Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kureczka, ja myślałam, że mieszkam na wsi, ale Ty jak widzę masz Wieś przez wielkie W - znaczy się drzewa, łąki, lasek na horyzoncie :mdrmed: Bardzo wypaśnie :lol: Ja to bym miała lęki, że mi się ktoś z tych pól pod okna skrada :shocked!: Marzy mi sie domek wśród sosen pachnących :grins: ale przez te lęki, pewnie nawet jak w totka wygram, nic mi z tego nie wyjdzie :roll: :lol:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Kureczka, ja myślałam, że mieszkam na wsi, ale Ty jak widzę masz Wieś przez wielkie W - znaczy się drzewa, łąki, lasek na horyzoncie :mdrmed: Bardzo wypaśnie :lol: Ja to bym miała lęki, że mi się ktoś z tych pól pod okna skrada :shocked!: Marzy mi sie domek wśród sosen pachnących :grins: ale przez te lęki, pewnie nawet jak w totka wygram, nic mi z tego nie wyjdzie :roll: :lol:

hahha no dokładnie, ja tez mam te lęki :lol: w ogrodzie pewnie postawię mega latarnie :lol: ale podobno najlepszym lekarstwem na fobie jest stawienie jej czoła :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to są dwa domy - połączone, ale nie bliźniak :lol: jedna częśc rodziców + pracownia i moja z TZ część osobno :D

A siostra niet? Ja to jednak wolę osobno mieszkać :roll:

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
to są dwa domy - połączone, ale nie bliźniak :lol: jedna częśc rodziców + pracownia i moja z TZ część osobno :D

siostra niet :lol:

dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK :lol: a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):

siostra niet :lol:

dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK :lol: a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:

Teraz nie zostaje już nic, tylko małe Waszeczki robic ;)

Posted

[quote name='malawaszka']dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK Na przykład, żeby bez pukania nie wchodzili do Twojej sypialni :lol:

a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:

Tu Cię mam :D

Posted

tajdzi napisał(a):
malawaszka napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Teraz nie zostaje już nic, tylko małe Waszeczki robic ;)

:B-fly: :baby: :B-fly:

Czyżby?? :o

haha nie nieee - jeszcze nie :lol:

Adda Ad. 1 DOKŁADNIE - ale żeby wejść do sypialni musieliby wejść do domu, bo nie ma bazpośredniego połączenia - TYLKO dworem 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
Adda Ad. 1 DOKŁADNIE - ale żeby wejść do sypialni musieliby wejść do domu, bo nie ma bazpośredniego połączenia - TYLKO dworem 8)
Prawidłowo :D No i zawsze możesz zasunąć zasuwę :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:

U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności. Każdy chadza swoimi ścieżkami a na widok moich min :niedowia: :huh: nikt na moje ściezki nie wchodzi :evil_lol:

Posted

Justi0022 napisał(a):
U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności.
Ha ha, malawaszce chyba nie bardzo o to chodziło :lol: :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności.
Ha ha, malawaszce chyba nie bardzo o to chodziło :lol: :lol: :lol:

Ha, ona ma lepiej, bo u mnie jest ok w zakresie dobytku, w zakresie małych Jusiątek nie bardzo :roll:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Każdy chadza swoimi ścieżkami a na widok moich min :niedowia: :huh: nikt na moje ściezki nie wchodzi :evil_lol:

To Ty też robisz miny? :o