ciekawych rzeczy się dowiaduję...:lol: Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi: :loveu::loveu::loveu: Justa napisał(a):waszko, zamknęli sznauceromaniaków.. :roll: i tak prawie nikt tam nie pisze :shake: Quote
Justa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 malawaszka napisał(a):i tak prawie nikt tam nie pisze :shake: Ale tak jak wyżej napisałam - pewnie zamknięcie w przyszłości skończy się usunięciem - a ten temat to naprawdę jest kopalnia wiedzy. A zresztą.. nie mamy na to żadnego wpływu. Całe szczęście podejmowanie decyzji już mnie nie dotyczy. Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 no to poobciążam jeszcze trochę serwer :diabloti: dwa wiejskie burki :loveu: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 i największy wiesniaczek :evil_lol: Quote
asher Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jednego nie rozumiem (a powinnam, w końcu niedawno pisałam egzamin z informatyki :diabloti:), czy serwerowi nie jest obojętne, czy istnieje jeden temat o 16-tu tysiącach postów, czy może istnieje 10 tematów po 1600 postów każdy? :niewiem: No, chyba, że faktycznie te wiekie tematy wywali się z serwera... Ale to głupiego robota, bo za jakiś czas znów trzeba będzie coś wywalać... Zwłąszcza, że selekcja na ilość, a nie na jakośc tematów to faktycznie pójście na łatwiznę :roll: To może lepiej od razu zamknąc dogomanię, nikt nie będzie pisał, serwer nie będzie przeciążony :roll: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='asher']To może lepiej od razu zamknąc dogomanię, nikt nie będzie pisał, serwer nie będzie przeciążony :roll: taaa a kto będzie oglądał reklamy??? :angryy::mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='malawaszka']:shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen masakra co się dzieje :roll:.....a tak swoją drogą to po co komu idiotyczne gierki na Offie dla dzieci nepstrady :angryy::angryy::angryy:a konkretne tematy są wywalane :mad: znowu widze komuś sodowa pieprznęła do głowy :angryy: [quote name='malawaszka']hahaha za późno - ja już po kąpieli :eviltong::lol: a te jazdy na bezludziu to dlatego, że Ty nie chcesz, żeby Ozzy tam zakupił czy on nie chce bo co se będzie w swoim ogrodzie paskudził? .....no ON tam nie chce se napaskudzić :roll:taki higienista :razz:....Mnie to wisi bo to taki wielkiteran i zajączki tam se sadzą rodzynki :diabloti: aaaaa i fotaski widziałam i współczuje wyczesywania sianka z Papuchy ;) Quote
asher Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Normalnie sie wkurzyłam. I wysmarowałam posta na administracji. ps. Waszka, przepraszam, że u ciebie piszę, bo przez to, że piszę twoja galeria sie rozrasta i pewnie ją wkrótce wywalą :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 asher napisał(a):Normalnie sie wkurzyłam. I wysmarowałam posta na administracji. ps. Waszka, przepraszam, że u ciebie piszę, bo przez to, że piszę twoja galeria sie rozrasta i pewnie ją wkrótce wywalą :shake::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Ka-Vanga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Waszencjo foty jak zwykle :mdleje: :loveu: [quote name='malawaszka'] http://img357.imageshack.us/img357/5461/dsc0182dh1.jpg ale ta jest ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts