dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote=malawaszka;5399017 hihihi ja dziś nie mam kaca :p a to nie możliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):tylko pamiętaj sam złoty nektar nic więcej :eviltong: ależ ja nic więcej nie jadam i nie pijam :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):ależ ja nic więcej nie jadam i nie pijam :evil_lol: HAHAHHAHAHAHAHA oczywiście mhhh Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'] Ale dresiarze:diabloti: dobrze to ujelas......:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padłam na ćwarz i to nie przez wypite piffa:diabloti: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz: masz psa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a myslałam że piranie :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):masz psa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a myslałam że piranie :diabloti: :diabloti: jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz: i obawiam się że długo nie będzie :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nadal nie ma fot............................. Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Maga100 napisał(a):Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p :loveu::loveu::loveu:Maga opraw w ramki i do salonu ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz: A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):i obawiam się że długo nie będzie :diabloti: a właśnei że będą :p Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:nadal nie ma fot............................. qrde :placz: Maga100 napisał(a):Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p hahaha śliczna i brodę ma :loveu: tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka???? :hmmmm: paula_z napisał(a):Hahaha :D Śliczna Lunka :lol: Cześć Weszko :p helloo :razz: Pysia napisał(a):A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti: ale to już chyba wsio wstawiałam :niewiem: Quote
aga1215 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ile zdjęć :crazyeye: Waszka, nie wiem, od którego zacząć :mad: [LEFT] [/LEFT] Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aga1215 napisał(a):Ile zdjęć :crazyeye: Waszka, nie wiem, od którego zacząć :mad: :lol: właśnie to samo chcialam napisać :diabloti: Monika, strasznie sie ostatnio opuszczasz we wstawianiu zdjęć :eviltong: ponadrabiać to gadulstwo to wyzwanie nie lada :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 mała mła.... myślałam myślałam (no dobra przesadziłam :roll:) o Tobie i Twoim lubym... i muszę ci dac taka jedną radę.... znam to z autopsji, sama się do niej stosuję... więc słuchaj :diabloti: jedyną pewną w 100% antykoncepcją jest abstynencja sexualna ....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti: witaj Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti: witaj eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam... :hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a): eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam... :hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops: ................zamiast.......................sexu:razz::diabloti: Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Buhahahaah :roflt::roflt: tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka???? Hmmmm:lol: Ja mysle ze to jest cala Luna, czyt. medalionik, a zawieszka to ogon? :lol::megagrin::megagrin::megagrin: Nawet ma 4 lapki (:roflt:) pod soba :roflt: Quote
Recommended Posts