Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
malawaszka napisał(a):
sierść to mu zacznie odrastać dopiero za jakieś 5-6 tygodni :fadein:

Dlaczego? :o

bo tak to trwa - od wczoraj bierze hormony i one muszą zadziałać, a to nie tak od razu jest - a nawet może być i tak, że sierść wcale nie odrośnie - to się okaże :kciuki:

Posted

To dłuugo mojej Sabie po sterylce śierść szybko odrosła, że już po kilku dniach miała meszek od operacji :D Trzymam kciuki,żeby odrosła temu aniołkowi :angel:

Posted

noo i stało się - na sczęście zdążyłam schować zabawkę jak zobaczyłam że nadchodzi ss-mann :lol:

wrrr co robisz na moim łóżku???

noo dobra dobraa przecież nic nie mówię :roll:

no i co się gapisz?? sukiś nie widział?

nie wytrzymam i zaraz go pogryzę :evilbat:

Posted

super foteczki:) a Denisio je skrzydełka gotowane, ale całe nic nie obrane chrupie je ząbkami tak samo jak kirza łapki tez całe mu dajemy nic nie obieramy i jak dotad nic mu sie nie działo... ale etraz chyba przejdziemy całkiem na karme bo słyszałam ze mieszac sie nie powinno a i z karmą wygodniej:)

Posted

świetne fotki :lol:

trzymam kciuki za Bolutka. a w razie czego-Preston, jako szczenię, dostał jakis okropnych biegunek i nic nie pomagało. mógłby sam ryż jeśc i i tak tragedia, leki też nic....

a w końcu pojechał na skrzyzowaniu jakiś tam specyfików i właśnie ROYALA Intestinal dla jelitowców, a którym wspomniała asher. i przeszło :D

Guest bernulka
Posted

"Mój" Bolusiek!! Trzymam za niego kciuki!! Misiek trzymaj się :iloveyou: I jak się w nim nie zakochac? Te oczka! Musze go zobaczyc na żywo!!"Mój pesieczek kochany" :evilbat: Waszeczko o ci go ukradne! :evilbat: Jaka słodka Luncia. A jak fajnie śpi :iloveyou:

paździoszki :iloveyou:

Guest bernulka
Posted

Waszeczko ja to bym chciała, ale gorzej z rodzicami :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

:lol: :lol: :lol: Waszeczko a może ci się tylko tak wydaje? :lol: :lol:

paździoszki :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
heheh każdemu się wydaje że rządzi :lol: - ale Bolut usuwa się jak Luna go obwarczy, więc chyba Luna, tak właściwie to ja :lol:

Warczysz na wszystkich wokoło? :lol:

Guest bernulka
Posted

Waszeczko zapraszam dą wątku w spotkaniach!! Może wkońcu byśmy się wszyscy umówili bo ja nigdy żadnego dogomanaiaka nie widziałam :cry:

paździoszki

Posted

qrcze taka pogoda że nawet ni ma co focić :-? ostatnie kilka dni byłam struta i 3 dni non topper bolała mnie głowa więc nie miałam weny na foty :-? a dziś jestem już na jakichś mocnych prochach i łeb nie boli :lol: i jak mi fajnie :lol: ale fot ni ma :oops:

Posted

no ale żeby nie było że zaniedbuję to trafiła się okazja bo Boluś przypadkiem nadepnął na piszczącą zabawkę Luny i okazało się że kocha piszczałki :lol:

zobaczcie jaka piękna długa broda już 8)

pastwiłem się nad pajączkiem....

pastwiłem...

piszczałem nim....

piszczałem...

sprawdzałem jak bardzo się rozciąga...

i jak długo popiszczy....

aż w końcu przyłożyłem się bardziej...

urwałem nogę i zjadłem :-? a zabawka już nie piszczy :roll:

A CO! WOLNO MI!