WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Nie będę palcem pokazywać :evil_lol: To inicjały chociaż:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 WATACHA napisał(a):To inicjały chociaż:evil_lol: Może się sama przyzna :evil_lol: Przyjedziesz z mężem? Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Może się sama przyzna :evil_lol: Przyjedziesz z mężem? No raczej, bez prawa jazdy i umiejętności ciężko by mi było przejechać taki kawał drogi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 [quote name='wilczy zew']na zlocie nie karmimy cudzych psów!! moje można, a nawet trzeba!!! :bigok: (oprócz Zgredka) Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='wilczy zew']na zlocie nie karmimy cudzych psów!! czemu? :p [quote name='malawaszka']moje można, a nawet trzeba!!! :bigok: (oprócz Zgredka) trza regulamin oficjalny stworzyć ;) Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='malawaszka']moje można, a nawet trzeba!!! :bigok: (oprócz Zgredka) tzn za pozwoleniem właściciela owszem, ale nie np po ściemniacku pod stołem jak u mnie cała rodzina próbuje Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a): trza regulamin oficjalny stworzyć ;) głównym punktem regulaminu zlotu jest - PSY NIE PODCHODZĄ DO LUNY :grins: wtedy unikniemy wszelakich dymów :lol: a reszta - hulaj dusza piekła nie ma :errrr: Quote
zerduszko Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 WATACHA napisał(a):Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co Ja mam plan, żeby mój pies był kiedyś grzeczny :eviltong: malawaszka napisał(a):a ja bym najchętniej n czas zlotu moje psy wysłała w kosmos żeby mieć głowę wojną od zakłóceń i oddać się relaksowi :lol: O totototo :loveu: WATACHA napisał(a):No raczej, bez prawa jazdy i umiejętności ciężko by mi było przejechać taki kawał drogi:evil_lol: O masakra, ja sobie bez prawka życia nie wyobrażam :-o Aleeee to ma swoje plusy, tylko Ty podobno nie pijesz :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):czemu? :p bo nabierają/utrwalają złe nawyki Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):bo nabierają/utrwalają złe nawyki ojtam ojtam - trochę luzu CZASEM nie zaszkodzi choć ja też nie znoszę podkarmiania pod stołem - żeby nie było ;) a prawda jest taka że jak ludzi kupa to drylu nie utrzymasz ;) miałam takie zapędy ale szybka się oduczyłam w masie iluś tam dziewczynek można zapomnieć co to zasady w spędzie :diabloti: Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 tez mi regulamin phi :icon_roc: jak byłysmy u moni to wszystkie psiaki sie tuczyły naszymi smaczkami i moniki:evilbat: ja tam wezme smaczki - najwyzej dam psom moniki skoro wy waszym bronicie radochy :p i nie mowie o karmieniu ze stołu bo kiełbacha jest moja:diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ania0112 napisał(a):tez mi regulamin phi :icon_roc: jak byłysmy u moni to wszystkie psiaki sie tuczyły naszymi smaczkami i moniki:evilbat: ja tam wezme smaczki - najwyzej dam psom moniki skoro wy waszym bronicie radochy :p i nie mowie o karmieniu ze stołu bo kiełbacha jest moja:diabloti: ja się nie buntuję aniu - jeśli dotrę to możesz paść chudziaka ;) jeśli wezme dzieciorki to też można je paść dowolnie - są chude jak piąty numer nici w przeciwieństwie do mnie :roll: ja się sama popasę :p Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 dzieci to chyba mogą ze stołu i bez pomocy, a w takim razie odnotowuje ze Myszorka mozna tuczyć :) Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ania0112 napisał(a):dzieci to chyba mogą ze stołu i bez pomocy, a w takim razie odnotowuje ze Myszorka mozna tuczyć :) owszem mogę ale przeważnie nie mają czasu :roll: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):masie iluś tam dziewczynek można zapomnieć co to zasady w spędzie :diabloti: :mad: ........ Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a)::mad: ........ możesz je wziąć na wychowanie - razem z psami :loveu: a ja odpocznę i odbiorę gotowe, grzeczne w mundurkach :) ach się rozmarzyłam .... Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 chudoscią sie nie przejmuj... tez kiedys byłam jak szkieletor ale teraz to tylko cudowne wspomnienie.....:roll: Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ania0112 napisał(a):chudoscią sie nie przejmuj... tez kiedys byłam jak szkieletor ale teraz to tylko cudowne wspomnienie.....:roll: wiesz ja też .... teraz już sama w to nie wierzę :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):możesz je wziąć na wychowanie - razem z psami :loveu: a ja odpocznę i odbiorę gotowe, grzeczne w mundurkach :) ach się rozmarzyłam .... dzieci nie biorę na DT Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):dzieci nie biorę na DT to chociaż psa weź - choć jednego plisssssssss typuję Areska - taki śliczniusi piesulek jest :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):to chociaż psa weź - choć jednego plisssssssss typuję Areska - taki śliczniusi piesulek jest :loveu: Za duży,mam małe mieszkanie. Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Za duży,mam małe mieszkanie. Tobie to dogodzić ;) dzieci są mniejsze/lżejsze od Areska - może jednak? Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 kto się zna na ciśnieniu? :lol: jak mam niskie ciśnienie (117/70) ale puls 89 :roll: to kawę mogę pić dalej czy już nie? głowa mnie napinkala... umrę dzisiaj jak nic - zreszta ostatnio codziennie mam podobnie Quote
Pysia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='wilczy zew']na zlocie nie karmimy cudzych psów!! Jak mi ktoś da Zdzirze przy stole cokolwiek to ukatrupię jak nic! Ostrzegam! NIGDY NIC nie dostała przy stole bo mnie złodziei w domu wystarczy. Zmorka robi za całą zgraje psów! Quote
danyww Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Pracowałam cały rok z psem !!! "Majeczko, tak nie wolno! Kastor przestań uczyć Majeczkę złych nawyków" :nono: ..i tak cały czas ..i cooo?? :niewiem: I nico :eviltong: ..a pies nie był cudzy tylko wilczej :obrazic: Quote
Recommended Posts