lothia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Waszka ale Ci się udała Oliwka, jest słodziutka Quote
dbsst Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 no nie moja ulubiona ciocia nie bedzie zdawac relacji przez klka dni z życia Oliwki beeeeeeeeeee nie ladnie nie nie Quote
Alfik Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Waszka, ta Twoja Oliwka to najbardziej do Cioci podobna, nie :wink: Przepiękna dzidzia :angel: Quote
arima Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Oliwia jest cudna :P :P Pewnie szybko ją ciotka kompa nauczy osługiwać :lol: :lol: I będzie bardzomalawaszka :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Oliwka dziękuje za miłe słowa :D ale teraz czas na Lunetkę - czyli moją córunię bo ostatnio ją zaniedbałam :oops: byłyśmy dziś na dziełczce bo w końcu zaczyna si coś dziać: mało deszczu to powolutku się zazielenia jest już konstrukcja główna domu :roflt: nie no zartuję to domek dla gości :roflt: także jak do mnie przyjedziecie to będzieciem ieli gdzi spać :evilbat: :lol: Lunka pomagała jak tylko siędało :lol: strasznie była zalatana wszystko na tej małej główce Quote
malawaszka Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 jak już skończyła pracę był czas na relaks najpierw trzeba oblecieć i obwąchać włości no co sie gapisz? chodź! sie zmęczyłam tym wszystkim i przestan mnie już fotografować - nie widzisz jaka nieuczesana jestem?? Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 hihihihiih jaka modnisia wstydnisia slodka :D :buzi: Quote
Katerinas Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='malawaszka'] i przestan mnie już fotografować - nie widzisz jaka nieuczesana jestem?? :roflt: :roflt: :roflt: Musisz iść z nią do fryzjera... jakieś pasemka czy cuś zrobić :wink: :roflt: Quote
Guest bernulka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 malawaszko gdzie masz takie łądne krajobrazy? Gdzieś koło zielonej??? Bo może powiem cioci o Lunetce i mogłaby się spotkać z naszą Korą? paździoszki :lol: Quote
Tara Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Ojej jak ja dawno do galerii nie wchodzila :wink: a tu takie pieknosci :D sliczna Oliwka -Gratulacje :buzi: Luna jak zawsze Wspanila :biggrina: Quote
malawaszka Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 no dziękuję za komplimenty - Luna :wink: malawaszko gdzie masz takie łądne krajobrazy? Gdzieś koło zielonej??? Droga sąsiadko takie piękne krajobrazy są na działeczce czyli koło Siewierza :fadein: :D Quote
malawaszka Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 ZOBACZCIE!!!!!!! :multi: Lunka była grzeczna podczas pierwszego spotkania :angel: cieszyła się całą doopką :angel: fotki niewyraźne trochę bo na szybko robione :lol: Quote
anetta Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 :lilangel: pasuja do siebie :P Slicznie wyszly razem. a Lunka jaka grzeczna jest :angel: Masz wyjechane tereny spacerowe 8) Quote
malawaszka Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 anetta napisał(a):Masz wyjechane tereny spacerowe 8) no bo muszę wyjeżdżać zeby tam pospacerować :lol: :wink: Quote
Justa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Jakie anioleczki!!! :angel: :angel: :angel: Ani się obejrzysz a będa razem szalec jak Agatka i Sarcia Aggi :lol: :D :angel: :angel: :angel: Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Waszka - fajne zdjęcia,ale zdjęcia zdjęciami a jak Lunka zareagowała na małą? Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='malawaszka']ZOBACZCIE!!!!!!! :multi: Lunka była grzeczna podczas pierwszego spotkania :angel: cieszyła się całą doopką :angel: Ale super :angel: :angel: :angel: A widzisz Waszeczka ... :D niepotrzebnie się martwiłaś :D I więcej fotek! :D Quote
malawaszka Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 No Lunka zareagowała bardzo fajnie, ale potem ja poszłam do TZ i dziś mama mi mówi, że jak Oliwia zaczęła płakać to Luna się rozszczekała :-? i co z tym zrobic?? :niewiem: ale jeszcze pokażę Wam to co tygryski lubią najbardziej :lol: :angel: to zdecydowanie lepsze niż dzieci :hmmmm: Quote
malawaszka Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 hahaha ten to był krzaczek żywcem wyrwany z ziemi przez Lunę :lol: Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Takiej Lunce to dobrze - wyrwie sobie patola z korzeniami i może sobie na nim ewentualne złości wyładować. A ja to muszę TZ meczyć :roll: Quote
Recommended Posts