Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tangerine74 napisał(a):
No to trzymamy tez kciuki za rekonwalescenta LO :bigok:

Dzieki, dzieki, u mnie same olbrzymiaste rekonwalescenty :roll:, wiec kciuki sie BARDZO przydadza :).

tangerine74 napisał(a):
Ja nie widzę możliwości nauczenia sie skubania palcami. Wole ten czas przeznaczyć na klikanie, bo i tak wciąż mi go mało. Pewnie to tez lenistwo :evil_lol: ale dobrze mi z tym.
Waszko zawiść to złe uczucie - zazdrość może być pomocna i konstruktywna ;)
Co do tego przycinania włosa, to nie wiem jeszcze dokładnie jaki jest efekt. Bardziej widziałam na podłodze ścięte pojedyncze włoski, niz na Gimlosławie ich brak :lol: Pozostaję przy pozytywnej opinii dla Coat Kinga: burek zaczyna byc szorstki i znów czarny, a idzie to szybko (małą poduszke już prawie nazbierałam ;)) i całkiem znośnie dla psa. Tyle oczekiwałam od tego urządzenia (Gimlosław jest kundelkiem, więc z wystawami nie ma nic wspólnego).
Pozdrawiamy w nastroju leniwej niedzielki :p

Oj tam, rwania palcami nie trzeba sie uczyc :eviltong: ;). U mnie mini robie glownie trymerkami, a giganty palcami i trymerkami.
Ja nie mowie, ze king coat jest zly, be i ze nie wolno go uzywac ;), sama mam tez taki w domu, ale porownujac z go z innym sprzetem wole moje trymerki ;).

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dzieki, dzieki, u mnie same olbrzymiaste rekonwalescenty :roll:, wiec kciuki sie BARDZO przydadza :).

Oj tam, rwania palcami nie trzeba sie uczyc :eviltong: ;). U mnie mini robie glownie trymerkami, a giganty palcami i trymerkami.

Trzymamy mocno, trzymamy :p
To czuje się usprawiedliwiona, skoro Gimlaś jest mini :lol:

Anka, no własnie mam teraz podobny zestaw: mały normalnie i coat king na zimowe zarośnięcie. :p
Teraz tylko utrzymac sie w tym systematycznym trymowaniu chociaż raz w tygodniu i bedzię piekna czana szorstka sierść sznupkowa :loveu:

Posted

:razz: tak dawno mie tu nie było że miałam TYYYYYLE nadrabiania ... że..... nie nadrobiłam..:shock::shock:

poczytałam o randce z wetem :thumbs:
widziałam foty z OSTATNICH 15 stron :roll::roll: i normalne brakło mi słów.... mogłabyś wrzucić choć jedną spieprzoną choć troszeczke foteczke?? taką małą maciupeńką??? żeby mnie nie dołować??? :motz:

Posted

Tempo kropkania wyraźnie spadło:shake: (1814)
Coyottku odezwij się bo kropki trzeba szukac 3 strony do tyłu :lol:

U nas dzis mroziło, wiało i ciut swieciło:crazyeye: Waszko, to jest prowokacja-pytanie: czy byliscie na pieknym spacerze i masz foteczki sznupeczków ?:loveu:
Uzależniłam się :multi::multi::multi:

PS. Uzaleznienie mnie cieszy, bo mam terrię na temat nałogów, ze ich ilośc w moim zyciu pozostaje stała. Wniosek: jest szansa, że porzucę chlanie kawy albo przeklinanie :lol::multi::lol:

Posted

[quote name='Doginka']Pozdrawiam z Zakopanego

senkju za pozdrowionka :loveu:

[quote name='Medorowa']Cześć czekająca na Paprocanach

wiesz czemu mnie nie było na dogo wiesz??? bo czekałam... :placz:

[quote name='Ka-Vanga']
Odpukac, czuje sie swietnie, a juz jest jakis czas po operacji! Gleboko wierzymy, ze przed wycieciem nie bylo zadnych przerzutów!!

I TAK TRZYMAć!!!! :kciuki:

[quote name='tangerine74']
Waszko zawiść to złe uczucie - zazdrość może być pomocna i konstruktywna ;)

to szkoda, że moje konto nie odczuwa zazdrości pomocnej i konstruktywnej i nie chce rozmnożyć pieniędzy :evil_lol:

[quote name='AnkaG']Tangerine ja mam takie cuś. Dopiero załapałam o co chodzi :oops: Wczoraj probowałam tym wyczesac burki ale mają za krótki włos . Zwykłym wyczesałam. Ale jak są mocno zarośniete to fajnie tym się wyczesuje.
Zaraz zrobie fotkę i pokażę co mam.

a ty masz coat kinga Marsa czy to innej firmy?

[quote name='Katerinas']
Na starość usiądę i wreszcie wszystko przeczytam ;)

co Ty??? ja na starość będę zwiedzać świat :diabloti:

[quote name='clockwork']:razz: tak dawno mie tu nie było że miałam TYYYYYLE nadrabiania ... że..... nie nadrobiłam..:shock:

poczytałam o randce z wetem :thumbs:
widziałam foty z OSTATNICH 15 stron :roll: i normalne brakło mi słów.... mogłabyś wrzucić choć jedną spieprzoną choć troszeczke foteczke?? taką małą maciupeńką??? żeby mnie nie dołować??? :motz:

noo dawno ojj dawno Cię nie było :obrazic: oczywiście, że nie mam fot spieprzonych bo jestem wyśmienitym fotografem :diabloti:

[quote name='tangerine74']Tempo kropkania wyraźnie spadło:shake: (1814)
Coyottku odezwij się bo kropki trzeba szukac 3 strony do tyłu :lol:

otóż to - odczuwam potrzebę postawienia kropki, ale nie chce mi się szukać postów Kojota
:placz:

U nas dzis mroziło, wiało i ciut swieciło:crazyeye: Waszko, to jest prowokacja-pytanie: czy byliscie na pieknym spacerze i masz foteczki sznupeczków ?:loveu:
Uzależniłam się

PS. Uzaleznienie mnie cieszy, bo mam terrię na temat nałogów, ze ich ilośc w moim zyciu pozostaje stała. Wniosek: jest szansa, że porzucę chlanie kawy albo przeklinanie :lol:

hahah nie bylim na spacerze bo wirus, którego dostałam od J na walentynki zbiera żniwo i dziś pomiędzy pracowaniem pokładam się na wyro ze stanem podgorączkowym (ponieważ mój organizm nie wytwarza wyższych temperatur :shock: ) i tak się pocimy razem... romantycznie :grins:

bardzo mnie cieszy, że się uzależniłaś :loveu: mam już tylko ptice, psy mi się skończyły :oops: a co do uzależnień to aż się zaczęłam zastanawiać jakie nowe uzależnienie mi się pojawiła jak rzuciłam palenie, ale nic nie mogę wykombinować :hmmmm: IIII UWAGA UWAGA NIE PALę JUż PONAD 4 MIESIąCE :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):

wiesz czemu mnie nie było na dogo wiesz??? bo czekałam... :placz:

I już nie czekasz:obrazic: Siooo na Paprocany:cool1::cool1:

Waszko masz tak zajebisty talent, że brak mi słów:roll:

Posted

[quote name='Justa']A co to, na pustyni wielbłądy niczym kameleony kolor zmieniają ? :eviltong:

Nono, jak nastrojowo się zrobiło.. :cool3:

droga Justo to fatamorgana :evil_lol:

[quote name='Medorowa']
Waszko masz tak zajebisty talent, że brak mi słów:roll:

hahahaha :roflt:

koniec z romantyzmem - sprzeczka:

a na Paprocany pojadę znowu dopiero wiosną :diabloti:

EDIT: no i byłbym zapomniała - te ostatnie są dla MADZIALENY POPSUTE :grins: przepalone :grins:

Posted

o rany.. mówisz?:-o to pewnie wszystko przez te studia :angryy:

walki psów już dzisiaj gdzieś tu widziałam, ale żeby walki łabędzi? :-o chyba że to też fatamorgana..

Posted

[quote name='malawaszka']

EDIT: no i byłbym zapomniała - te ostatnie są dla MADZIALENY POPSUTE :grins: przepalone :grins:

aaaaha!!! zjebanane jak job twoju mać.... ogladać sie nie da ... :shake::shake:
dziękuje za spieprzone foty for me :loveu::loveu::loveu::roll::roll::diabloti:

P.S. tak zrąbane że musze edytować bo z wrażenia zapomniałam niebieskiego
:shake::shake:

P.S.2
ide sie utopić

Posted

[quote name='clockwork']noooooo... tak mnie wqrw.. wqurza tymi fotami że normalnie wcale tu nie zaglądam

[quote name='clockwork'] aaaaha!!! zjebanane jak job twoju mać.... ogladać sie nie da ... :shake::shake:
dziękuje za spieprzone foty for me :loveu::loveu::loveu::roll::roll::diabloti:

P.S. tak zrąbane że musze edytować bo z wrażenia zapomniałam niebieskiego
:shake::shake:

P.S.2
ide sie utopić

Magdo droga jaka Ty się ostatnio zrobiłaś wulgarna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za rzadko wpadasz do mojej kulturalnej galeryji :diabloti:

[quote name='Justa']o rany.. mówisz?:-o to pewnie wszystko przez te studia :angryy:

walki psów już dzisiaj gdzieś tu widziałam, ale żeby walki łabędzi? :-o chyba że to też fatamorgana..

TAK!!! To też fatamorgana :evil_lol: te zdjęcia robiłam przecież na psutyni i nie może być na nich gałęzi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

TAK!!! To też fatamorgana :evil_lol: te zdjęcia robiłam przecież na psutyni i nie może być na nich gałęzi :evil_lol:

to ja idę spać :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']

koniec z romantyzmem - sprzeczka:

A Ty zamiast rozdzielać te bidny ptasiowe grypy, to takie BEZNADZIEJNE zdjęcia robiłaś:roll::roll::diabloti:
[quote name='clockwork']noooooo... tak mnie wqrw.. wqurza tymi fotami że normalnie wcale tu nie zaglądam

To zupełnie tak jak ja, dobrze, że u mnie za często fotek nie ma, to się przynajmniej nie dołuje, bo ludzie wtedy się cieszą, że w ogóle coś jest:evil_lol: buhaha ...

Posted

[quote name='malawaszka']Magdo droga jaka Ty się ostatnio zrobiłaś wulgarna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za rzadko wpadasz do mojej kulturalnej galeryji :diabloti:

poka mi 1 użyte przezemnie słowo będące wulgaryzmem :razz::razz::grins:

Posted

[quote name='Medorowa']
To zupełnie tak jak ja, dobrze, że u mnie za często fotek nie ma, to się przynajmniej nie dołuje, bo ludzie wtedy się cieszą, że w ogóle coś jest:evil_lol: buhaha ...

to ty jeszcze pamniętasz jak ludzie reagują jak sie pojawią u ciebie foty??? :crazyeye::crazyeye:

Posted

Madzialeno nie pokażę Ci po nie po polsku pisałaś tam a ja nie panimaju :shake: tak tylko z góry zakładam :grins: bo przeca nie z dołu :roll:

no i chyba znowu mie temperatura się podniosła o 0,1 stopnia i pewnie mam 37,1 i źle się czuję :placz::evil_lol: idę spać :hand:

a na dobranoc moje ulubione :loveu: tu ich chyba jeszcze nie wklejałam :oops:

a jak wklejałam to trudno :lol:

PAPATKI :diabloti:

Posted

Pustynia :loveu:
Gałęzie ;):mad:;)
Liścidła lodowe :loveu::crazyeye::loveu: (jeden juz gdzieś wstawiałaś)

Gimlosław wczoraj po obiadku zaczał odsypiac wrażenia z soboty :crazyeye: Az się bałam, że jakieś paskudne przeziębienie go rozkłada, ale temperatury nie miał podwyższonej. :multi:
Jak Wasze psiaki reagują na silny wiatr (na silne"wiatry" tez mozecie pisać :lol:) ?
Gimli staje i uskokaja wiatr swoimi psimi sposobami (odwraca głowę, zamiera w bezruchu itp.). No i mam z tym problem, bo nie chce się ruszać z miejsca, a jak go wezmę na ręce, to nastepnym razem juz wymusza, sprzyciarz :mad:

Waszko, zdrowiej szybciutko !!!

Posted

malawaszka napisał(a):

Wiem kochana, żeś chora :roll: Ale zeby od razu bredzić :crazyeye:

Fotki gadzino robisz cudne :loveu: Moje są ...hahahahaha...mistrzowsko spieprzone :diabloti: Nie każdy tak potrafi :multi: