LAZY Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Sporo spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia dla 5 latki! Waszeczko Londyn na Twoim tle wyglada przepieknie! Quote
anetta Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A co tu tak cicho?? o tej porze?? Dzis juz wraca? Quote
malawaszka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='LAZY']Sporo spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia dla 5 latki! Waszeczko Londyn na Twoim tle wyglada przepieknie! dzieki Paulina :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wracasz już no nie..... niestety zbliza sie wielkimi krokami dzien powrotu do rzeczywistosci :placz: koniec byczenia sie, koniec calych dni spedzonych z ukochanym :placz: buuuuuu i samolot znowu samolot :shock: Wczoraj bylismy w Greenwich - stalam jedna noga na polkuli wschodniej a druga na zachodniej :multi: :evil_lol: ale niestety do fajnego miejsca na foty byla meeega kolejka!!!! :crazyeye: i nie mam fajnej foty stamtad buuu ale mam inne tylko jakos nie w glowie mi wstawianie :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 O ! Postarzała Ci się Lunka o kolejny rok i dni kilka :p NAJLEPSZEGO :loveu: Quote
Elitesse Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 malawaszka napisał(a): niestety zbliza sie wielkimi krokami dzien powrotu do rzeczywistosci :placz: koniec byczenia sie, koniec calych dni spedzonych z ukochanym :placz: ale nie na dlugo bedziesz sama ! :) :multi: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Wasia:multi::multi: Ponieważ aktualnie nie ma Gospodyni - wyprzedzę ją i wyręczę : Wasia - Srasia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No to zawaliłam....:oops: Zamotana w codzienność przegapiłam urodziny terrorystki Lunety :oops: LUNETA !! Wybacz !!:modla: :modla: :modla: Czego ja Ci mogę życzyć.... Zdrowia? - masz Szczęścia? - masz Dobrej pani? - masz Cudownych spacerów - masz No i jestem w kropce :hmmmm: To może z innej beczki? ;) Może zamast Ci życzyć to podziękuję? Np za to że mi Zmoreczki nie zjadłaś :sweetCyb: :Rose: :Cool!: Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Pysia napisał(a):Czego ja Ci mogę życzyć.... Zdrowia? - masz Szczęścia? - masz Dobrej pani? - masz Cudownych spacerów - masz No i jestem w kropce :hmmmm: Można Lunie życzyć braku ruska-kluska, który przewróci jej spokojne idylliczne życie do góry nogami :cool3: Ale nie wiem, czy Wesia się z takich życzeń ucieszy :diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ;)wow........samolocik ;) przeżyjesz ....a 18 września Twój luby bedzie z tobą;) Quote
aga1215 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Lunetko - szybkiego przylotu Twojej Pańci Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 jo tysz byłam.... nawet jestem nadal :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 malawaszka napisał(a):jestem w domu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: no w końcu :diabloti: witaj :loveu: :loveu: Weszuniu :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='malawaszka']jestem w domu :placz: :multi::multi::multi:witaj o zawrócona......byle do 18 września ;) Quote
Hanna R. Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 malawaszka napisał(a):jestem w domu :placz: Wykasowano z powodu braku sensu wypowiedzi. :cool3: Witaj w domu Malawaszko :p Quote
aga1215 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 malawaszka napisał(a):jestem w domu :placz: O - tak prędko spełniły się moje życzenia dla Lunetki :multi: Witaj w domu Wędrowniczko:loveu: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 malawaszka napisał(a):jestem w domu :placz: Cichaj kochana bo wszem i wobec wiadomo, że wszystko co dobre szybko się kończy. Ale też wiadomo że potem nastaje jeszcze lepsze ;) Uśmiech proszę i miej oczy szeroko otwarte na świat aby nie przegapić następnego szczęścia :) Witaj w domu :loveu: Paskudo :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 no to jak już jestem to pokażę Wam troszkę nieba z nieba :loveu: muszę się pochwalić, że lecąc w tą stronę już się nie żegnałam z życiem i nie prosiłam o szybką i bezbolesną smierć :lol: nie bałam się prawie wcale :multi: co oczywiście nie oznacza, że mi się podobało. bo podobać to nie będzie mi się nigdy :shake: to jest nienaturalne i tyle :evil_lol: Lwy nie latają :shake: Quote
Recommended Posts