Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']link poprawiony

[quote name='malawaszka']oo też ładniejsze niż u mnie :placz: jakby bliżej rybnika :lol:

oooo to właśnie chciałam rzec... że to jakieś jakby bliższe Rybnikowi :loveu::loveu:

widziałam foty... śmieje sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']rzuuuuućććććć!!!!:lol:

co ona głupia tak wrzeszczy

Jeej cóż za usmiech! Nic tylko do reklamy pasty do zębów :evil_lol:
A Lunitaa nic się nie zmieniła, śliczna jak zawsze :loveu:
Pepa jaaką ma fryzurkę! Piękna panienka!

Waszkomała :crazyeye:jakie zdjęcia!! 10 min zbierałam szczękę z ziemi :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']
:roll:...no to jak ....śmiać się :hmmmm: czy nie ....bo już skołowana jestem :oops::razz:

no pewnie że tak... spójrz ino na te foty waszki... nic ino sie śmiać.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie kołuj sie :multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaa no to ja też się pośmieję :roll::evil_lol::eviltong: a śmiać się nie z fot tylko z rozczochrańca Pepy :mad:

aaaaaa z Pepy ... buuahhahahhaha... no tak.. Pepa jest TEŻ śmieszna... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no pewnie że tak... spójrz ino na te foty waszki... nic ino sie śmiać.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie kołuj sie :multi::multi:

już się nie kołuję bo się .....:roll:...ino będę się śmiać :roflt:

[quote name='malawaszka']hahahaa no to ja też się pośmieję :roll::evil_lol::eviltong: a śmiać się nie z fot tylko z rozczochrańca Pepy :mad:

aaaaaa.....z rozczochrańca :hmmmm: .....nooooo....... :roflt:

Posted

waszka

Zaglądanie do Twojej galerii mnie coraz bardziej wkurza :razz: Jak można robić tak nieznośnie piękne zdjęcia :angryy: ;) :lol:
Normalnie mniodzio :loveu:
Oliwka śliczna dziewczyna :loveu:
Luna i Pepa bowskie :-) :loveu: Czarne plamki na języku niufa przesłodkie.
A Twój J.... hmmm..... cholercia przystojny jak diabli :oops: ;)

Będziesz na wystawie w Katowicach? Bo być może będę to można by się spotkać (?) :-)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jestes szalooooona :evil_lol:

Nie chce cie martwić Kojocie, ale Sambik jest innego gatunku niż nasze poważne i dostojne psice :razz:

Posted

ooo Katerinas :multi: pewnie będę na wystawie - w końcu mam rzut beretem :cool3: tylko nie wiem jeszcze kiedy ona jest haha ale jak nic mi ważnego nie wypadnie to będę :multi: się spotkamy jupii :multi:

Pepa też się chciała pośmiać :diabloti:

Posted

Katerinas napisał(a):
A Twój J.... hmmm..... cholercia przystojny jak diabli :oops: ;)

Będziesz na wystawie w Katowicach? Bo być może będę to można by się spotkać (?) :-)

Waszka, ty uważaj z tym spotykaniem się, bo cos czuję, że ktoś tu ma ochotę garnki poprzypalać :evil_lol:
Ale wcale się nie dziwię 8)

malawaszka napisał(a):
http://img185.imageshack.us/img185/4523/dsc0228nu3.jpg

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Katerinas napisał(a):
boszszzz.... jaki usmiech :lol:

wystawa jest 28-30 marzec
jeśli bedę to sob i niedz :-)

łooo to jeszcze miesiąc - nie mam tak dalekosiężnych planów, ale jak mówiłam pewnie będę :multi:

asher napisał(a):
Waszka, ty uważaj z tym spotykaniem się, bo cos czuję, że ktoś tu ma ochotę garnki poprzypalać :evil_lol:
Ale wcale się nie dziwię 8)

:shock: albo nie będę - muszę to przemyśleć!!! albo jak będę to sama :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Justa napisał(a):
Buhahahha waszuniu wybacz określenie ale jedyne co mi przychodzi do głowy to - HIENA :biggrina:

hahaha a mnie przypomina takiego stworka co jest tylko kupką kłaków z ryjkiem :evil_lol: