Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie chichy tutaj ;)

ja młotka to nie wezmę - on szaleniec no i nie kastrowany jest :roll:
dzieciory też mogę zostawić :) - nocleg sobie znajdę spokojnie

auto mogę wzięć ośmioosobowe więc się wilcza chyba zmieści co?

mój wyjazd jest pewny na razie na jakieś 60 % - wilcza będę więcej wiedzieć bliżej terminu

Posted

Moja Figa zostanie w domu.Ona nie nadaje się na takie wycieczki.Marako by nie wytrzymała bo całą drogę by szczekała.Poza tym ja jadę spotkać się z Wami wszystkimi i chcę mieć spokojną głowę.

Obie olbrzymki Marako są spokojne i grzeczne.

Może jeszcze będzie Weszka z trzema gigantami.:evil_lol:

Posted

Margi napisał(a):

Może jeszcze będzie Weszka z trzema gigantami.:evil_lol:

aaa to byłoby bosko :loveu:

zerce Boltowi i Lunie możemy zrobić osobną zagródkę :D jezu jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa to byłoby bosko :loveu:

zerce Boltowi i Lunie możemy zrobić osobną zagródkę :D jezu jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol:

Też tak pomyślałam.:evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
A to rożnie, ogólnie się boi.

Uszatka byłby dobra dla nie go do zabawy bo jest uległa do psów.

JankaBezZiemii napisał(a):
auto mogę wzięć ośmioosobowe więc się wilcza chyba zmieści co?

mój wyjazd jest pewny na razie na jakieś 60 % - wilcza będę więcej wiedzieć bliżej terminu

Wiesz,przytyłam ostatnio ale nie aż tak.
Pytam bo ewentualnie muszę mieć załatwić miejsce dla Kocyka.

Posted

[quote name='malawaszka']jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol:

tylko może jakoś delikatnie aby za dużego szoku nie przeżyli :evil_lol:
dobrze,że J już obeznany z dużymi psami :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Uszatka byłby dobra dla nie go do zabawy bo jest uległa do psów.

On by się z nią nie bawił :shake: Jakby mu nie dala spokoju, to by zrobił awanturę :roll: To są obce psy, a wszystkie obce psy chcą zabić Bolcika :-o

Posted

zerduszko napisał(a):
On by się z nią nie bawił :shake: Jakby mu nie dala spokoju, to by zrobił awanturę :roll: To są obce psy, a wszystkie obce psy chcą zabić Bolcika :-o

Biedny Bolcik :shake:

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
jakie chichy tutaj ;)

ja młotka to nie wezmę - on szaleniec no i nie kastrowany jest :roll:

ohhha już mysałam, że diable będzie.... a myszorka wezmiesz? da dziadzio rade?

Posted

ania0112 napisał(a):
ohhha już mysałam, że diable będzie.... a myszorka wezmiesz? da dziadzio rade?

diable to podróżować bardzo lubi - ale nie zaznamy chwili spokoju z nim :diabloti: Myszor da radę na spokojnie :)

Posted

[quote name='malawaszka']aaa to byłoby bosko :loveu:

To ja taką poproszę na wszelki wypadek :)

Posted

Ja też przyjadę bez Majki nie mówiąc już o Kastorze ..bo ten dziadul jeden nauczył Majeczkę, że wszystkie psy należy zamordować. Obojętnie czy duże czy małe, suka czy pies. Każdy jeden wrogiem jest. :shake:

Posted

Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co

Posted

[quote name='WATACHA']Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co

Moja królewna w kagańcu nie może ..bo się stresuje.
Głosu podnieść nie mogę ..bo się stresuje. Nawet głośne rozmowy uznaje za krzyk :shake:
Spać musi w łóżeczku ..bo się stresuje.
No i ogólnie ..się stresuje :evil_lol:

Nie mówiąc o tym jaka ja byłabym zestresowana :razz: ..a jak byłabym zestresowana to mogłabym się upić ..a jak bym się upiła to mogłabym pójść w las ..a jakbym poszła w las to??? ..zwierzynę leśną bym zestresowała :-o
:diabloti:

Posted

danyww napisał(a):
Ja też przyjadę bez Majki nie mówiąc już o Kastorze ..bo ten dziadul jeden nauczył Majeczkę, że wszystkie psy należy zamordować. Obojętnie czy duże czy małe, suka czy pies. Każdy jeden wrogiem jest. :shake:

Po zlocie pisałaś,że zaczynasz pracę z psem aby zabrać go na zlot za rok i co :mad:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Po zlocie pisałaś,że zaczynasz pracę z psem aby zabrać go na zlot za rok i co :mad:

i zrobiła nas w konia :evil_lol: a ja bym najchętniej n czas zlotu moje psy wysłała w kosmos żeby mieć głowę wojną od zakłóceń i oddać się relaksowi :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Nie dla wszystkich. Musiałam stoczyć walkę z pewną zlotowiczką bo chciała dać Mordziastej kąsek ze stołu.

KTÓRA TO:mad::evil_lol:?