Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
nie- teraz mnie utwierdzilas w moich domyslach i podejrzeniach....

a to ty jakas taka podejrzliwa jestes....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i tak jestes dzielna.....powaznie....:loveu:
i pomiziaj te slicznotki......:loveu:
ja nadal trzymam kciukaski i zycze Wam wszystkim mnostwo zdrowka:loveu:
Kochana jesteś- a kciukasy przydadzą się jeszcze:p
Dzisiaj moje słodkie bouvierowe szkrabiki maja już 10 dni i prawie wszystkie podwoiły wagę urodzeniową:multi::multi::multi::multi::multi:
Cieszę się baaaaardzo:lol: ale i tak uspokoję się dopiero jak będą miały 4-5 tyg i wsio bedzie oki.:roll:
Dzisiaj siedzę z nimi już od 4 rano- a mojego TZ-ta jak nie było tak nie ma:mad:- cały czas w robocie- a ja nawet nie mam kiedy się wykąpać:placz::placz::placz::placz:
Pozdrawiam wszystkich i jakby ktoś miał ochotę mnie odwiedzić to zapraszam:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh po bolesnej i dotkliwej krytyce jaka dotknęła mła do zywego w Pysiowym blogu wstawiam jeszcze kilka kwiatków - bo tylko to mi ładnie wychodzi :-(:-(:-(

To dla mnie????????????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']przecież jesteś CZŁONKIEM zarządu
a ja wiem, ile tacy zarabiają :diabloti:

ano tak!! jak mogłam o tym zapomnieć :splat:

[quote name='Alicjarydzewska']heyka poprawne i niepoprawne...jak nocka z lufą Wiktora przy boku:razz:...dawa te dzieła tutaj :razz:....
kurde ....i jak szukamy sponsorana zakup lustrzanek czy nie:diabloti:

szukamy bo inaczej to nie da rady :placz:

[quote name='dealer']
piekne...cudne...:mdleje:

:oops:

[quote name='clockwork']
weszeczko... czekam tu na cie- mialas dzis przyleciec :razz:

tak wiem - miałam... ale wsiadłam nie do tego samolota i wylądowałam w Świerklanach - po Waszym sąsiedzku :razz:

[quote name='madzia20sosnowiec']waszkaaaaaaaaaa!!widziałaaaaaaaaaaaaam zdjecia z panem J !!bedzie slub!!:cool3: :multi:
ps. ja troche opzniona, wybacz :lol: to pewnie juz do teatru ze mna nie poleziesz :-( :evil_lol:

buziaki dla lunki :buzi:

buziaki Madziu :diabloti:

[quote name='Nugatowa']To dla mnie????????????????:loveu:

peewnie :p

Dziń dybry - padaammm padaaam padaaammmm dziś będąc w terenie sto razy się pociłam i sto razy mokłam w deszczu, sto razy schłam, sto razy uciekałam do samochodu przed burzą... itd.... padaaam padaaam padaaammmmm :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']a to cząstka mojej dzisiejszej randki z Wiktorem :loveu:

:grins:

Nooo, randka nadzwyczaj udana :kciuki: Wyrazy szacunku :modla: Piękne ujęcie :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow Waszeczko ....randka widzę bardzo owocna ...czy to Nasza Świerklańska burza:razz:...
super fotas:multi:.....ukłony we wtwe strone:Rose:

Posted

wow, jak świetnie uchwyciłaś błyskawice :loveu: częściej romansuj z Wiktorem :loveu:
wczorajszym burzom nie było końca , Tuffiasty dopiero dochodzi do siebie ...

Posted

[quote name='malawaszka']Dziń Dybry :loveu: dziękuję za pochwały - przyznam, że mało nie pękłam z dumy jak ustrzeliłam te pioruny :evil_lol::multi::multi::multi:

kilka kwiatuszków :loveu:

Waszka
jestes zdolna kobieta ...a majac takiego Wikora w swych łapkach czynisz cuda.....piekne te fotki:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']

przelatywałam tędy i ujrzałam co- ach - niewinną panienkę w różach - achhhhhhh.. :modla:

Witaj Monika z/bez (niewłaściwe skreślić) Wiktorem:multi:

grzmiiiiiiiiiiiii :angryy: