anetta Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Buhahhaa no nie moge http://img85.imageshack.us/img85/3334/dsc0150pj7.jpg :roflt::roflt::roflt: wygląda jak z jakiegoś filmu disneyowskiego :lol::lol: reanimacja udana usta-usta? :cool3: Kurcze, zobaczcie, wystarczy jedna niepozorna mała kropeczka a tyleee można na jej temat powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 anetta napisał(a): Kurcze, zobaczcie, wystarczy jedna niepozorna mała kropeczka a tyleee można na jej temat powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jaka radocha :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :razz::razz::razz:male zubrzyki ;) http://img341.imageshack.us/img341/2235/dsc0143ok8.jpg Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 anetta napisał(a): usta-usta? :cool3: jezeli kropki maja usta- to tak:diabloti: Kurcze, zobaczcie, wystarczy jedna niepozorna mała kropeczka a tyleee można na jej temat powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mala? ona jest ogromna:-o tyle zamieszania w okol niej:lol: http://img85.imageshack.us/img85/3334/dsc0150pj7.jpg hehe cos jej odstrzelilo z prawej strony glowy fajna taka zarosnieta:loveu: ona ma cos ze sznupa? Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 anetta napisał(a):Buhahhaa no nie moge http://img85.imageshack.us/img85/3334/dsc0150pj7.jpg :roflt::roflt::roflt: wygląda jak z jakiegoś filmu disneyowskiego :lol::lol: Kurcze, zobaczcie, wystarczy jedna niepozorna mała kropeczka a tyleee można na jej temat powiedzieć :evil_lol: haha Pepa na tej focie jak pacynka wygląda :evil_lol: noo a kropka to niezły fenomen :evil_lol: Justa napisał(a):i jaka radocha :loveu::loveu: niesamowicie mi to humor poprawiło dzisiaj :lol: Alicja napisał(a)::razz::razz::razz:male zubrzyki ;) http://img341.imageshack.us/img341/2235/dsc0143ok8.jpg cielaczki :diabloti: LeCoyotte napisał(a): fajna taka zarosnieta:loveu: ona ma cos ze sznupa? Pepa ze sznupa to ma na pewno szczekanie :mad: Quote
aga1215 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://img508.imageshack.us/img508/4192/dsc0128ry3.jpg hi, hi - niewytrymowany weścik jest, czyżby Kamcia jednak przeprowadziła się na Ślunsk???;):evil_lol: dobrej nocki :loveu: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 wy też macie tam całkiem fajne te psie spacerki:cool3: Quote
ariss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):U nas brak takiej fajnej "wody" goooooooopia Ty jest:cool3:Tylko na wiosne dopiero;):evil_lol: Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 jezeli kropki maja usta- to tak No wiesz, to jest kropka niezwykła :lol::lol: i jaka radocha No :cool3: haha Pepa na tej focie jak pacynka wygląda Też :lol::lol: Taka kukiełka co się w nią rączke wkłada :lol::lol: Ide spac :lol: Quote
tangerine74 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Coyotku, dziękuję za kropkę :multi: Waszko, dziekuje, że zabrałaś klucz do łańcucha na lodówce ;) Pepo, dziękuję za kudłatość :loveu: Lunko, dziękuję za zdjęcia w szlafroku (twoim turkusowym) o poranku (moim) :lol: Najchętniej powiedziałabym Dobranoc, ale to jednak Dzień Dobry :oops: Quote
asher Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']A po jakie licho ją przed spacerem czesałaś ? :crazyeye: Jakieś dziwne praktyki... mało praktyczne :eviltong: Dla mnie :multi: Specjalnie dla mnie :sweetCyb: :evil_lol: [quote name='malawaszka']jakby była MAGA100 :mad: to by nam zrobiła psychoanalizę - dlaczego ta kropka tak fascynuje - ale JEJ nie ma :obrazic: Pchnij do niej maila. No przecież nie będzie taką świnią, żeby paranoikom w potrzebie odmówić :shake: Kropka nr 468 :cool3: ... i 469 :evil_lol: -------- Edit. Zapomniałabym, foty świetne, kompleksogenne :lol: Quote
tangerine74 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='asher']No przecież nie będzie taką świnią, żeby paranoikom w potrzebie odmówić :shake: Kropka nr 468 :cool3: .. i 469 :evil_lol: Koniecznie niech nas zanalizuje :cool3: 470 :loveu: Ciekawe komu trafi się 500:razz: Waszko, my nie zagadalismy Ci galerii, tylko zakropkowalismy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :hand: .................... 471:razz::razz::razz: widziałam Asher zakompexioną fotami ;) Quote
Katerinas Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 waszeczko Chciałam powiedzieć, że jestem zauroczona cudnymi zdjęciami łabędzi. :loveu: Nawet nie wiadomo które cytować, bo wszystkie są przepiękne. A tekst "Jezusy" rewelacyjny ;) Luna z Pepą super :-) Jeszcze trochę a będą wspólne harce wyprawiać. Tylko obie muszą przestać się naburmuszać ;) A Luneta to niezła zaczepialska ;) Nie miałam czasu czytać wszystkiego... Ale między wierszami doszłam, że z Luną "wsjo" OK. I się cieszę. :-) Nie wiem o co chodzi z kropkami... :oops: może kiedyś / później doczytam. Lub na starość... jak czasu więcej mieć będę. Quote
asher Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']widziałam Asher zakompexioną fotami ;) Zabrzmiało, jakby to jakaś pomyślna wrózba była :cool3: :lol: [quote name='Katerinas']Nie wiem o co chodzi z kropkami... :oops: może kiedyś / później doczytam. Lub na starość... jak czasu więcej mieć będę. No masz, ładnie nas podsumowała... :placz: ;) Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bry:hand: tangerine74 napisał(a): Najchętniej powiedziałabym Dobranoc, ale to jednak Dzień Dobry :oops: Dobranoc:lol: ale sie rozkropkowalyscie:cool1: niedlugo kropa przewyzszy popularnoscia nasza klase;) ..479 Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='asher']Zabrzmiało, jakby to jakaś pomyślna wrózba była :cool3: :lol: no wiesz ....:razz::razz: No masz, ładnie nas podsumowała... :placz: ;) popadam w depreche ....mam za dużo czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 481 ;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='aga1215'] hi, hi - niewytrymowany weścik jest, czyżby Kamcia jednak przeprowadziła się na Ślunsk???:evil_lol: całkiem możliwe bo przecież była też taKKKa opcja :evil_lol: [quote name='gassira']wy też macie tam całkiem fajne te psie spacerki:cool3: tia - spotkanie trwało 47 sekund :lol: [quote name='Ka-Vanga']U nas brak takiej fajnej "wody" noo my mamy wody dostatek 3 i pół jeziora :loveu: [quote name='anetta'] Też :lol: Taka kukiełka co się w nią rączke wkłada :lol: szkoda tylko, że nie da się nią tak łatwo manipulować :mad: [quote name='tangerine74']Coyotku, dziękuję za kropkę :multi: Waszko, dziekuje, że zabrałaś klucz do łańcucha na lodówce ;) Pepo, dziękuję za kudłatość :loveu: Lunko, dziękuję za zdjęcia w szlafroku (twoim turkusowym) o poranku (moim) :lol: Najchętniej powiedziałabym Dobranoc, ale to jednak Dzień Dobry :oops: hahahha Tangerine i co w końcu było kacogenne? drinki czy śledzik?? :evil_lol: [quote name='asher'] Pchnij do niej maila. No przecież nie będzie taką świnią, żeby paranoikom w potrzebie odmówić :shake: myślę, że będzie :diabloti: kropka 480 :eviltong: [quote name='Alicja'] widziałam Asher zakompexioną fotami muszę to przemyśleć :roll: [quote name='Katerinas'] Chciałam powiedzieć, że jestem zauroczona cudnymi zdjęciami łabędzi. :loveu: Nawet nie wiadomo które cytować, bo wszystkie są przepiękne. A tekst "Jezusy" rewelacyjny senkju :oops: Luna z Pepą super Jeszcze trochę a będą wspólne harce wyprawiać. Tylko obie muszą przestać się naburmuszać ;) A Luneta to niezła zaczepialska taaa kumpelki na całego - jak Luna szczeka jak opętana na klatce schodowej, ja ją uspokajam, a wtedy Pepa zaczyna szczekać na mnie bo jakżesz to uciszać Lunę :mad: Nie miałam czasu czytać wszystkiego... Ale między wierszami doszłam, że z Luną "wsjo" OK. I się cieszę. :-) jest OK! dziś jedziemy na kontrolę, Pepa będzie miała zrobione rtg - deczko się boję :roll: [quote name='asher'] No masz, ładnie nas podsumowała... :placz: ;) buuhuuu i tym sposobem w walentynki zostałam starą paranoiczką :errrr::wallbash: a w ogóle to cudownie je spędzę - z moimi dziewczynkami u weterynarza :lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :kciuki: za pozytywne wyniki u weta :razz: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte'] ale sie rozkropkowalyscie:cool1: niedlugo kropa przewyzszy popularnoscia nasza klase;) ..479 hahaha już widzę te nagłówki Quote
Elitesse Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a o co chodzi z tymi kropkami ?? :roll::oops: Quote
tangerine74 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 malawaszka napisał(a):hahahha Tangerine i co w końcu było kacogenne? drinki czy śledzik?? :evil_lol: a w ogóle to cudownie je spędzę - z moimi dziewczynkami u weterynarza :lol: Jak w końcu (a może lepiej: jeśli w końcu) wytrzeźwieję, to bedę mogła ocenić :cool3: Blondynka (ja) to jednak durne stworzenie. Pije to bez umiaru, bo smaczne i samo wchodzi, a potem sie dziwi, ze pijana i nie wyspana :cool3: Za to futrzoń Gimlasty był dziś wybitnie mądrym stworzeniem: 1. nie wpychał sie rankiem do lózka, bo przecież nie ma się co do rozlazłego towarzystwa przytulać. 2. nie domagał się spaceru, gdy wstałam, tylko poczekał aż ktos trzeźwy wstanie. 3.wykorzystał cały czas oczekiwania na spanie. No ale on blondynem nie jest:cool3: Wracajcie od weta i opowiadaj nam tu szybko wszystko :p 502:loveu: (ale ktoś mi 500 sprzatnał sprzed nosa) Elitesse, zerknij do podpisu Coyottka :p Quote
Recommended Posts