dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 qrcze extra foty :D i jak budowa rosnie jak grzyby po deszczu :D Quote
malawaszka Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 a dzis było paskudnie, mokro i brudno :roll: iiihahahhaaaaa alee będę mogła biegać po domuuu :multi: wariatka dziś ganiała między murarzami i darła jape - poganiała ich :lol: :lol: :lol: :hmmmm: ktoś pisał, że mam ślicznego psa??? :niewiem: :stupid: co? pada??? to ja się stąd nie ruszam - róbcie se co chcecie :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 buuuuuuuuuuuuuuhahahahahha jakie zmokle kurczaki :D Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No i proszę jaki Bolutek rezolutny :wink: , a Luneta to gospocha całą gębą , co sie będą chłopy na budowie lenić :D Waszko , o olbrzymka daleko do domku poszła? No i super ze powiodła się sterylka Sary :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Roxie (olbrzymka) mieszka teraz w Chorzowie :fadein: a na bieżąco można śledzić jej losy tutaj :angel: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='malawaszka']Roxie (olbrzymka) mieszka teraz w Chorzowie :fadein: a na bieżąco można śledzić jej losy tutaj :angel:dziękuję za info o Roxi :wink: A Oliwka to sama słodycz :angel: Quote
daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 a Luneta deszcz ,nie deszcz-pracuje zaciekle :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 daga10011 napisał(a):a Luneta deszcz ,nie deszcz-pracuje zaciekle :lol: :lol: :lol: hahah ona też chce szybko się przeprowadzać - a jakiego mi syfu narobiła w samochodzie :o :-? Quote
daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :lol: :lol: :lol: po prostu przydzielila ci robote-robotnikow pogania to i Tobie zajecie musiala znalezc :lol: -czyszczenie auta-a co :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 heheh a mieało być tak pięknie - mały nie leniący się czysty piesek :rofly: Quote
aga1215 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='malawaszka'] :hmmmm: ktoś pisał, że mam ślicznego psa??? :niewiem: :stupid: :nono: przecież jest śliczna :nono: :P Quote
Guest bernulka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Waszeczko ja na osiedlu mam dwa czarne olbrzymki ;) Ale nigdy bym Lunci nie poznała na tej fotce :lol: nie to że nie piękne bo piękna jak zawsze tylko jakaś taka inna :lol: paździoszki Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No moja Oliweczka przecudna!!! :angel: :angel: :angel: :angel: A psiaki jakie zmokłe kurczaczki... :lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 ehhh ale mi Lunka nockę zafundowała :-? rzyganko całą nockę i kilka psacerków na koopke :-? dałam jej smecte i jest lepiej - juz nie rzyga i nie "biega" :roll: ehhh a ja padnięta, a jutro chrzciny i latanie w domu jest - sami wiecie :-? :x a wogóle to wróciłam wczoraj wcześniej z knajpki - dawno nie wróciłam w piątek przed 24 a wczoraj tak i chciałam zaświecić światło w pokoju i zasiąść na dogo a tu bzzzyyykkk, błysk i nastała ciemność :oops: popsułam prąd w całym domu :-? i dopiero rano naprawili bo musieli z elektrowni przyjechać 0X Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 buhahhahaah ale cudowniasta zmokła kuraaa :angel: :angel: :D biedna Luneczka chorowała całą nocke :( pewnie teraz odsypia ucałuj ją w nochaluska na pocieszenie :buzi: i podrap za uszkiem ode mnie :P mam nadzieje, że juz wraca do zdróffffka :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 noo juz jest dobrze - byliśmy na wsi i szalała jak zwykle teraz śpi 8) Quote
Justi0022 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='malawaszka'] a wogóle to wróciłam wczoraj wcześniej z knajpki - dawno nie wróciłam w piątek przed 24 a wczoraj tak i chciałam zaświecić światło w pokoju i zasiąść na dogo a tu bzzzyyykkk, błysk i nastała ciemność :oops: popsułam prąd w całym domu :-? i dopiero rano naprawili bo musieli z elektrowni przyjechać 0X No to zrobiłaś wejście smoka :lol: Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a):noo juz jest dobrze - byliśmy na wsi i szalała jak zwykle teraz śpi 8) a to suuperaśnooo to pewnie nowe fotaski z dzialeczkowych szaleńst bedą :multi: :D :D Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='malawaszka'] a wogóle to wróciłam wczoraj wcześniej z knajpki - dawno nie wróciłam w piątek przed 24 a wczoraj tak i chciałam zaświecić światło w pokoju i zasiąść na dogo a tu bzzzyyykkk, błysk i nastała ciemność :oops: popsułam prąd w całym domu :-? i dopiero rano naprawili bo musieli z elektrowni przyjechać 0X No to zrobiłaś wejście smoka :lol: hhaaa noo a mama to mnieo mało nie udusiła bo jutro chrzciny i ona chciała jeszcze robić ciasto i jakieś mięsa piec :oops: :-? Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Waszka z wrażenia zepsuła prąd bo leciała do domu po wieści o Zmorce ;) No i musiała przysłać nam SMSa z zapytaniem czy juz mamy maluchy :evilbat: Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No z czegos muszę bo inaczej dostanę przez tą Zmorę kobla !! Quote
Recommended Posts