Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen

Posted

Imidż wiejskiego burka bardzo do Pepy pasuje :loveu::lol:

A z tym zamykaniem wątków to... jakiś żart? :crazyeye: Jak to wytłumaczono? :crazyeye:

ps. a jesli chodzi o instynkt macierzyński, to ja chyba nie posiadam czegoś takiego. Albo baaardzo głęboko uśpiony i obudzi mi się po sześćdziesiątce :evil_lol: Przydałby się pewnie katalizator w postaci dobrego reproduktora, bo na własny zegar biologiczny jak widać nie mam co liczyć :roll: Ale nie, żeby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało ;)

Posted

asher napisał(a):
Imidż wiejskiego burka bardzo do Pepy pasuje :loveu::lol:

A z tym zamykaniem wątków to... jakiś żart? :crazyeye: Jak to wytłumaczono? :crazyeye:

Obciążenie serverów :cool1:

Posted

asher napisał(a):

no wlasnie tak ze obciazaja serwery :roll: decyzja o FB jeszcze nie zapadla

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen

No co Ty... malawaszka...:placz: Co prawda nie piszę w tym wątku, ale czytam...:cool3:
Foty sobie oglądam i ciekawych rzeczy się dowiaduję...:lol: Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi:

Posted

Justa napisał(a):
Możnaby zrobić pożądek na offie najpierw.. :roll:
Na nic niewnoszących 'grach' :roll:

jest to jakiś pomysł,ale widać prościej pójść na łatwizne:roll:

Posted

Chandler napisał(a):
Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi:

Nie ma to jak być na bierząco :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):

Tylko samo zamknięcie chyba servera nie odciąży, usunięcie już tak.

no własnie też mi się tak wydaje - bo nawet zamknięte i tak sa na serwerze i można przeglądać :niewiem:

asher napisał(a):

ps. a jesli chodzi o instynkt macierzyński, to ja chyba nie posiadam czegoś takiego. Albo baaardzo głęboko uśpiony i obudzi mi się po sześćdziesiątce :evil_lol: Przydałby się pewnie katalizator w postaci dobrego reproduktora, bo na własny zegar biologiczny jak widać nie mam co liczyć :roll:

:evil_lol: a przy okazji mi uświadomiłaś, że ostatnio popełniłam błąd w jakiejś dyskusji twierdząc, że katalizator spowalnia reakcję :oops::evil_lol:

Justa napisał(a):
Możnaby zrobić pożądek na offie najpierw.. :roll:
Na nic niewnoszących 'grach' :roll:

otóż to!

Chandler napisał(a):
No co Ty... malawaszka...:placz: Co prawda nie piszę w tym wątku, ale czytam...:cool3:
Foty sobie oglądam i ciekawych rzeczy się dowiaduję...:lol: Ostatnio np. dowiedziałam się, że malawaszka jest zakochana..., po uszy...:multi:

:loveu::loveu::loveu:

Justa napisał(a):
waszko, zamknęli sznauceromaniaków.. :roll:

i tak prawie nikt tam nie pisze :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
i tak prawie nikt tam nie pisze :shake:

Ale tak jak wyżej napisałam - pewnie zamknięcie w przyszłości skończy się usunięciem - a ten temat to naprawdę jest kopalnia wiedzy.

A zresztą.. nie mamy na to żadnego wpływu.
Całe szczęście podejmowanie decyzji już mnie nie dotyczy.

Posted

Jednego nie rozumiem (a powinnam, w końcu niedawno pisałam egzamin z informatyki :diabloti:), czy serwerowi nie jest obojętne, czy istnieje jeden temat o 16-tu tysiącach postów, czy może istnieje 10 tematów po 1600 postów każdy? :niewiem:
No, chyba, że faktycznie te wiekie tematy wywali się z serwera... Ale to głupiego robota, bo za jakiś czas znów trzeba będzie coś wywalać... Zwłąszcza, że selekcja na ilość, a nie na jakośc tematów to faktycznie pójście na łatwiznę :roll:
To może lepiej od razu zamknąc dogomanię, nikt nie będzie pisał, serwer nie będzie przeciążony :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']:shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen
masakra co się dzieje :roll:.....a tak swoją drogą to po co komu idiotyczne gierki na Offie dla dzieci nepstrady :angryy::angryy::angryy:a konkretne tematy są wywalane :mad:
znowu widze komuś sodowa pieprznęła do głowy :angryy:

[quote name='malawaszka']hahaha za późno - ja już po kąpieli :eviltong::lol:
a te jazdy na bezludziu to dlatego, że Ty nie chcesz, żeby Ozzy tam zakupił czy on nie chce bo co se będzie w swoim ogrodzie paskudził?
.....no ON tam nie chce se napaskudzić :roll:taki higienista :razz:....Mnie to wisi bo to taki wielkiteran i zajączki tam se sadzą rodzynki :diabloti:

aaaaa i fotaski widziałam i współczuje wyczesywania sianka z Papuchy ;)

Posted

Normalnie sie wkurzyłam. I wysmarowałam posta na administracji.

ps. Waszka, przepraszam, że u ciebie piszę, bo przez to, że piszę twoja galeria sie rozrasta i pewnie ją wkrótce wywalą :shake::diabloti:

Posted

asher napisał(a):
Normalnie sie wkurzyłam. I wysmarowałam posta na administracji.

ps. Waszka, przepraszam, że u ciebie piszę, bo przez to, że piszę twoja galeria sie rozrasta i pewnie ją wkrótce wywalą :shake::diabloti:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: