Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Może się sama przyzna :evil_lol:

Przyjedziesz z mężem?

No raczej, bez prawa jazdy i umiejętności ciężko by mi było przejechać taki kawał drogi:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']moje można, a nawet trzeba!!! :bigok: (oprócz Zgredka)

tzn za pozwoleniem właściciela owszem, ale nie np po ściemniacku pod stołem jak u mnie cała rodzina próbuje

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):

trza regulamin oficjalny stworzyć ;)

głównym punktem regulaminu zlotu jest - PSY NIE PODCHODZĄ DO LUNY :grins: wtedy unikniemy wszelakich dymów :lol:
a reszta - hulaj dusza piekła nie ma :errrr:

Posted

WATACHA napisał(a):
Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co

Ja mam plan, żeby mój pies był kiedyś grzeczny :eviltong:
malawaszka napisał(a):
a ja bym najchętniej n czas zlotu moje psy wysłała w kosmos żeby mieć głowę wojną od zakłóceń i oddać się relaksowi :lol:

O totototo :loveu:
WATACHA napisał(a):
No raczej, bez prawa jazdy i umiejętności ciężko by mi było przejechać taki kawał drogi:evil_lol:

O masakra, ja sobie bez prawka życia nie wyobrażam :-o Aleeee to ma swoje plusy, tylko Ty podobno nie pijesz :diabloti:

Posted

wilczy zew napisał(a):
bo nabierają/utrwalają złe nawyki

ojtam ojtam - trochę luzu CZASEM nie zaszkodzi choć ja też nie znoszę podkarmiania pod stołem - żeby nie było ;)

a prawda jest taka że jak ludzi kupa to drylu nie utrzymasz ;) miałam takie zapędy ale szybka się oduczyłam w masie iluś tam dziewczynek można zapomnieć co to zasady w spędzie :diabloti:

Posted

tez mi regulamin phi :icon_roc: jak byłysmy u moni to wszystkie psiaki sie tuczyły naszymi smaczkami i moniki:evilbat:

ja tam wezme smaczki - najwyzej dam psom moniki skoro wy waszym bronicie radochy :p
i nie mowie o karmieniu ze stołu bo kiełbacha jest moja:diabloti:

Posted

ania0112 napisał(a):
tez mi regulamin phi :icon_roc: jak byłysmy u moni to wszystkie psiaki sie tuczyły naszymi smaczkami i moniki:evilbat:

ja tam wezme smaczki - najwyzej dam psom moniki skoro wy waszym bronicie radochy :p
i nie mowie o karmieniu ze stołu bo kiełbacha jest moja:diabloti:

ja się nie buntuję aniu - jeśli dotrę to możesz paść chudziaka ;) jeśli wezme dzieciorki to też można je paść dowolnie - są chude jak piąty numer nici w przeciwieństwie do mnie :roll: ja się sama popasę :p

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
możesz je wziąć na wychowanie - razem z psami :loveu: a ja odpocznę i odbiorę gotowe, grzeczne w mundurkach :)

ach się rozmarzyłam ....

dzieci nie biorę na DT

Posted

kto się zna na ciśnieniu? :lol: jak mam niskie ciśnienie (117/70) ale puls 89 :roll: to kawę mogę pić dalej czy już nie? głowa mnie napinkala... umrę dzisiaj jak nic - zreszta ostatnio codziennie mam podobnie

Posted

[quote name='wilczy zew']na zlocie nie karmimy cudzych psów!!
Jak mi ktoś da Zdzirze przy stole cokolwiek to ukatrupię jak nic! Ostrzegam! NIGDY NIC nie dostała przy stole bo mnie złodziei w domu wystarczy. Zmorka robi za całą zgraje psów!

Posted

Pracowałam cały rok z psem !!! "Majeczko, tak nie wolno! Kastor przestań uczyć Majeczkę złych nawyków" :nono: ..i tak cały czas ..i cooo?? :niewiem: I nico :eviltong:

..a pies nie był cudzy tylko wilczej :obrazic: