Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boluś na posłankach piękny ( kurcze Malawaszka chody masz jakieś,że takie bonusy dostajesz ;) )-prawdziwy krolewicz z niego i wg mnie duzo lepiej wyglada anizeli dnia pierwszego( to mi sie napisało :roll: :wink: )
Luneczka z Oliweczką rownie pieknie wyglada :lol:

Posted

mowisz ze dziargany????ciekawa jestem jego calej historii...z tego co piszesz,to psiak nie ma kompleksow schroniskowych 8) ...ale dziargany czy nie-biedak :-? ....tyle,ze mial ogromne szczescie trafic do ciebie....za pare tygodni bedzie z niego prawdziwy ksiaze/krol :D :P ...Tylko patrzec a wkleisz fote obydwojga obok siebie i nie rozroznimy ksiazecej pary :P

Posted

ehh historia jest prosta :-? był ładny, młody i było się czym pochwalić to był kochany i rozpieszczany, a jak się zestarzał i zachorował to już nic ładnego w domu więc won :x

Posted

Waszka ja dawno tu nie zaglądałam :oops: bo zaglądam bez komentowania :wink: I zapytam bo się pogubilam
Czy ty masz drugiego psa? :o

Posted

malawaszka jeszcze raz przeglądałam foty i dopiero doczytalam o tej suni :o Ty jesteś niesamowita!!!!!! :P W ciągu kilku dni już dwie sierotki uratowalaś :iloveyou:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jajku jak Boluś ślicznie lezy na posłanku! Malawaszka powiedz gdzie na allegro kupiłaś te śliczne posłanka/posłanko ???

a tu

Boluś w przyszłą środę lub czwartek będzie kastrowany :roll: o ile EKG we wtorek wyjdzie dobrze :kciuki:

Posted

Hihihi Pasaverko chyba mnie wyczułaś bo właśnie obrobiłam seryjkę ze spacerku dzisiejszego :D :lol:

jest kilka wspólnych ale najlepiej wychodzi im opcja każde w swoją stronę :lol:

Luna nieśmiało zagląda

a teraz Boluś "zagląda" :lol:

Posted

waszka superr :) no 2 miesiace i Boluś wróci do swojej prawdziwej linii ;)

nonono.. w Lunkowej obróżce.. i Ty sie dziwisz ze ona się obraża? :lol:

Posted

[quote name='zaba14']no 2 miesiace i Boluś wróci do swojej prawdziwej linii ;)

no ja myślę dziś BIEGAŁ :o puściłam go ze smyczki i Boluś najpierw wszystko sobie zniuchaczył a potem BIEGAŁ :multi: :D

[quote name='zaba14']nonono.. w Lunkowej obróżce.. i Ty sie dziwisz ze ona się obraża? :lol:

hehe bo tylko ona na niego pasuje a Lunce już zamówiłam nową więc looz 8)

zobaczcie jaki Bolesław Szczęśliwy :angel:

nawet patyczek sobie znalazł

mój przystojniak 8)

Posted

[quote name='malawaszka']Hihihi Pasaverko chyba mnie wyczułaś bo właśnie obrobiłam seryjkę ze spacerku dzisiejszego :D :lol:

jest kilka wspólnych ale najlepiej wychodzi im opcja każde w swoją stronę :lol:

a ja myślałam że Ci się tak rozmnożyły :roll: