Agga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://img337.imageshack.us/img337/4333/dsc0027xp1.jpg Oczko ledwo widac:loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='LeCoyotte']link poprawiony [quote name='malawaszka']oo też ładniejsze niż u mnie :placz: jakby bliżej rybnika :lol: oooo to właśnie chciałam rzec... że to jakieś jakby bliższe Rybnikowi :loveu::loveu: widziałam foty... śmieje sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mrowka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='malawaszka']rzuuuuućććććć!!!!:lol: co ona głupia tak wrzeszczy Jeej cóż za usmiech! Nic tylko do reklamy pasty do zębów :evil_lol: A Lunitaa nic się nie zmieniła, śliczna jak zawsze :loveu: Pepa jaaką ma fryzurkę! Piękna panienka! Waszkomała :crazyeye:jakie zdjęcia!! 10 min zbierałam szczękę z ziemi :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Agga']http://img337.imageshack.us/img337/4333/dsc0027xp1.jpg Oczko ledwo widac:loveu: noo - chyba jej zacznę gumeczki i spineczki zakładać :evil_lol: [quote name='clockwork'] widziałam foty... śmieje sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z czego? :roll: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='malawaszka'] z czego? :roll: z niczego... wedle rozkazu :roll: macie i śmiejcie się :eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']z niczego... wedle rozkazu :roll: :roll:...no to jak ....śmiać się :hmmmm: czy nie ....bo już skołowana jestem :oops::razz: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to ja tez sie posmieje z tych pieknych fotencji:razz::roflt: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja'] :roll:...no to jak ....śmiać się :hmmmm: czy nie ....bo już skołowana jestem :oops::razz: no pewnie że tak... spójrz ino na te foty waszki... nic ino sie śmiać.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie kołuj sie :multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 hahahaa no to ja też się pośmieję :roll::evil_lol::eviltong: a śmiać się nie z fot tylko z rozczochrańca Pepy :mad: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 smiechoterapia? no to weselmy sie:multi: :roflt: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='malawaszka']hahahaa no to ja też się pośmieję :roll::evil_lol::eviltong: a śmiać się nie z fot tylko z rozczochrańca Pepy :mad: aaaaaa z Pepy ... buuahhahahhaha... no tak.. Pepa jest TEŻ śmieszna... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 koniec śmiacia!!!! :diabloti: i 2340 :hmmmm: albo ileś tam bo zapomniałam numerku :evil_lol: teraz czas na super poważnego i dumnego psa! Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']no pewnie że tak... spójrz ino na te foty waszki... nic ino sie śmiać.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie kołuj sie :multi::multi: już się nie kołuję bo się .....:roll:...ino będę się śmiać :roflt: [quote name='malawaszka']hahahaa no to ja też się pośmieję :roll::evil_lol::eviltong: a śmiać się nie z fot tylko z rozczochrańca Pepy :mad: aaaaaa.....z rozczochrańca :hmmmm: .....nooooo....... :roflt: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No ! i oto dowód, ze galina i luneta do tej samej rasy nalezą :diabloti: Quote
Katerinas Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 waszka Zaglądanie do Twojej galerii mnie coraz bardziej wkurza :razz: Jak można robić tak nieznośnie piękne zdjęcia :angryy: ;) :lol: Normalnie mniodzio :loveu: Oliwka śliczna dziewczyna :loveu: Luna i Pepa bowskie :-) :loveu: Czarne plamki na języku niufa przesłodkie. A Twój J.... hmmm..... cholercia przystojny jak diabli :oops: ;) Będziesz na wystawie w Katowicach? Bo być może będę to można by się spotkać (?) :-) Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 malawaszka napisał(a): teraz czas na super poważnego i dumnego psa! jestes szalooooona :evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 LeCoyotte napisał(a):jestes szalooooona :evil_lol: Nie chce cie martwić Kojocie, ale Sambik jest innego gatunku niż nasze poważne i dostojne psice :razz: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 ooo Katerinas :multi: pewnie będę na wystawie - w końcu mam rzut beretem :cool3: tylko nie wiem jeszcze kiedy ona jest haha ale jak nic mi ważnego nie wypadnie to będę :multi: się spotkamy jupii :multi: Pepa też się chciała pośmiać :diabloti: Quote
Katerinas Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 boszszzz.... jaki usmiech :lol: wystawa jest 28-30 marzec jeśli bedę to sob i niedz :-) Quote
asher Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Katerinas napisał(a):A Twój J.... hmmm..... cholercia przystojny jak diabli :oops: ;) Będziesz na wystawie w Katowicach? Bo być może będę to można by się spotkać (?) :-) Waszka, ty uważaj z tym spotykaniem się, bo cos czuję, że ktoś tu ma ochotę garnki poprzypalać :evil_lol: Ale wcale się nie dziwię 8) malawaszka napisał(a):http://img185.imageshack.us/img185/4523/dsc0228nu3.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Buhahahha waszuniu wybacz określenie ale jedyne co mi przychodzi do głowy to - HIENA :biggrina: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Katerinas napisał(a):boszszzz.... jaki usmiech :lol: wystawa jest 28-30 marzec jeśli bedę to sob i niedz :-) łooo to jeszcze miesiąc - nie mam tak dalekosiężnych planów, ale jak mówiłam pewnie będę :multi: asher napisał(a):Waszka, ty uważaj z tym spotykaniem się, bo cos czuję, że ktoś tu ma ochotę garnki poprzypalać :evil_lol: Ale wcale się nie dziwię 8) :shock: albo nie będę - muszę to przemyśleć!!! albo jak będę to sama :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justa napisał(a):Buhahahha waszuniu wybacz określenie ale jedyne co mi przychodzi do głowy to - HIENA :biggrina: hahaha a mnie przypomina takiego stworka co jest tylko kupką kłaków z ryjkiem :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 I ja się załapałam na śmiechoterapię:multi::multi::multi: A Pepa ma super ten uśmiech - powalający:razz:Ciekawe, czy pachnący?:grins::hmmmm::siara: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 śmiejąca się pepabije wszystko o głowę:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Waszka wyślij ją na jkiś konkurs, może do klaendarza jakiego? :evil_lol: Quote
Recommended Posts