Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha fajne komentarze do fotek:lol:

Justa napisał(a):
Kojot to ty masz wgląd ile razy kto postawił kropkę? :-o
No co się śmiejesz to kilkadziesiąt razy to było takie stanowcze zaznaczenie KROPY :eviltong:

to Ty tak kropkowalas? :D

malawaszka napisał(a):
hahah to masz podgląd kto ile razy kliknął????? :evil_lol: moje własnie było 168 kliknięcie :lol:

a no mam:cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
wpadaj na piffo:razz::razz:jak lubisz ....

pytaanie :loveu: uwielbiam ;) ale za daleko - do nocnego mam bliżej :evil_lol:

LeCoyotte napisał(a):

to Ty tak kropkowalas? :D

Justa napisał(a):
Po 10 doszłam do wniosku, że nie przynosi mi to odpowiedniej ulgi i sobie darowałam :diabloti:

Saint napisał(a):
A ja 2 razy też kropnąłem sobie :cool3:

hahaha ale ubaw!!!! jakby była MAGA100 :mad: to by nam zrobiła psychoanalizę - dlaczego ta kropka tak fascynuje - ale JEJ nie ma :obrazic:

Posted

Plejada ras - fakt :loveu:
Ło matko, literki siem plontajom cósik :lol:
Ja niepiwkowa, chyba że jakieś damskie Gingersy albo Redsy, pod warunkiem, że NIE malinowe. Za to przetestowałam właśnie 5 drineczków Lemoncini (z Cin Cin + sok pomarańczowy). Baaaaaaardzo pyszne, tylko potem wstać trudno :lol: Anyżówka doskonała na letnie upały, a i to rzadko.:shake:

Przejrzałam zapoznanie qumpli raz jeszcze i wniosek jest oczywisty: identyczne jak u nas :lol: Tylko brakowało mi podsumowania, a Ty je trafnie, Waszko, ujęłaś: "z czubkami się nie zadajemy" :lol:

I na koniec wrażenie z wczorajszego wieczornego spaceru: wszystkie psiaki odchodzą z wnioskiem jak wyżej, a sznaucer średni p-s (zaprzyjaźniony Cyrus) radośnie wędruje z nami dalej :loveu: Jednak sznup sznupa rozumie bez względu na rozmiar :multi: Tu rozpływ w zachwytach :loveu::loveu::loveu:

Dobranoc:evil_lol:

PS. Czytałam 3 razy = poprawiałam błędy. Za resztę odpowiada Lemoncini :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale ubaw!!!! jakby była MAGA100 :mad: to by nam zrobiła psychoanalizę - dlaczego ta kropka tak fascynuje - ale JEJ nie ma :obrazic:

wasza to twoja wina ! :placz:
w życiu bym tej kropki nie spostrzegła, gdybyś nie zaczęła na forum wylewać swoich dziwnych dywagacji :placz:

:evil_lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Za to przetestowałam właśnie 5 drineczków Lemoncini (z Cin Cin + sok pomarańczowy). Baaaaaaardzo pyszne, tylko potem wstać trudno :lol:

aaaa mniamiiii :loveu::loveu::loveu:

Przejrzałam zapoznanie qumpli raz jeszcze i wniosek jest oczywisty: identyczne jak u nas :lol: Tylko brakowało mi podsumowania, a Ty je trafnie, Waszko, ujęłaś: "z czubkami się nie zadajemy" :lol:

tylko, że Luna ma tylko takie zrywy - chwilowe odpały, a jak jakiś pies się do niej przekona i chce się bawić to ona już nie chce i odgania od siebie :shock:

Jednak sznup sznupa rozumie bez względu na rozmiar :multi:

hahaha AMEK

Dobranoc:evil_lol:

PS. Czytałam 3 razy = poprawiałam błędy. Za resztę odpowiada Lemoncini :loveu:

hahahah dać jej jeszcze Lemoncini :evil_lol:

Posted

Coyotku!!!
Nie mogłam sie powstrzymać i kropknełam kilka razy. Pokazywało mi liczby: 542. 574, 589, 607. Ponieważ kropkałam średnio co 2 sekundy, to martwię się o zdolności arytmetyczne kropki. Czy ona na pewno zdrowa????? :cool3:

Dobranoc, po raz drugi. :lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Coyotku!!!
Nie mogłam sie powstrzymać i kropknełam kilka razy. Pokazywało mi liczby: 542. 574, 589, 607. Ponieważ kropkałam średnio co 2 sekundy, to martwię się o zdolności arytmetyczne kropki. Czy ona na pewno zdrowa????? :cool3:

Dobranoc, po raz drugi. :lol:

zdrowa, bo ja naklikałem w zawrotnym tempie ponad 500 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Jeszcze ja klikałam!!! :haha::haha::haha: RAZ :evil_lol:

Waszka, a Ty narzekasz że nie masz rasowców w mieście :p

hahaha stawianie kropki zaraźliwe i szybko sie rozprzestrzenia :evil_lol:

nie no - wszędzie są i rasowce i qndelki, ale ja narzekałam, żen ie mamy takich miejsc spotkań, a co za tym idzie burki tak fajnie się nie potrafią bawić :shake: i teraz nie nadajemy się już na takie fajne spotkania :placz:

Justa napisał(a):
wasza to twoja wina ! :placz:
w życiu bym tej kropki nie spostrzegła, gdybyś nie zaczęła na forum wylewać swoich dziwnych dywagacji :placz:

:evil_lol:

sasasasasa :diabloti:

hahaha Tangerine - to Matusz oszalał do reszty i zaklikowywuje kropkę :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Tangerine - to Matusz oszalał do reszty i zaklikowywuje kropkę :evil_lol:

Ufff... uspokoiłaś mnie, bo mi sie matematyka skomplikowałam po tych drineczkach :lol:
Dobranoc po raz trzeci :lol::lol::lol:

A kysz - wyłączam się, bo wstać muszę o godz. 6 :placz:

PS. Na lodówkę zaraz powieszę łańcuch, żeby nie dostać szóstego drinka, bo wstyd jutro bedzię przeogromny ;)

Posted

tangerine74 napisał(a):
Ufff... uspokoiłaś mnie, bo mi sie matematyka skomplikowałam po tych drineczkach :lol:
Dobranoc po raz trzeci :lol::lol::lol:

A kysz - wyłączam się, bo wstać muszę o godz. 6 :placz:

PS. Na lodówkę zaraz powieszę łańcuch, żeby nie dostać szóstego drinka, bo wstyd jutro bedzię przeogromny ;)

to ja poproszę o kluczyk od kłódeczki na lodówce :loveu:

Matusz napisał(a):
ejj:placz::placz::placz: chciałem dojść do 2000 i się wzięło zepsuło :placz:

Matusz napisał(a):
BAN !! za co ???

o nie !! :mad::mad::mad::mad:

ale o so chozi????? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to ja poproszę o kluczyk od kłódeczki na lodówce :loveu:

ale o so chozi????? :evil_lol:

zbanowal mnie ten kojot i nie moge kropkować :placz::placz:

chyba zrobię mu to samo, taki żarcik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Hahaha a ja mam 440 :p duma mnie rozpiera :razz:

noo wróciło do normy 441 :evil_lol:

Matusz napisał(a):

chyba zrobię mu to samo, taki żarcik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahaha umrę ze śmiechu :roflt: - bardzo ciekawe doświadczenie socjologiczne nieprawdaż? :evil_lol:

a w ogóle to pogubiłam sie juz gdzie co pisałam i chyba pójdę spać :hmmmm: albo coś popracuję jeszcze :hmmmm: ale najpierw posznupię Tangerine w lodówce :diabloti:

NO I ZAGADALIśCIE MI FOTY :mad::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha stawianie kropki zaraźliwe i szybko sie rozprzestrzenia :evil_lol:

:lol: ale macie zabawe :D to dzieki pani Waszencji! :cool1:

Justa napisał(a):
Biedna kropunia :placz::placz::placz:

juz nie cierpi:diabloti:
Matusz napisał(a):

no bo biedna kropunia byla;)

Posted