Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty

8) :lol: 8)

Posted

aaa nie będę Wam tu smucić :( - nie mogę znaleźć domu dla szczeniaka z Będzina - niby są jkieś maile, ale się urywają albo są od dzieci... no i jeszcze dwie dzikie sznaucerki w Wieluniu :cry:

chcem lizaczka :cry: dziś mam dzień, że czujęsię jak bezradne dziecko :(

no i jeszcze miałabym okazję kupić tanio suczkę CTRa prawie półroczną, ale nie wiem co zrobić :-(((((((((((((((((((((((((

Posted

niewiele on ma z wilczurka i najchętniej jego bym wzięła ale ta cholerna alergia :( shit!!!

a co do CTRki to nie wiem czy to jest możliwe, żeby Luna przyjęła taką sunię bo ona już wielka jest :( waży ok 30 kg a Luna 7 więc sobie wyobraź :( no i jeszcze rodzice - nie gadałam z nimi a ponieważ jeszcze u nich mieszkam muszę mieć zgodę :(

Posted

Malawaszko :buzi: dla Ciebie i Luny
Ja tez bardzo chciałabym pomóc tym sznaucerką z Wielunia.
Ja nie mogę i wziąść a bardzo bym chciała
Niestety sama nie decyduję :( :roll:
Tez mi smutno :cry:

Posted

dzięki dziewczyny dzięki wielkie - jesteście kochane :calus: co do CTRki to rodzice mnie na ziemię już zrzucili :-? niedługo moja siostra rodzi i będzie dzidziuś a nie pies wielki :-? no cóż znając życie taka okazja mi się więcej nie trafi - SHIT!!!

ale knuje właśnie coś innego :evilbat: ja tak siedzę za dużo przy kompie - mapy się drukują a ja knuję :oops: :evilbat:

Posted

Kochane babeczki na Was zawsze można liczyć - trzymajcie trzymajcie, a tymczasem fotlki z zabaw Lunetty i ŚP koteczki Maji - razem się wychowywały od maleńkiego, ale niestety Maja odeszła przez partaczy dąbrowskich wetów 0X

z żadnym innym kotem się tak nie bawiła :P