Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']muszę jeszcze trochę z tym poczekać, bo narazie ma za krótkie włosy i papiloty się nie trzymają :diabloti:

:razz::razz:wejdź na Yorkowe fo ...to cię naumią :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
leceeeee :multi:

no! na robaka :evil_lol:

AGA jak Felek???

Mam wrażenie, że nieco lepiej:multi:Pół dnia spędził na werandzie przed oknem, za którym biegały sąsiedzkie koty........ Przed chwilą zjadł cały kubeczek serka Danio waniliowego + 3 miseczki mleczka. Teraz śpi. Koło mnie:evil_lol: Acha - od wczoraj wrzeszczał tylko raz - dopiero późnym popołudniem:multi:

Posted

hahaha dokładnie Justa - żadnego strzyżenia :eviltong: to nie jest włos który się strzyże :shake: Pepa jest nieproporcjonalna, gruba jak świnka, brzuch jej wisi :shake: ostrzyżona byłaby okrutnie brzydka :evil_lol: codziennie wyczesuję jej szczotkę kudłów więc niebawem będzie miała wszystkie nowe i ładne ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
codziennie wyczesuję jej szczotkę kudłów więc niebawem będzie miała wszystkie nowe i ładne ;)

buhahaha chyba niebawem NIE bedzie ich miała, skoro codziennie szczotka kudłów ubywa :evil_lol:

Posted

Doginko moja droga nie rozumiesz PO CO się papilotuje psy!!! NIE po to, żeby miały loki :shake: tylko po to, żeby włos szybciej urósł i żeby się nie niszczył :evil_lol:

CZY MOżNA PSU PODAć STOPERAN NA BIEGANKO???? :placz:

Posted

Daj jej też połoweczkę NO-Spa, bo może ją biedulkę przy okazji brzuszek zarzyna:-(
I ja bym podała furazolidon;)
A jutro tylko ryż z kurczakiem, ale gotowane osobno i bez żadnych dodatków

Posted

malawaszka napisał(a):
dałam jej też połowkę smecty, no-spę też dać? a to na F to nie mam :shake:

NO-spa jest rozkurczowa i pomaga na ból brzusia, ale smecta jest chyba na ztrzymanie biegunki.
Ale rano leć lepiej do veta, jak sraczunia jest cały czas, to Pepcia może się odwodnić

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
no furazolidon dobry - ale chyba na recepte, tak samo jak nifuroksazyd (czy jak to tam sie pisze :evil_lol:)

Ja to mam zawsze w dom - obydwa;)
I obydwa jak już podasz to już musisz dawać minimum 5 dni

Posted

Doginka napisał(a):
NO-spa jest rozkurczowa i pomaga na ból brzusia, ale smecta jest chyba na ztrzymanie biegunki.
Ale rano leć lepiej do veta, jak sraczunia jest cały czas, to Pepcia może się odwodnić

Luna - Luna ma biegunkę :eviltong: mam nadzieję, że jej przejdzie teraz, nie chciałabym znowu do weta jej ciągać :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Luna - Luna ma biegunkę :eviltong: mam nadzieję, że jej przejdzie teraz, nie chciałabym znowu do weta jej ciągać :placz:

hihi, a moja Nafencja kocha chodzic do weta, zawsze pedem leci do gabinetu :evil_lol:, a jak sie steskni, bo dawno nie byla - to zawsze sobie cos wymysli :evil_lol: ;)