Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 sahhahaha dbsst zrobimy zrzutke specjalnie dla ciebie :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):sahhahaha dbsst zrobimy zrzutke specjalnie dla ciebie :lol: hahahaha dzieki qrna w sumie miec bananowe wlosy to cos w pracy by mi zazdroscili ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):sahhahaha dbsst zrobimy zrzutke specjalnie dla ciebie :lol: hahahaha dzieki qrna w sumie miec bananowe wlosy to cos w pracy by mi zazdroscili ;) ta odrazu by ci bananowe zelik kupili :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ahhahaha mam taka nadzieje bo inaczej to wrrr ;) czekam az TZ mi kwasne przywiezie ale bedzie rajjjjjjjjjjjj Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ale super wyglada po kapieli :P .ja tez kcem taka odzywke :D ..gdzie ja kupilas????Dasz mi linka na pw??????? :help1: :calus: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 daga10011 napisał(a):Ale super wyglada po kapieli :P .ja tez kcem taka odzywke :D ..gdzie ja kupilas????Dasz mi linka na pw??????? :help1: :calus: hahahahahaha musisz sie ustwic w kolejeczce hihihihi Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 wysłane - ale na leośki to chyba jedna butelka na jedno kąpanie :lol: no! chyba że chcesz dla siebie :lol: Quote
Tara Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Luna jak zawsze piekna :wink: Malawaszko ile Luna ma lat? Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dzięki Tara :D Lunka ma 2,5 roku :fadein: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):sahhahaha dbsst zrobimy zrzutke specjalnie dla ciebie :lol: hahahaha dzieki qrna w sumie miec bananowe wlosy to cos w pracy by mi zazdroscili ;) A kokosowe.. mhhhhh Aggus ja wiedzialam, ze banany sa najlepsze we wszystkim :lol: :hmmmm: szampon za niedlugo mi sie skonczy, a Mejka lezy prawie caly :evilbat: Waszkomala dawaj Luncie!! :angel: Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 To mlodziutka jeszcze Lunieczka :D .Ja odzywke chce dla Gali-ona ma takie piekne futerko,a jeszcze duza nie jest to moze na dwie kapiele wystarczy :roll: :D Quote
Tara Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Luna to młodziutka panienka :D Na każdy zdjęciu świetnie wychodzi :wink: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 haha dzięki :D tylko najładniejsze wklejam :evilbat: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mrowka napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):sahhahaha dbsst zrobimy zrzutke specjalnie dla ciebie :lol: hahahaha dzieki qrna w sumie miec bananowe wlosy to cos w pracy by mi zazdroscili ;) A kokosowe.. mhhhhh Aggus ja wiedzialam, ze banany sa najlepsze we wszystkim :lol: :hmmmm: szampon za niedlugo mi sie skonczy, a Mejka lezy prawie caly :evilbat: Waszkomala dawaj Luncie!! :angel: bananowe to jest czad a kokosowe to ideal jak dla mnie Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 a ja sobie przypomniałam o foteckach Lunkowo-Mercedeskowych :angel: z 5 stycznia :D udokumentowałam szaleństwa Luny i Merci :angel: :angel: :angel: co prawda na fotkach to nie jest takie super jak na żywo ale jest :multi: no i jeszcze dodam, że po 4 dniach wspólnego mieszkania Luna odpuściła zawziętośc i zaczęła zabawę :angel: niestety Merci była u nas tylko tydzień i pojechała do nowego domku w Raciborzu :( podchody :lol: i poszły konie po betonie :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 i ciąg dalszy zdjęć mam ze sto i nie wiem które wybrać bo wszystkie uwielbiam :oops: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 noo i ciąg dalszy :lol: i w kółeczko :lol: i najlepsze - latające psy :o :lol: cdn :evilbat: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 no dobra to juz ostatnie coby Was nie zanudzić :wink: te są najlepsze bo najbardziej widać jak Lunicha się wyloozowała :multi: po głowie już sobie daje skakać i za brodzichę szarpać :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 a teraz tadaaammmmm niespodzianka - zgadnijcie kto dzisiaj tak wygląda ja umarłam jak to zobaczyłam Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Merci jak slicznie urosla :D ..ale sie fajnie bawily-to mialas fajnie wesolo w domku :lol: -2 psy a w tym jeden szczeniak-wesolo bywa :lol: :lol: :lol: piekne foteczki Quote
Bogarka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Urocza jest ta Luna :): fajne to zdjecie z koscmi, jakby nie podobalo sie jej, ze ten drugi pies (kto to?) ma wieksza, a ona mniejsza. :): Quote
LAZY Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='malawaszka']a teraz tadaaammmmm niespodzianka - zgadnijcie kto dzisiaj tak wygląda ja umarłam jak to zobaczyłam Merci??? Piękna!!! A jak jej uszy znakomicie stoja! Waszka a jak ich mama u teściów sie sprawuje? Quote
malawaszka Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 [quote name='Bogarka']Urocza jest ta Luna :): fajne to zdjecie z koscmi, jakby nie podobalo sie jej, ze ten drugi pies (kto to?) ma wieksza, a ona mniejsza. :): to Robinek - niestety od kilku miesięcy ŚP :( staruszek już był i odszedł we śnie - to był psiak mojego TZ LAZY - TAK to Mercunia moja śliczna :angel: boska nie? jak czarna ONka :D a Sara - sprawuje się dobrze, tyle, że Ona musi mieszkać na dworze tam w warsztacie bo jest agresywna do obcych i do wszystkich psów no i nigdy w domu nie mieszkała i źle się czuje w pomieszczeniach :-? ale ma superancką wypasioną budę i czuje się i wygląda świetnie - dziś nawet u niej byłam i chodziłam z nią godzinę po lasku :P bosze jak ona mnie kocha to jest niesamowite :fadein: ja ją też uwielbiam i bardzo żałuję, że jest agresywna do psów bo bym ją kiedyś do siebie na wieś wzięła :( reasumując lepszego stróża nie można sobie wymarzyć :) Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='malawaszka']a fuuuu kokosowe paskudztwo :-? :o no co TY kokosy gora ;) boshe jak Luneczka zostala zmaltretowana biduleczka Quote
Recommended Posts