wilczy zew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 tak się wygodniej trzyma pycholek http://img62.imageshack.us/img62/1685/dsc0039hsv.jpg Quote
Margi Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://img850.imageshack.us/img850/2407/dsc0046aa.jpg świetna zabawa :lol: Zgredek to ma minkę nie do podrobienia. Quote
AnkaG Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ale fajowskie foty :) Drops pokazuje Fidze, że on facet i będzie rządzić w tym klanie :) Zgredek jak zawsze rozbrajający z tymi minami :) Quote
zerduszko Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Foty z komórki? Czy jak o się obecnie nazywa :D Quote
malawaszka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 zerduszko napisał(a):Foty z komórki? Czy jak o się obecnie nazywa :D haha nie, z aparatu tylko jakieś rzeczy porobiłam w picasie bo były jakieś niewyraźne - mój aparat robi beznadziejne zdjęcia w domu... Quote
weszka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ale śmichoty z nich ;) Już nie wiadomo jak się umościć i co sobie pod dupcię i łepetynkę podłożyć ;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 ponieważ za wesoło to ja nie mogę mieć... to Zgredkowi znowu urósł ten guzek na zadku i znowu zrobiła się ranka :placz: wracamy więc do poprzedniej, większej dawki tamoxifenu... a druga i gorsza sprawa to z Bibi jest kiepsko i chyba mi serce pęknie... nawet nie chcę o tym myśleć bo wszystko w środku mi się rozrywa... ona jest nadal bardzo moja i bardzo wyjątkowe miejsce ma w moim sercu i nie wyobrażam sobie... aaaa :placz::placz: Quote
koja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Życzę zdrówka dla Zgredka i Bibi (nawet pamiętam, która to suczka). No niestety, z tymi zwierzakami nie może być za wesoło :(. Ja teraz zrobiłam swojemu psiakowi badania krwi - tak kontrolnie, dla pewności, że wszystko jest ok - no i nestety, tak nie jest. Zawsze musi być coś... Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 koja napisał(a):Życzę zdrówka dla Zgredka i Bibi (nawet pamiętam, która to suczka). No niestety, z tymi zwierzakami nie może być za wesoło :(. Ja teraz zrobiłam swojemu psiakowi badania krwi - tak kontrolnie, dla pewności, że wszystko jest ok - no i nestety, tak nie jest. Zawsze musi być coś... a co u Was się dzieje???? Bibi to staruszka, która była u nas od września 2010, znalazła dom w Warszawie, cudny dom i potem była u nas jak jej Pańcia na urlop jechała Bibi ma kiepskie wyniki krwi :( zaczyna się jazda z nerkami... moja maleńka Księżniczka :placz: Quote
Fides79 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ech szkoda Bibiulki :roll: ale niestety mogą wyłazić rózne przypadłości u tych bidulków, nie wiadomo co przezyły, jak były traktowane, żywione, i w ogóle co się działo w ich zyciu a efekty potem są nieciekawe wazne że udaje im się znaleść dobre kochające domki, które w tych trudnych chwilach nie opuszczają psiaków, walczą o ich zdrowie i mają dla nich mnóstwo miłości :p Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 u Bibi nawet nie o przeszłość chodzi tylko po prostu... starość... ona już u nas przeciez była staruszką...a teraz przybyło jej ponad 2 lata... Quote
Fides79 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 jak wiadomo, starość się Matce Naturze nie specjalnie udała :roll: Quote
koja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 malawaszka napisał(a):a co u Was się dzieje???? Bibi to staruszka, która była u nas od września 2010, znalazła dom w Warszawie, cudny dom i potem była u nas jak jej Pańcia na urlop jechała Bibi ma kiepskie wyniki krwi :( zaczyna się jazda z nerkami... moja maleńka Księżniczka :placz: Nasz chłopak ma za wysoki poziom hemoglobiny, hematokrytu i erytrocytów we krwi. Nasz wet jest tym zaniepokojony, ja po poczytaniu o tym w necie jetem przerażona. W czwartek jedziemy na konsultację do Wrocławia - mamy umówioną wizytę u weta (podobno dobrego w tych sprawach). Boję się... Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 koja napisał(a):Nasz chłopak ma za wysoki poziom hemoglobiny, hematokrytu i erytrocytów we krwi. Nasz wet jest tym zaniepokojony, ja po poczytaniu o tym w necie jetem przerażona. W czwartek jedziemy na konsultację do Wrocławia - mamy umówioną wizytę u weta (podobno dobrego w tych sprawach). Boję się... :calus: trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego!!!!! poczytałam trochę, takie podwyższenia tych parametrów są tez przy odwodnieniu, stresie - oby tylko tyle!!! Quote
sybil Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 koja napisał(a):Nasz chłopak ma za wysoki poziom hemoglobiny, hematokrytu i erytrocytów we krwi. Nasz wet jest tym zaniepokojony, ja po poczytaniu o tym w necie jetem przerażona. W czwartek jedziemy na konsultację do Wrocławia - mamy umówioną wizytę u weta (podobno dobrego w tych sprawach). Boję się... Czy Koja to Aleksa z M-4, a piesio to Bosman??? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za zdrówko chłopaka (i całej Rodziny), oby to nie były żadne poważne problemy :calus: Quote
sybil Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 malawaszka napisał(a): Bibi to staruszka, która była u nas od września 2010, znalazła dom w Warszawie, cudny dom i potem była u nas jak jej Pańcia na urlop jechała Bibi ma kiepskie wyniki krwi :( zaczyna się jazda z nerkami... moja maleńka Księżniczka :placz: Moniko, może Bibi dobrze by zrobiła Ipakitine dodawana do jedzenia? Za zdrowie Bibi i Zgredka też trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: (palców już zaczyna brakowac' do trzymania, tyle problemów wyskakuje :shake: ) Quote
koja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 wilczy zew napisał(a):to czekamy na wieści,oby dobre malawaszka napisał(a)::calus: trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego!!!!! poczytałam trochę, takie podwyższenia tych parametrów są tez przy odwodnieniu, stresie - oby tylko tyle!!! sybisia napisał(a):Czy Koja to Aleksa z M-4, a piesio to Bosman??? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za zdrówko chłopaka (i całej Rodziny), oby to nie były żadne poważne problemy :calus: Dziękuję Wam bardzo! Koja to nie Aleksa. Koja to Magda, a piesio to Cezar. Quote
sybil Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 koja napisał(a): Koja to nie Aleksa. Koja to Magda, a piesio to Cezar. Sorry ;) Aleksa z M-4 w domu Koja :evil_lol:, tak mi się skojarzyło; na dodatek województwo też zgadza się :lol:. 3majcie się, będzie dobrze! Quote
Saththa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 http://img837.imageshack.us/img837/6624/dsc0021kh.jpg bardzo mi się podoba ten efekt;) A i za wyniki zdrowia piesów 3mam kciuki.... Quote
marako Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 sybisia napisał(a):województwo też zgadza się :lol:. ! chyba niekoniecznie..., o ile się nic nie zmieniło (ale też trzymam kciuki za Cezara, żeby wyniki nie wskazywały na nic poważnego. No i za Bibi i Zgredka). Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 o rany nie wiem o jakiej Aleksie mówicie... kojarzę na dogo jedną i zdecydowanie nie jest to nasza Koja na szczęście :lol: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 za wszyteki starsze i zaniemogle coby szybko doszly do siebie i jeszcze daly rade Quote
sybil Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 malawaszka napisał(a):o rany nie wiem o jakiej Aleksie mówicie... kojarzę na dogo jedną i zdecydowanie nie jest to nasza Koja na szczęście :lol: Aleksa z M-4 (dla przyjaciół Koja ) to sznaucerka, więc na dogo raczej nikomu nie naraziła się :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts