Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
dzien dobry o najszczesliwsza z szczesliwych:loveu:

dzień dobry :loveu:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a poczta Ci przysłali to dziecko????

to fajnie....te bociany to sa jak czterolistne koniczynki- spełniaja zyczenia.... i to juz fajne - odchowane...

ja nic takiego nie zamawiałam :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ja nic takiego nie zamawiałam :p

Może kolejny prezent od J? :cool3: :evil_lol:

Linka nie dałam bo:
a) poszłam spać
b) nie mam

Ale to chyba ten mix. Nie czytałam całego tematu, na początku zastanawiali się, czy to czernysz, czy sznaucer. Mnie wyglądał na ctr.

Z jednej strony adoptowanie ctr wydaje sie idealnym rozwiązaniem, z drugiej... No, ja bym się wahała brać czernysza o nieznanej przeszłości...

Posted

asher napisał(a):
Za Czajnia też trzymam kciuki :kciuki: Tylko nie wiem, którą wersję wolisz: pan super i Czajnik u niego zostaje, czy pan do doopy i Czajnik wraca z Tobą? :hmmmm:

ale na wszelki wypadek potrzymasz? :evil_lol::evil_lol:

witaj, o ma ukochana obrażalskaniewiadomoococho :cool1:

Posted

asher napisał(a):
1. Może kolejny prezent od J? :cool3: :evil_lol:

2. Linka nie dałam bo:
a) poszłam spać
b) nie mam

3. Ale to chyba ten mix. Nie czytałam całego tematu, na początku zastanawiali się, czy to czernysz, czy sznaucer. Mnie wyglądał na ctr.

Z jednej strony adoptowanie ctr wydaje sie idealnym rozwiązaniem, z drugiej... No, ja bym się wahała brać czernysza o nieznanej przeszłości...

1. nie sądzę, żeby to było juz teraz :diabloti:
2. phi
3. też bym się wahała - ze względu na ataki Luny a taki pies nie wiadomo jak może zareagować, ale bywa, że ktoś oddaje psa - z domu, swojego bo np wyjeżdża i dla psa już nie ma miejsca :shake: nie wiem co zrobię - pewnie i tak będzie inaczej niż zaplanuję więc nie będę planować :roll:

Maga100 napisał(a):

witaj, o ma ukochana obrażalskaniewiadomoococho :cool1:

wiadomo wiadomo :cool1:

nie mam już Czajnika :placz:

Posted

domek rewelacyjny - chyba nawet zostanie Czajnikiem hahah jego Pan sie w nim zakochał od razu bo Czajnik bez żadnych obaw zaczął wędrować po mieszkaniu z ogonem zadartym i wyprostowanym - beż zadnego lęku podbiegał do kota rezydenta, a tamten siędeczko zestresował, ale nie walczył tylko trochę burczał - zresztą piękny kot - bardzo podobny do Blue Berii - czarny przesiany białym i szarym, czarny nosek i poduszki :loveu: będzie dobrze! wiem to na pewno - jego nowi Pańciowie od razu za nim na kolanach po domu popylali - będzie jadał royala :razz::lol: spokojna jestem o jego los i szczęście, ino troszkę mi smutno, że nie pałęta sięjuż pod moimi nogami :oops:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszko jaką masz nastrojową pościel :diabloti:

a Ty jaki masz cudowny refleks :diabloti: pościel się już niedługo rozpadnie ze starości, jest na niemal każdym foto z mojego pokoju a Ty ją dopiero teraz zauważyłaś :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty jaki masz cudowny refleks :diabloti: pościel się już niedługo rozpadnie ze starości, jest na niemal każdym foto z mojego pokoju a Ty ją dopiero teraz zauważyłaś :evil_lol:

starość nie radość :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
starość nie radość :evilbat:

no to i ślepota doskwiera :diabloti:

AlKil napisał(a):
dzień dobry Moniko!
Stwierdzam, że Oliwka się starzeje...:placz:

dokładnie :placz:

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]poczytam innym razem...
dowiedzialam się tylko że Czajnik ma domeczek ...
nie płakaj ....:glaszcze: będzie mu tam dobrze...
[/FONT]

wiem, że będzie mu dobrze :loveu:

czesc Waszeczko....

heloł :cool1:

dealer napisał(a):
Wasiu nie plaka jCzajnik bedzie teraz gwizdal dla kogos innego ale przeciez dobrze mu wybralas nowy domek....:loveu:

tak jak przy domku dla Elma tak i tu jestem pewna 100% że to dobry dom :multi:

Doginka napisał(a):
Cześ Waszeczko, właśnie doczytałam, że oddałaś Czajniczka:loveu:Nie płakusiaj skoro jak Sama napisałaś będzie jadł ROYAL-a to znaczy, że będzie mu tam dobrze:multi:
A ja założyłam galerię foto z moimi burkami
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7203186#post7203186

byłam, widziałam galeryjkę :loveu:

i sama mowilas ze nie mozesz zatrzymac czajnika bo go Twoja suka terrorystka go zje.....wiec skoro trafil w dobre rece to tu płacze???:p

Luna już go nie chciała zjeść - pogoniła czasem.często, ale bez chęci mordu :evil_lol:

ciocia Monika pije Yerbę, wujek Jarek pije Jerbę... spróbuję i ja...

niedobLe

dobLe

jednak niedobLe:shake: