clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):to teraz dopiero zauwazylas:razz: nie- teraz mnie utwierdzilas w moich domyslach i podejrzeniach.... Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):nie- teraz mnie utwierdzilas w moich domyslach i podejrzeniach.... a to ty jakas taka podejrzliwa jestes....:diabloti: Quote
bouvik Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i tak jestes dzielna.....powaznie....:loveu: i pomiziaj te slicznotki......:loveu: ja nadal trzymam kciukaski i zycze Wam wszystkim mnostwo zdrowka:loveu: Kochana jesteś- a kciukasy przydadzą się jeszcze:p Dzisiaj moje słodkie bouvierowe szkrabiki maja już 10 dni i prawie wszystkie podwoiły wagę urodzeniową:multi::multi::multi::multi::multi: Cieszę się baaaaardzo:lol: ale i tak uspokoję się dopiero jak będą miały 4-5 tyg i wsio bedzie oki.:roll: Dzisiaj siedzę z nimi już od 4 rano- a mojego TZ-ta jak nie było tak nie ma:mad:- cały czas w robocie- a ja nawet nie mam kiedy się wykąpać:placz::placz::placz::placz: Pozdrawiam wszystkich i jakby ktoś miał ochotę mnie odwiedzić to zapraszam:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 waszkaaaaaaaaaa!!widziałaaaaaaaaaaaaam zdjecia z panem J !!bedzie slub!!:cool3: :multi: ps. ja troche opzniona, wybacz :lol: to pewnie juz do teatru ze mna nie poleziesz :-( :evil_lol: buziaki dla lunki :buzi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Maga100']przecież jesteś CZŁONKIEM zarządu :cool1: a ja wiem, ile tacy zarabiają :diabloti: bo sama jest CZŁONKIEM zarządu i wie ile zarabia.....:diabloti: Quote
Nugatowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='malawaszka']ehhh po bolesnej i dotkliwej krytyce jaka dotknęła mła do zywego w Pysiowym blogu wstawiam jeszcze kilka kwiatków - bo tylko to mi ładnie wychodzi :-(:-(:-( To dla mnie????????????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Maga100']przecież jesteś CZŁONKIEM zarządu a ja wiem, ile tacy zarabiają :diabloti: ano tak!! jak mogłam o tym zapomnieć :splat: [quote name='Alicjarydzewska']heyka poprawne i niepoprawne...jak nocka z lufą Wiktora przy boku:razz:...dawa te dzieła tutaj :razz:.... kurde ....i jak szukamy sponsorana zakup lustrzanek czy nie:diabloti: szukamy bo inaczej to nie da rady :placz: [quote name='dealer'] piekne...cudne...:mdleje: :oops: [quote name='clockwork'] weszeczko... czekam tu na cie- mialas dzis przyleciec :razz: tak wiem - miałam... ale wsiadłam nie do tego samolota i wylądowałam w Świerklanach - po Waszym sąsiedzku :razz: [quote name='madzia20sosnowiec']waszkaaaaaaaaaa!!widziałaaaaaaaaaaaaam zdjecia z panem J !!bedzie slub!!:cool3: :multi: ps. ja troche opzniona, wybacz :lol: to pewnie juz do teatru ze mna nie poleziesz :-( :evil_lol: buziaki dla lunki :buzi: buziaki Madziu :diabloti: [quote name='Nugatowa']To dla mnie????????????????:loveu: peewnie :p Dziń dybry - padaammm padaaam padaaammmm dziś będąc w terenie sto razy się pociłam i sto razy mokłam w deszczu, sto razy schłam, sto razy uciekałam do samochodu przed burzą... itd.... padaaam padaaam padaaammmmm :mdleje: Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 a to cząstka mojej dzisiejszej randki z Wiktorem :loveu: :grins: Lunisko mało ducha nie wyzionęło...bo przecież trzebabyło wszędzie być po kilka razy... Quote
Paula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Monika :multi: No, no :loveu: Romans z Wiktorem owocny :klacz: A za takie fotki z piorunami w jednej gazecie kasę dawali :razz: Quote
beria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='malawaszka']a to cząstka mojej dzisiejszej randki z Wiktorem :loveu: :grins: Nooo, randka nadzwyczaj udana :kciuki: Wyrazy szacunku :modla: Piękne ujęcie :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow Waszeczko ....randka widzę bardzo owocna ...czy to Nasza Świerklańska burza:razz:... super fotas:multi:.....ukłony we wtwe strone:Rose: Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 .super foty............... mnie sie najbardziej podobuje...............muchi.....:razz: Witaj:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dzin dybry..przyniyslem pochwale..pikne foty:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dziń Dybry :loveu: dziękuję za pochwały - przyznam, że mało nie pękłam z dumy jak ustrzeliłam te pioruny :evil_lol::multi::multi::multi: kilka kwiatuszków :loveu: Quote
malawaszka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 i połączenie sprzeczności - czyli moja suka i kwiaty :evil_lol: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wow, jak świetnie uchwyciłaś błyskawice :loveu: częściej romansuj z Wiktorem :loveu: wczorajszym burzom nie było końca , Tuffiasty dopiero dochodzi do siebie ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='malawaszka']Dziń Dybry :loveu: dziękuję za pochwały - przyznam, że mało nie pękłam z dumy jak ustrzeliłam te pioruny :evil_lol::multi::multi::multi: kilka kwiatuszków :loveu: Waszka jestes zdolna kobieta ...a majac takiego Wikora w swych łapkach czynisz cuda.....piekne te fotki:loveu: Quote
Vectra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Weszka ,a Ty zamiast oszczędzać na lustro to pijesz w piątek :mad: Quote
clockwork Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='malawaszka'] :grins: ZAJEBIOZA!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: hellol jezdzaca po moim sasiedztwie... Quote
aga1215 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='malawaszka'] przelatywałam tędy i ujrzałam co- ach - niewinną panienkę w różach - achhhhhhh.. :modla: Witaj Monika z/bez (niewłaściwe skreślić) Wiktorem:multi: grzmiiiiiiiiiiiii :angryy: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :razz:...mam obawy że zbłądziłaś w Świerklanach ...bom cię tu wczoraj nie widziała:razz: witaj..... Quote
Recommended Posts