Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dzis było paskudnie, mokro i brudno :roll:

iiihahahhaaaaa alee będę mogła biegać po domuuu :multi: wariatka dziś ganiała między murarzami i darła jape - poganiała ich :lol: :lol: :lol:

:hmmmm: ktoś pisał, że mam ślicznego psa??? :niewiem: :stupid:

co? pada??? to ja się stąd nie ruszam - róbcie se co chcecie :lol:

Posted

No i proszę jaki Bolutek rezolutny :wink: , a Luneta to gospocha całą gębą , co sie będą chłopy na budowie lenić :D
Waszko , o olbrzymka daleko do domku poszła?
No i super ze powiodła się sterylka Sary :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']Roxie (olbrzymka) mieszka teraz w Chorzowie :fadein:

a na bieżąco można śledzić jej losy tutaj :angel:dziękuję za info o Roxi :wink:
A Oliwka to sama słodycz :angel:

Posted

daga10011 napisał(a):
a Luneta deszcz ,nie deszcz-pracuje zaciekle :lol: :lol: :lol:

hahah ona też chce szybko się przeprowadzać - a jakiego mi syfu narobiła w samochodzie :o :-?

Guest bernulka
Posted

Waszeczko ja na osiedlu mam dwa czarne olbrzymki ;) Ale nigdy bym Lunci nie poznała na tej fotce :lol: nie to że nie piękne bo piękna jak zawsze tylko jakaś taka inna :lol:

paździoszki

Posted

ehhh ale mi Lunka nockę zafundowała :-? rzyganko całą nockę i kilka psacerków na koopke :-? dałam jej smecte i jest lepiej - juz nie rzyga i nie "biega" :roll: ehhh a ja padnięta, a jutro chrzciny i latanie w domu jest - sami wiecie :-? :x

a wogóle to wróciłam wczoraj wcześniej z knajpki - dawno nie wróciłam w piątek przed 24 a wczoraj tak i chciałam zaświecić światło w pokoju i zasiąść na dogo a tu bzzzyyykkk, błysk i nastała ciemność :oops: popsułam prąd w całym domu :-? i dopiero rano naprawili bo musieli z elektrowni przyjechać 0X

Posted

buhahhahaah ale cudowniasta zmokła kuraaa :angel: :angel: :D

biedna Luneczka chorowała całą nocke :( pewnie teraz odsypia
ucałuj ją w nochaluska na pocieszenie :buzi: i podrap za uszkiem ode mnie :P
mam nadzieje, że juz wraca do zdróffffka :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']

a wogóle to wróciłam wczoraj wcześniej z knajpki - dawno nie wróciłam w piątek przed 24 a wczoraj tak i chciałam zaświecić światło w pokoju i zasiąść na dogo a tu bzzzyyykkk, błysk i nastała ciemność :oops: popsułam prąd w całym domu :-? i dopiero rano naprawili bo musieli z elektrowni przyjechać 0X

No to zrobiłaś wejście smoka :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo juz jest dobrze - byliśmy na wsi i szalała jak zwykle teraz śpi 8)

a to suuperaśnooo to pewnie nowe fotaski z dzialeczkowych szaleńst bedą :multi: :D :D

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='malawaszka']

No to zrobiłaś wejście smoka :lol:

hhaaa noo a mama to mnieo mało nie udusiła bo jutro chrzciny i ona chciała jeszcze robić ciasto i jakieś mięsa piec :oops: :-?

Posted

Waszka z wrażenia zepsuła prąd bo leciała do domu po wieści o Zmorce ;) No i musiała przysłać nam SMSa z zapytaniem czy juz mamy maluchy :evilbat: