Majka_Gizmo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Boluś na posłankach piękny ( kurcze Malawaszka chody masz jakieś,że takie bonusy dostajesz ;) )-prawdziwy krolewicz z niego i wg mnie duzo lepiej wyglada anizeli dnia pierwszego( to mi sie napisało :roll: :wink: ) Luneczka z Oliweczką rownie pieknie wyglada :lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Boluś na posłankach piękny ( kurcze Malawaszka chody masz jakieś,że takie bonusy dostajesz ;) hehe no właśnie nie wiem :lol: Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 mowisz ze dziargany????ciekawa jestem jego calej historii...z tego co piszesz,to psiak nie ma kompleksow schroniskowych 8) ...ale dziargany czy nie-biedak :-? ....tyle,ze mial ogromne szczescie trafic do ciebie....za pare tygodni bedzie z niego prawdziwy ksiaze/krol :D :P ...Tylko patrzec a wkleisz fote obydwojga obok siebie i nie rozroznimy ksiazecej pary :P Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 pocaluj zabke w lapke cmok cmok cmok musialam :fadein: Quote
malawaszka Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 ehh historia jest prosta :-? był ładny, młody i było się czym pochwalić to był kochany i rozpieszczany, a jak się zestarzał i zachorował to już nic ładnego w domu więc won :x Quote
PIKA Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Waszka ja dawno tu nie zaglądałam :oops: bo zaglądam bez komentowania :wink: I zapytam bo się pogubilam Czy ty masz drugiego psa? :o Quote
malawaszka Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 TAK :D a wszystko zaczęło się 3 maja po drodze są też fotki 8) Quote
arima Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 malawaszka jeszcze raz przeglądałam foty i dopiero doczytalam o tej suni :o Ty jesteś niesamowita!!!!!! :P W ciągu kilku dni już dwie sierotki uratowalaś :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jajku jak Boluś ślicznie lezy na posłanku! Malawaszka powiedz gdzie na allegro kupiłaś te śliczne posłanka/posłanko ??? Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 KaRa_TC, niech Ci malawaszka zamówi, będziesz miała dwa :lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='KaRa_TC']Jajku jak Boluś ślicznie lezy na posłanku! Malawaszka powiedz gdzie na allegro kupiłaś te śliczne posłanka/posłanko ??? a tu Boluś w przyszłą środę lub czwartek będzie kastrowany :roll: o ile EKG we wtorek wyjdzie dobrze :kciuki: Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :kciuki: :kciuki: :kciuki: A jak tam polowanie na wspólną fotę? Dalej nic? :P Czekamy cierpliwie na pierwsze wspólne ujęcie :angel: Quote
malawaszka Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Hihihi Pasaverko chyba mnie wyczułaś bo właśnie obrobiłam seryjkę ze spacerku dzisiejszego :D :lol: jest kilka wspólnych ale najlepiej wychodzi im opcja każde w swoją stronę :lol: Luna nieśmiało zagląda a teraz Boluś "zagląda" :lol: Quote
zaba14 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 waszka superr :) no 2 miesiace i Boluś wróci do swojej prawdziwej linii ;) nonono.. w Lunkowej obróżce.. i Ty sie dziwisz ze ona się obraża? :lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 [quote name='zaba14']no 2 miesiace i Boluś wróci do swojej prawdziwej linii ;) no ja myślę dziś BIEGAŁ :o puściłam go ze smyczki i Boluś najpierw wszystko sobie zniuchaczył a potem BIEGAŁ :multi: :D [quote name='zaba14']nonono.. w Lunkowej obróżce.. i Ty sie dziwisz ze ona się obraża? :lol: hehe bo tylko ona na niego pasuje a Lunce już zamówiłam nową więc looz 8) zobaczcie jaki Bolesław Szczęśliwy :angel: nawet patyczek sobie znalazł mój przystojniak 8) Quote
lothia Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='malawaszka']Hihihi Pasaverko chyba mnie wyczułaś bo właśnie obrobiłam seryjkę ze spacerku dzisiejszego :D :lol: jest kilka wspólnych ale najlepiej wychodzi im opcja każde w swoją stronę :lol: a ja myślałam że Ci się tak rozmnożyły :roll: Quote
lothia Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 hihihi że masz już 4 sznaucie [może "Dom Złotej Sznauciowatej Jesieni"?] :lol: Quote
asher Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :iloveyou: Jaki cudaczek kochany :angel: Ech, normalnie jakem stara baba, się chyba poryczę... Quote
asher Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Co tu dużo gadać. Po prostu.. Bolek :wink: :angel: Przefajny jest :angel: Quote
Recommended Posts