Guest bernulka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Już wiem co on ta tej fotce robi!!! POMPKI!!!! :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
Hanna R. Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Waszka, może ja zapóźniona albo zbyt ciekawska, ale jak było na chrzcinach i gdzie są zdjęcia ???? Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Przed w trakcie i po chrzcinach :fadein: Quote
aga1215 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 zabawiłam sie w archeologa :wink: i wykopałam to: [quote name='malawaszka']kilka zdjątek Luny podczas szaleństw kubusiowych: co słychać u Kubusia? :multi: :jumpie: :multi: :jumpie: :multi: :jumpie: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 :hmmmm: jakby to powiedzieć :hmmmm: Kubuś troszkę się zmienił :roll: dojrzał jakby :lol: ale za to dobrze zaopatrzony jest zawsze :lol: Quote
aga1215 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka']:hmmmm: jakby to powiedzieć :hmmmm: Kubuś troszkę się zmienił :roll: dojrzał jakby :lol: ale za to dobrze zaopatrzony jest zawsze :lol: zgubił kubraczek :o :( :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']:hmmmm: jakby to powiedzieć :hmmmm: Kubuś troszkę się zmienił :roll: dojrzał jakby :lol: ale za to dobrze zaopatrzony jest zawsze :lol: zgubił kubraczek :o :( :wink: :lol: :lol: :lol: no i raczki tez jakby zgubil :o :( :wink: :lol: :lol: :lol: ale piekna chrzesna pannica ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Waszka, ty się zawczasu zaopatrz w nowego Kubusia,bo jak go Luna do końca zje, to pewnie zaraz potem w depresje wpadnie :cry: A Oliwka jaka elegancka :klacz: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 asher napisał(a):Waszka, ty się zawczasu zaopatrz w nowego Kubusia,bo jak go Luna do końca zje, to pewnie zaraz potem w depresje wpadnie :cry: no zwariowałaś??? :o Kubuś regularnie jest leczony, szyty i odnawiany - ŻADEN inny nie będzie tak samo kochany jak TEN - on jest JEDYNY - Luna miała już inne oluszaki, ale kończyły marnie po kilku dniach - tylko Kubuś przetrwał tak długo :fadein: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? to jest barrrrrrrrrrdzo dziwna sprawa :bigcool: i jak on zyje jak on wiecej nie ma niz ma to tez trzeba zbadac :sg168: czy ktos ma jakies sugestie (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) :lol: ) Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):asher napisał(a):Waszka, ty się zawczasu zaopatrz w nowego Kubusia,bo jak go Luna do końca zje, to pewnie zaraz potem w depresje wpadnie :cry: no zwariowałaś??? :o Kubuś regularnie jest leczony, szyty i odnawiany - ŻADEN inny nie będzie tak samo kochany jak TEN - on jest JEDYNY - Luna miała już inne oluszaki, ale kończyły marnie po kilku dniach - tylko Kubuś przetrwał tak długo :fadein: Ups... :oops: :oops: :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? to jest barrrrrrrrrrdzo dziwna sprawa :bigcool: i jak on zyje jak on wiecej nie ma niz ma to tez trzeba zbadac :sg168: czy ktos ma jakies sugestie (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) :lol: ) ja myślę, że to wie tylko LUna,ale ona mnie nie powie :roll: musisz przyjechać debest :lol: Quote
agabass Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 córa prześliczna a kubuś chyba potrzebuje chyba operacji plastycznej Quote
Justi0022 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Historyjka o Kubusiu bomba :cunao: :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):asher napisał(a):Waszka, ty się zawczasu zaopatrz w nowego Kubusia,bo jak go Luna do końca zje, to pewnie zaraz potem w depresje wpadnie :cry: no zwariowałaś??? :o Kubuś regularnie jest leczony, szyty i odnawiany - ŻADEN inny nie będzie tak samo kochany jak TEN - on jest JEDYNY - Luna miała już inne oluszaki, ale kończyły marnie po kilku dniach - tylko Kubuś przetrwał tak długo :fadein: Ups... :oops: :oops: :oops: :lol: NO!! Quote
Justi0022 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst'] (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) dbsst, jesteś wielka :blink: :klacz: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? to jest barrrrrrrrrrdzo dziwna sprawa :bigcool: i jak on zyje jak on wiecej nie ma niz ma to tez trzeba zbadac :sg168: czy ktos ma jakies sugestie (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) :lol: ) ja myślę, że to wie tylko LUna,ale ona mnie nie powie :roll: musisz przyjechać debest :lol: hmmm no nie zostalo mi nic innego jak spakowac swoja magiczna walizke wsiasc na wycieraczke i zjawic sie za kilka chwil (chyba ze znowu sasiad na wycieraczce jezdzil i nie wyglaslal jej po systkim, ta moja wycieraczka starszna pieszczocha ;)) Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? to jest barrrrrrrrrrdzo dziwna sprawa :bigcool: i jak on zyje jak on wiecej nie ma niz ma to tez trzeba zbadac :sg168: czy ktos ma jakies sugestie (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) :lol: ) ja myślę, że to wie tylko LUna,ale ona mnie nie powie :roll: musisz przyjechać debest :lol: hmmm no nie zostalo mi nic innego jak spakowac swoja magiczna walizke wsiasc na wycieraczke i zjawic sie za kilka chwil (chyba ze znowu sasiad na wycieraczce jezdzil i nie wyglaslal jej po systkim, ta moja wycieraczka starszna pieszczocha ;)) no to dajesz debest - okno jush otwarte na oścież i lądowisko na środku pokoju przygotowane - Luna niczego się nie spodziewa, więc z zaskoczenia wyśpiewa Ci wszysciutko :evilbat: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oczka i uszka też się gdzieś zapodziały :roll: hmmmmmmmm to bardzo dziwne mysle ze ktos mogl je podewdzic trzeba przeprowadzic sledztwo 8) że o ogromnej ilości wnętrzności nie wspomnę :-? to jest barrrrrrrrrrdzo dziwna sprawa :bigcool: i jak on zyje jak on wiecej nie ma niz ma to tez trzeba zbadac :sg168: czy ktos ma jakies sugestie (tu uzylam bardzo madrego i trudnego zdania aby podkreslic oczytanie i swiatly umysl moj ;) :lol: ) ja myślę, że to wie tylko LUna,ale ona mnie nie powie :roll: musisz przyjechać debest :lol: hmmm no nie zostalo mi nic innego jak spakowac swoja magiczna walizke wsiasc na wycieraczke i zjawic sie za kilka chwil (chyba ze znowu sasiad na wycieraczce jezdzil i nie wyglaslal jej po systkim, ta moja wycieraczka starszna pieszczocha ;)) :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Luna niczego nieświadoma czeka na lądowisku dla wycieraczek Quote
Recommended Posts