LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 haha fajne komentarze do fotek:lol: Justa napisał(a):Kojot to ty masz wgląd ile razy kto postawił kropkę? :-o No co się śmiejesz to kilkadziesiąt razy to było takie stanowcze zaznaczenie KROPY :eviltong: to Ty tak kropkowalas? :D malawaszka napisał(a):hahah to masz podgląd kto ile razy kliknął????? :evil_lol: moje własnie było 168 kliknięcie :lol: a no mam:cool1: Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):to Ty tak kropkowalas? :D Po 10 doszłam do wniosku, że nie przynosi mi to odpowiedniej ulgi i sobie darowałam :diabloti: Quote
Saint Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A ja 2 razy też kropnąłem sobie :cool3: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/1558/dsc0129fq8.jpg rzeczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):wpadaj na piffo:razz::razz:jak lubisz .... pytaanie :loveu: uwielbiam ;) ale za daleko - do nocnego mam bliżej :evil_lol: LeCoyotte napisał(a): to Ty tak kropkowalas? :D Justa napisał(a):Po 10 doszłam do wniosku, że nie przynosi mi to odpowiedniej ulgi i sobie darowałam :diabloti: Saint napisał(a):A ja 2 razy też kropnąłem sobie :cool3: hahaha ale ubaw!!!! jakby była MAGA100 :mad: to by nam zrobiła psychoanalizę - dlaczego ta kropka tak fascynuje - ale JEJ nie ma :obrazic: Quote
tangerine74 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Plejada ras - fakt :loveu: Ło matko, literki siem plontajom cósik :lol: Ja niepiwkowa, chyba że jakieś damskie Gingersy albo Redsy, pod warunkiem, że NIE malinowe. Za to przetestowałam właśnie 5 drineczków Lemoncini (z Cin Cin + sok pomarańczowy). Baaaaaaardzo pyszne, tylko potem wstać trudno :lol: Anyżówka doskonała na letnie upały, a i to rzadko.:shake: Przejrzałam zapoznanie qumpli raz jeszcze i wniosek jest oczywisty: identyczne jak u nas :lol: Tylko brakowało mi podsumowania, a Ty je trafnie, Waszko, ujęłaś: "z czubkami się nie zadajemy" :lol: I na koniec wrażenie z wczorajszego wieczornego spaceru: wszystkie psiaki odchodzą z wnioskiem jak wyżej, a sznaucer średni p-s (zaprzyjaźniony Cyrus) radośnie wędruje z nami dalej :loveu: Jednak sznup sznupa rozumie bez względu na rozmiar :multi: Tu rozpływ w zachwytach :loveu::loveu::loveu: Dobranoc:evil_lol: PS. Czytałam 3 razy = poprawiałam błędy. Za resztę odpowiada Lemoncini :loveu: Quote
anetta Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jeszcze ja klikałam!!! :haha::haha::haha: RAZ :evil_lol: Waszka, a Ty narzekasz że nie masz rasowców w mieście :p Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha ale ubaw!!!! jakby była MAGA100 :mad: to by nam zrobiła psychoanalizę - dlaczego ta kropka tak fascynuje - ale JEJ nie ma :obrazic: wasza to twoja wina ! :placz: w życiu bym tej kropki nie spostrzegła, gdybyś nie zaczęła na forum wylewać swoich dziwnych dywagacji :placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 tangerine74 napisał(a):Za to przetestowałam właśnie 5 drineczków Lemoncini (z Cin Cin + sok pomarańczowy). Baaaaaaardzo pyszne, tylko potem wstać trudno :lol: aaaa mniamiiii :loveu::loveu::loveu: Przejrzałam zapoznanie qumpli raz jeszcze i wniosek jest oczywisty: identyczne jak u nas :lol: Tylko brakowało mi podsumowania, a Ty je trafnie, Waszko, ujęłaś: "z czubkami się nie zadajemy" :lol: tylko, że Luna ma tylko takie zrywy - chwilowe odpały, a jak jakiś pies się do niej przekona i chce się bawić to ona już nie chce i odgania od siebie :shock: Jednak sznup sznupa rozumie bez względu na rozmiar :multi: hahaha AMEK Dobranoc:evil_lol: PS. Czytałam 3 razy = poprawiałam błędy. Za resztę odpowiada Lemoncini :loveu: hahahah dać jej jeszcze Lemoncini :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Coyotku!!! Nie mogłam sie powstrzymać i kropknełam kilka razy. Pokazywało mi liczby: 542. 574, 589, 607. Ponieważ kropkałam średnio co 2 sekundy, to martwię się o zdolności arytmetyczne kropki. Czy ona na pewno zdrowa????? :cool3: Dobranoc, po raz drugi. :lol: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tangerine74 napisał(a):Coyotku!!! Nie mogłam sie powstrzymać i kropknełam kilka razy. Pokazywało mi liczby: 542. 574, 589, 607. Ponieważ kropkałam średnio co 2 sekundy, to martwię się o zdolności arytmetyczne kropki. Czy ona na pewno zdrowa????? :cool3: Dobranoc, po raz drugi. :lol: zdrowa, bo ja naklikałem w zawrotnym tempie ponad 500 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 anetta napisał(a):Jeszcze ja klikałam!!! :haha::haha::haha: RAZ :evil_lol: Waszka, a Ty narzekasz że nie masz rasowców w mieście :p hahaha stawianie kropki zaraźliwe i szybko sie rozprzestrzenia :evil_lol: nie no - wszędzie są i rasowce i qndelki, ale ja narzekałam, żen ie mamy takich miejsc spotkań, a co za tym idzie burki tak fajnie się nie potrafią bawić :shake: i teraz nie nadajemy się już na takie fajne spotkania :placz: Justa napisał(a):wasza to twoja wina ! :placz: w życiu bym tej kropki nie spostrzegła, gdybyś nie zaczęła na forum wylewać swoich dziwnych dywagacji :placz: :evil_lol: sasasasasa :diabloti: hahaha Tangerine - to Matusz oszalał do reszty i zaklikowywuje kropkę :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Tangerine - to Matusz oszalał do reszty i zaklikowywuje kropkę :evil_lol: Ufff... uspokoiłaś mnie, bo mi sie matematyka skomplikowałam po tych drineczkach :lol: Dobranoc po raz trzeci :lol::lol::lol: A kysz - wyłączam się, bo wstać muszę o godz. 6 :placz: PS. Na lodówkę zaraz powieszę łańcuch, żeby nie dostać szóstego drinka, bo wstyd jutro bedzię przeogromny ;) Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):to Matusz oszalał do reszty i zaklikowywuje kropkę :evil_lol: Biedna kropunia :placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Justa napisał(a):Biedna kropunia :placz::placz::placz: ejj:placz::placz::placz: chciałem dojść do 2000 i się wzięło zepsuło :placz: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Matusz napisał(a):ejj:placz::placz::placz: chciałem dojść do 2000 i się wzięło zepsuło :placz: BAN !! za co ??? o nie !! :mad::mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 tangerine74 napisał(a):Ufff... uspokoiłaś mnie, bo mi sie matematyka skomplikowałam po tych drineczkach :lol: Dobranoc po raz trzeci :lol::lol::lol: A kysz - wyłączam się, bo wstać muszę o godz. 6 :placz: PS. Na lodówkę zaraz powieszę łańcuch, żeby nie dostać szóstego drinka, bo wstyd jutro bedzię przeogromny ;) to ja poproszę o kluczyk od kłódeczki na lodówce :loveu: Matusz napisał(a):ejj:placz::placz::placz: chciałem dojść do 2000 i się wzięło zepsuło :placz: Matusz napisał(a):BAN !! za co ??? o nie !! :mad::mad::mad::mad: ale o so chozi????? :evil_lol: Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hahaha a ja mam 440 :p duma mnie rozpiera :razz: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):to ja poproszę o kluczyk od kłódeczki na lodówce :loveu: ale o so chozi????? :evil_lol: zbanowal mnie ten kojot i nie moge kropkować :placz::placz: chyba zrobię mu to samo, taki żarcik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Justa napisał(a):Hahaha a ja mam 440 :p duma mnie rozpiera :razz: noo wróciło do normy 441 :evil_lol: Matusz napisał(a):zbanowal mnie ten kojot i nie moge kropkować :placz::placz: chyba zrobię mu to samo, taki żarcik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha umrę ze śmiechu :roflt: - bardzo ciekawe doświadczenie socjologiczne nieprawdaż? :evil_lol: a w ogóle to pogubiłam sie juz gdzie co pisałam i chyba pójdę spać :hmmmm: albo coś popracuję jeszcze :hmmmm: ale najpierw posznupię Tangerine w lodówce :diabloti: NO I ZAGADALIśCIE MI FOTY :mad::lol: Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha stawianie kropki zaraźliwe i szybko sie rozprzestrzenia :evil_lol: :lol: ale macie zabawe :D to dzieki pani Waszencji! :cool1: Justa napisał(a):Biedna kropunia :placz::placz::placz: juz nie cierpi:diabloti: Matusz napisał(a):zbanowal mnie ten kojot i nie moge kropkować :placz::placz: no bo biedna kropunia byla;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a)::lol: ale macie zabawe :D to dzieki pani Waszencji! :cool1: AHHHHHH :B-fly:byłam inspiracją dla tak wiekopomnego dzieLa juz nie cierpi:diabloti: dobiłeś ją???? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):dobiłeś ją???? :crazyeye: :evil_lol: reanimował :loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Waszko.. :D reanimacja udana :cool1: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ta kropka mni tak ubawiła, że odechciało mi się spać :evil_lol: Władczyni plaży ptasia grypa :lol: a Żubr nie tylko w puszczy... Quote
Recommended Posts