Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Foty z komórki? Czy jak o się obecnie nazywa :D

haha nie, z aparatu tylko jakieś rzeczy porobiłam w picasie bo były jakieś niewyraźne - mój aparat robi beznadziejne zdjęcia w domu...

Posted

ponieważ za wesoło to ja nie mogę mieć... to Zgredkowi znowu urósł ten guzek na zadku i znowu zrobiła się ranka :placz: wracamy więc do poprzedniej, większej dawki tamoxifenu... a druga i gorsza sprawa to z Bibi jest kiepsko i chyba mi serce pęknie... nawet nie chcę o tym myśleć bo wszystko w środku mi się rozrywa... ona jest nadal bardzo moja i bardzo wyjątkowe miejsce ma w moim sercu i nie wyobrażam sobie... aaaa :placz::placz:

Posted

Życzę zdrówka dla Zgredka i Bibi (nawet pamiętam, która to suczka). No niestety, z tymi zwierzakami nie może być za wesoło :(.
Ja teraz zrobiłam swojemu psiakowi badania krwi - tak kontrolnie, dla pewności, że wszystko jest ok - no i nestety, tak nie jest.
Zawsze musi być coś...

Posted

koja napisał(a):
Życzę zdrówka dla Zgredka i Bibi (nawet pamiętam, która to suczka). No niestety, z tymi zwierzakami nie może być za wesoło :(.
Ja teraz zrobiłam swojemu psiakowi badania krwi - tak kontrolnie, dla pewności, że wszystko jest ok - no i nestety, tak nie jest.
Zawsze musi być coś...

a co u Was się dzieje????
Bibi to staruszka, która była u nas od września 2010, znalazła dom w Warszawie, cudny dom i potem była u nas jak jej Pańcia na urlop jechała

Bibi ma kiepskie wyniki krwi :( zaczyna się jazda z nerkami... moja maleńka Księżniczka :placz:

Posted

ech szkoda Bibiulki :roll:
ale niestety mogą wyłazić rózne przypadłości u tych bidulków, nie wiadomo co przezyły, jak były traktowane, żywione, i w ogóle co się działo w ich zyciu
a efekty potem są nieciekawe
wazne że udaje im się znaleść dobre kochające domki, które w tych trudnych chwilach nie opuszczają psiaków, walczą o ich zdrowie i mają dla nich mnóstwo miłości :p

Posted

malawaszka napisał(a):
a co u Was się dzieje????
Bibi to staruszka, która była u nas od września 2010, znalazła dom w Warszawie, cudny dom i potem była u nas jak jej Pańcia na urlop jechała

Bibi ma kiepskie wyniki krwi :( zaczyna się jazda z nerkami... moja maleńka Księżniczka :placz:

Nasz chłopak ma za wysoki poziom hemoglobiny, hematokrytu i erytrocytów we krwi. Nasz wet jest tym zaniepokojony, ja po poczytaniu o tym w necie jetem przerażona. W czwartek jedziemy na konsultację do Wrocławia - mamy umówioną wizytę u weta (podobno dobrego w tych sprawach). Boję się...

Posted

koja napisał(a):
Nasz chłopak ma za wysoki poziom hemoglobiny, hematokrytu i erytrocytów we krwi. Nasz wet jest tym zaniepokojony, ja po poczytaniu o tym w necie jetem przerażona. W czwartek jedziemy na konsultację do Wrocławia - mamy umówioną wizytę u weta (podobno dobrego w tych sprawach). Boję się...

:calus: trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego!!!!! poczytałam trochę, takie podwyższenia tych parametrów są tez przy odwodnieniu, stresie - oby tylko tyle!!!

Posted

koja napisał(a):

Czy Koja to Aleksa z M-4, a piesio to Bosman??? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za zdrówko chłopaka (i całej Rodziny), oby to nie były żadne poważne problemy :calus:

Posted

malawaszka napisał(a):

Moniko, może Bibi dobrze by zrobiła Ipakitine dodawana do jedzenia? Za zdrowie Bibi i Zgredka też trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: (palców już zaczyna brakowac' do trzymania, tyle problemów wyskakuje :shake: )

Posted

wilczy zew napisał(a):
to czekamy na wieści,oby dobre

malawaszka napisał(a):
:calus: trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego!!!!! poczytałam trochę, takie podwyższenia tych parametrów są tez przy odwodnieniu, stresie - oby tylko tyle!!!

sybisia napisał(a):
Czy Koja to Aleksa z M-4, a piesio to Bosman??? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za zdrówko chłopaka (i całej Rodziny), oby to nie były żadne poważne problemy :calus:

Dziękuję Wam bardzo!
Koja to nie Aleksa. Koja to Magda, a piesio to Cezar.

Posted

koja napisał(a):

Koja to nie Aleksa. Koja to Magda, a piesio to Cezar.

Sorry ;) Aleksa z M-4 w domu Koja :evil_lol:, tak mi się skojarzyło; na dodatek województwo też zgadza się :lol:. 3majcie się, będzie dobrze!

Posted

sybisia napisał(a):
województwo też zgadza się :lol:. !

chyba niekoniecznie..., o ile się nic nie zmieniło (ale też trzymam kciuki za Cezara, żeby wyniki nie wskazywały na nic poważnego. No i za Bibi i Zgredka).

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany nie wiem o jakiej Aleksie mówicie... kojarzę na dogo jedną i zdecydowanie nie jest to nasza Koja na szczęście :lol:

Aleksa z M-4 (dla przyjaciół Koja ) to sznaucerka, więc na dogo raczej nikomu nie naraziła się :lol: :evil_lol: