Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):buahaha maltankowy :errrr: joraskowy niedługo będzie miała Wszystko przez to, że nie wiążesz jej papilotów :shake: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Justa napisał(a):Wszystko przez to, że nie wiążesz jej papilotów :shake: muszę jeszcze trochę z tym poczekać, bo narazie ma za krótkie włosy i papiloty się nie trzymają :diabloti: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']muszę jeszcze trochę z tym poczekać, bo narazie ma za krótkie włosy i papiloty się nie trzymają :diabloti: :razz::razz:wejdź na Yorkowe fo ...to cię naumią :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://img297.imageshack.us/img297/5731/dsc0144cn9.jpg łowicie rybki???????????? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:razz:wejdź na Yorkowe fo ...to cię naumią :diabloti: leceeeee :multi: [quote name='aga1215']http://img297.imageshack.us/img297/5731/dsc0144cn9.jpg łowicie rybki???????????? :evil_lol: no! na robaka :evil_lol: AGA jak Felek??? o tego robaka haha nie są takie same :eviltong: Quote
tangerine74 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pepine ucho jest niemozliwe :loveu: Aparat gooowniany albo moje zdolnosci nietegie, bo zrobiłam kilka fot i niewiele na nich widać. dzis musze zmykac od kompa, ale jutro postaram się coś wstawić. Quote
Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:wejdź na Yorkowe fo ...to cię naumią :diabloti: Alu wyjęłaś mi TO z ust :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):leceeeee :multi: no! na robaka :evil_lol: AGA jak Felek??? Mam wrażenie, że nieco lepiej:multi:Pół dnia spędził na werandzie przed oknem, za którym biegały sąsiedzkie koty........ Przed chwilą zjadł cały kubeczek serka Danio waniliowego + 3 miseczki mleczka. Teraz śpi. Koło mnie:evil_lol: Acha - od wczoraj wrzeszczał tylko raz - dopiero późnym popołudniem:multi: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ale się cieszę Aga!!! tfu tfu żeby nie zapeszyć - niech już będzie coraz lepiej!!!! :kciuki: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Monik, ale chyba ostrzyżesz ją na wiosnę???????:razz: Quote
Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Monik, ale chyba ostrzyżesz ją na wiosnę???????:razz: na wiosne to będziemy całą dogomanią kręcić papiloty :razz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 hahaha dokładnie Justa - żadnego strzyżenia :eviltong: to nie jest włos który się strzyże :shake: Pepa jest nieproporcjonalna, gruba jak świnka, brzuch jej wisi :shake: ostrzyżona byłaby okrutnie brzydka :evil_lol: codziennie wyczesuję jej szczotkę kudłów więc niebawem będzie miała wszystkie nowe i ładne ;) Quote
Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):codziennie wyczesuję jej szczotkę kudłów więc niebawem będzie miała wszystkie nowe i ładne ;) buhahaha chyba niebawem NIE bedzie ich miała, skoro codziennie szczotka kudłów ubywa :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Justa napisał(a):na wiosne to będziemy całą dogomanią kręcić papiloty :razz: To może wypróbuj lokówkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doginko moja droga nie rozumiesz PO CO się papilotuje psy!!! NIE po to, żeby miały loki :shake: tylko po to, żeby włos szybciej urósł i żeby się nie niszczył :evil_lol: CZY MOżNA PSU PODAć STOPERAN NA BIEGANKO???? :placz: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hahaha to bedzie biedactwo "cudnie" wygladalo w tych papilotach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ale jakie będą foty :loveu::evil_lol: kurde Luna ma biegunkę :placz: nie mam pojęcia od czego i mam nadzieję, że jej przejdzie po stoperanie :placz: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Daj jej też połoweczkę NO-Spa, bo może ją biedulkę przy okazji brzuszek zarzyna:-( I ja bym podała furazolidon;) A jutro tylko ryż z kurczakiem, ale gotowane osobno i bez żadnych dodatków Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 dałam jej też połowkę smecty, no-spę też dać? a to na F to nie mam :shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no furazolidon dobry - ale chyba na recepte, tak samo jak nifuroksazyd (czy jak to tam sie pisze :evil_lol:) Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):dałam jej też połowkę smecty, no-spę też dać? a to na F to nie mam :shake: NO-spa jest rozkurczowa i pomaga na ból brzusia, ale smecta jest chyba na ztrzymanie biegunki. Ale rano leć lepiej do veta, jak sraczunia jest cały czas, to Pepcia może się odwodnić Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):no furazolidon dobry - ale chyba na recepte, tak samo jak nifuroksazyd (czy jak to tam sie pisze :evil_lol:) Ja to mam zawsze w dom - obydwa;) I obydwa jak już podasz to już musisz dawać minimum 5 dni Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Doginka napisał(a):NO-spa jest rozkurczowa i pomaga na ból brzusia, ale smecta jest chyba na ztrzymanie biegunki. Ale rano leć lepiej do veta, jak sraczunia jest cały czas, to Pepcia może się odwodnić Luna - Luna ma biegunkę :eviltong: mam nadzieję, że jej przejdzie teraz, nie chciałabym znowu do weta jej ciągać :placz: Quote
Ka-Vanga Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 malawaszka napisał(a):Luna - Luna ma biegunkę :eviltong: mam nadzieję, że jej przejdzie teraz, nie chciałabym znowu do weta jej ciągać :placz: hihi, a moja Nafencja kocha chodzic do weta, zawsze pedem leci do gabinetu :evil_lol:, a jak sie steskni, bo dawno nie byla - to zawsze sobie cos wymysli :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts