Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']hmmmmmmmmm takie czarne czarne masz?:)[/QUOTE]

nieee :shake: brązowe są, tak wyszło na zdjęciach może, chociaż ja widzę brązowe, ale może ja widzę bo wiem jakie mam :niewiem: ale na czarno to już uhuhuu albo i jeszcze dłuzej nie farbuję - chyba w liceum, ewentualnie na studiach ostatni raz było :D

Posted

[quote name='malawaszka']nieee :shake: brązowe są, tak wyszło na zdjęciach może, chociaż ja widzę brązowe, ale może ja widzę bo wiem jakie mam :niewiem: ale na czarno to już uhuhuu albo i jeszcze dłuzej nie farbuję - chyba w liceum, ewentualnie na studiach ostatni raz było :D[/QUOTE]

Aaaa to widzisz to znaczy ze tylko takie czarne wyszły ;) To rozumiem już;)

Posted

[quote name='ania0112']haha ja też myslałam, ze na czarno się przerobiłaś... ruda to jest cudak! :loveu:[/QUOTE]

O to dobrze ze nie tylko ja :)

Ruda sie troche jak Fix zachowuje... ja tez tylko sie wyłoże na podłodze to włazi na mnie :razz:

Posted

[QUOTE]tzn jak to na siebie żeby nie dziamały? to im miało trochę świat zaokienny przysłonić żeby sie nie darli za każdym razem jak idzie ktokolwiek z domowników, a jak wiadomo - jest nas tu wielu :evil_lol: powiedzmy, że trochę pomaga, ale musiałabym pancerne żaluzje założyć chyba...
[/QUOTE]

no bo u mnie jest tak że jak jeden w domu to drugi na dworze bo muszą rotacyjnie wyłazić to mało szyby nie wywalą ....

twoje jazgoczą na ludzi - moje na siebie ;)
przy czym wygląda to tak: Ares robi ,,hau" i stoi i warczy a diablę w tym czasie: ,,dziam dziam dziam dziaaaaaaaaaam" w nieskończoność :diabloti: i jak juz zamilknie to Ares znów jedno ,,hau" i tak ewrytajm :roll:
więc może jakby sie nie widzieli to by ciszej ciut w domu było - tak sobie dumam

Posted

jak ja sie na podlodze wykladam to Dona sie na mnie laduje i nie chce zejsc wiec zawsze konczy sie taka zabawa moim wkurwem a na brzuchu sie nie klade bo bym tak zostala az ktos by mnie uratowal
pikne zaklinanie

Posted

[quote name='wilczy zew']Kogo przywiazujesz do tego trapaka?
[URL]http://img834.imageshack.us/img834/8510/i7xh.jpg[/URL][/QUOTE]

czeka na Ciebie :diabloti:
drapak jest na smyczy bo jak wychodzę z psami przez taras to drapak ciągnę za sobą i zamykam nim drzwi :D

Posted

Jarosław ma za sobą debiut w myciu sznupiej brody z goowna :shock: o po raz pierwszy się ucieszyłam, że mam rozwaloną rękę :lol: Dropsik zasmakował... a tak myślałam, że gdzieś musi być nasrane bo gruby wieprz który całe lato zamiast do latryny ostatnio znowu łaził w stronę lasu :angryy: naprawdę życzę temu gnojowi wszystkiego najgorszego... żeby mu tą tłustą dupę żmije pokąsały... :chainsaw::bad-word::2gunfire:

Posted

[quote name='zerduszko']A to wiesz kto jest wieprzem? :razz:[/QUOTE]

tak... to takie menty co nie mają kibla w domu tylko latrynę na zewnątrz i ten grubas często woli chodzić na łono natury... on tu nie mieszka na stałe chyba tylko bywa... ale mam ochotę go zamordować...

Posted

[quote name='malawaszka']tak... to takie menty co nie mają kibla w domu tylko latrynę na zewnątrz i ten grubas często woli chodzić na łono natury... on tu nie mieszka na stałe chyba tylko bywa... ale mam ochotę go zamordować...[/QUOTE]

a myślałaś żeby go Furcią poszczuć? ona lubi skubnąć to w taki wypięty zad hohoho :evil_lol: a może i coś innego by jej na ząb się nawinęło ...

Posted

No masakra z takimi.... U nas zlikwidowali to dzikie obozowisko bezdomnych, ale jak byli, to :angryy: Teraz tez się coś trafi, bo jak majsterkowicze siedzą w garażach, to przecież do domu za daleko.

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']a myślałaś żeby go Furcią poszczuć? ona lubi skubnąć to w taki wypięty zad hohoho :evil_lol: a może i coś innego by jej na ząb się nawinęło ...[/QUOTE]

co Ty - w życiu bym nie dopuściła, żeby którykolwiek do niego podszedł na odległość kopa... raczej by się gnój nie hamował... :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']co Ty - w życiu bym nie dopuściła, żeby którykolwiek do niego podszedł na odległość kopa... raczej by się gnój nie hamował... :angryy:[/QUOTE]

no to już tylko Aresek może oczyścić atmosferę ;) przyjeżdżać? wystarczyłby jeden raz - zapewniam to taki towarzyski piesulek :loveu:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no to już tylko Aresek może oczyścić atmosferę ;) przyjeżdżać? wystarczyłby jeden raz - zapewniam to taki towarzyski piesulek :loveu:[/QUOTE]

przyjeżdżajcie :bigok: co prawda Tina też groźnie szczeka ale wołami bym jej do tego typa nie przyciągnęła... bała się dziś podejść do Ojca Dyrektora nawet

Posted

póki co to ja nie wiem kiedy i czego się będzie bała, ale chyba facetów bardziej się boi, a po dzisiejszej wizycie u weta i ja trochę straciłam jej zaufanie i musiałam ją przekonać, że idziemy na spacer, a nie znowu do weterynarza... na spacerze kilka dni temu groźnie oszczekała jakichś facetów, ale groźna to ona jest z daleka, a jak bliżej to już by uciekała; czasu jeszcze potrzebuje żeby się ogarnąć

Posted

[quote name='malawaszka']tak... to takie menty co nie mają kibla w domu tylko latrynę na zewnątrz i ten grubas często woli chodzić na łono natury... on tu nie mieszka na stałe chyba tylko bywa... ale mam ochotę go zamordować...[/QUOTE]

Wykop wilczy dół :evil_lol: