dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 nie no ja bym mu oddala swoje drugie sniadanko :D Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :loveu: :loveu: :loveu: Jakie oczęta błagające :lol: Słodziaki :calus: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='dbsst'] nie no ja bym mu oddala swoje drugie sniadanko :Dmalawaszka jesteś bez serca tak głodzić Bolusia :lol: Quote
adda Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):hahah noo nie ma litości :evilbat: Okropna :evil: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']hahah noo nie ma litości :evilbat: Okropna :evil: :evil_lol: patrzcie jaki głodny i słabyyy jestemm - z sil już opadam nawet nie mam siły przejśc na swoje legowisko z dykty - poleżę w kuchni może jakiś ochłap spadnie ohhh słabo miii a drugiego potffora przygniotłam łóżkiem, żeby mi paneli nie rysował :evillaug: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Justi0022 napisał(a):Do TOZu, do TOZu :evil: :lol: tak jest Justi ma racje biednego piecha tak maltretowac ;) :lol: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 nawet Luniasta niedozywiona chodzi bedny piechy biedne niech no ja sie do tej waszki wybiore ;) :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ale mu śliczniaście bródka i brewki sterczą i się błyszczą :iloveyou: żebym ja Cię w namiociku nie przygniotła 8) bo wtedy, to już Ci nawet TOZ nie pomoże :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 hahahha alleee się bojęee :lol: :lol: :lol: a Bolut majesczze nieładne te włosy i te przebarwienia okropne - właśnie dlatego nigdy nie chcialam mieć pieprzaka a tu masz ci los jaka niespodzianka :lol: :lol: :lol: ale i tak jest kochany - tylko go nie karmię bo i po co :lol: :evilbat: Quote
agabass Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 biedactwa jakie to mają życie ani jedzenia ani okruszka i jeszcze torturują Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 agabass napisał(a):biedactwa jakie to mają życie ani jedzenia ani okruszka i jeszcze torturują ja nie wiem to tylko waszka ma takie serce ;) :lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):biedactwa jakie to mają życie ani jedzenia ani okruszka i jeszcze torturują ja nie wiem to tylko waszka ma takie serce ;) :lol: chyuba raczej go nie ma :evilbat: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):biedactwa jakie to mają życie ani jedzenia ani okruszka i jeszcze torturują ja nie wiem to tylko waszka ma takie serce ;) :lol: chyuba raczej go nie ma :evilbat: na wasnie chyba jednak serca brak :evilbat: :fadein: 8) biedne piechy :lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 ojj biedne biedne - teraz idę je przegonić po 50 stopniowym upale - cały czas bieg, zero cienia i co najmniej dwie godziny - bez kropli wody oczywiście :shiny: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):ojj biedne biedne - teraz idę je przegonić po 50 stopniowym upale - cały czas bieg, zero cienia i co najmniej dwie godziny - bez kropli wody oczywiście :shiny: normalnie ja nie wiem co za zly ludz ;) Quote
adda Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):idę je przegonić po 50 stopniowym upale - cały czas bieg, zero cienia i co najmniej dwie godziny - bez kropli wody oczywiście :shiny: He he, już widzę jak sama to wytrzymujesz :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):idę je przegonić po 50 stopniowym upale - cały czas bieg, zero cienia i co najmniej dwie godziny - bez kropli wody oczywiście :shiny: He he, już widzę jak sama to wytrzymujesz :evilbat: a kto powiedział, że ja tez będę tak się męczyć - ja w samochodzie :evilbat: z klimą :icon_roc: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):idę je przegonić po 50 stopniowym upale - cały czas bieg, zero cienia i co najmniej dwie godziny - bez kropli wody oczywiście :shiny: He he, już widzę jak sama to wytrzymujesz :evilbat: a kto powiedział, że ja tez będę tak się męczyć - ja w samochodzie :evilbat: z klimą :icon_roc: nie no rasowy ludz bez serca ;) Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hahahha alleee się bojęee a Bolut majesczze nieładne te włosy i te przebarwienia okropne nooo...ja bym się bała :evilbat: oj tam, przebarwienia.....jak sobie przypomnę fotki schroniskowe, to brrrr........ Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 hahaha nie wiem co ona tu przypomina :lol: Bolut jak zwykle statecznie i bez szaleństw :lol: i face to face a wogóle to wyschła nam caała trawa na osiedlu i jest wszędzie brzydko i sezon na rzepy w pełni i po każdym spacerze trzeba wyrywać te biedne kudełki :( Quote
aga1215 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka']hahaha nie wiem co ona tu przypomina :lol: a wogóle to wyschła nam caała trawa na osiedlu i jest wszędzie brzydko i sezon na rzepy w pełni i po każdym spacerze trzeba wyrywać te biedne kudełki :( ale pieski i tak kwitną :P podlej ogródek, a dobrze to na drugi dzień będzie deszcz na 100% z własnego doświadczenia :wink: Quote
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :lol: Lunetka bez ucholi Boluś :calus: A z trawą u mnie to samo :-? Quote
Recommended Posts