jambi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nooo, jakbym napisała, że w samych figach latasz i to koronkowych to by tu jednak zajrzał pewnie... aaaa! i czyżbym Ci z BrudzOwic BrudzEwice zrobiła? :oops: Quote
jambi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 aa i jeszcze jedno, "zamiast orgazmu szloch rozpaczy" ... Ty, to piękne było... :mdrmed: Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='jambi']nooo, jakbym napisała, że w samych figach latasz i to koronkowych to by tu jednak zajrzał pewnie... aaaa! i czyżbym Ci z BrudzOwic BrudzEwice zrobiła? :oops: ano zrobiłaś zrobiłaś :shake: [quote name='jambi']aa i jeszcze jedno, "zamiast orgazmu szloch rozpaczy" ... Ty, to piękne było... :mdrmed: HA! ale tylko jako zdanie... bo w rzeczywistości... jednak wybieram to pierwsze Quote
ulana Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Tekla64 napisał(a):coraz ciekawiej sie tu robi !!!!! Popieram, popieram - wątek działa na wyobraźnię ostatnio. Te koronkowe figi, dywany... i kalosze! :roflt: Quote
Erhan Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='malawaszka']aaa ale jeszcze jedno - nie majty moja droga a figi delikatne i kobiece, koronkowe I jeszce powiedz, ze sama dziergalas szydelkiem :cool3: Quote
Fides79 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 coraz większa sodomia i gomoria tu panują :evil_lol::evil_lol: malawaszka to taka niewinna, empatyczna jednostka, całkowicie pochłonięta ratowaniem sznupków, taka Matka Monika z Brudzewic ... ha ha a ja zamiast Matka Monika przeczytałam Matka Boska z Brudziewic :roll: Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Erhan napisał(a):I jeszce powiedz, ze sama dziergalas szydelkiem :cool3: ja mam od tego ludzi :lol: zerduszko napisał(a):Gdzie ja jestem? :lol: w BrudzEwicach :diabloti: Fides79 napisał(a):coraz większa sodomia i gomoria tu panują :evil_lol::evil_lol: ha ha a ja zamiast Matka Monika przeczytałam Matka Boska z Brudziewic :roll: może być i tak :grins: Quote
Erhan Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 zerduszko napisał(a):Gdzie ja jestem? :lol: Jak nie wiesz gdzie jestes, to pozostan na miejscu i zadzwon na 112:evil_lol: moze sluzby Cie znajda:lol: Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 marako napisał(a):No, no, Saththa, posuwasz się za daleko... Nieplawda;) No przeciez Figa gwałci to legowisko ;) Quote
Erhan Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 malawaszka napisał(a):w Bru Dziewicach :cool3: :diabloti: :diabloti::loveu: Sonia mnie molestuje, wiec czas na spacerek, tylko pada :roll: ...zmokniemy :( :D Quote
Erhan Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 W gda leje deszcz - idzie wiosna:evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Erhan napisał(a):Jak nie wiesz gdzie jestes, to pozostan na miejscu i zadzwon na 112:evil_lol: moze sluzby Cie znajda:lol: Wolałam telefon do przyjaciela :obrazic: Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 zerduszko napisał(a):Gdzie ja jestem? :lol: przeca jest napisane,że to psychiatryk :D Quote
Erhan Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 zerduszko napisał(a):Wolałam telefon do przyjaciela :obrazic: Dobrze, mozemy o tym porozmawiac :roll:, tylko nie wiem co moja Ewcia na to ;) Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Erhan napisał(a)::diabloti::loveu: a widzisz - tuż obok Brudzowic są Dziewki :eviltong: aaa nie miałam netu i nie wiem czy będę miała normalnie... kurde - nowy router kupili - taki super szybki :diabloti: i pojawiam się i znikam... a wczoraj Zgredek napędził mi stracha :( boję się bardzo o niego bo coś go bolało... tak jak już kiedyś było, nie mógł sobie miejsca znaleźć, zwymiotował, kręcił się i tak patrzył :( dałam mu no-spę i nie pomogło, usnął dopiero po tramalu :( boję się bo tak było z Pepą... cholera... umówiłam się z nim na jutro do weta, zrobimy badanie krwi i USG... boję się boję się boję się... tego USG się boję Quote
marako Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Biedny Zgredek i biedna Ty, może to chwilowe jakieś kolki, może coś podjadł na spacerku. Trzymam kciuki za pomyślne USG. Quote
Saththa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Biedny :calus: I dla Ciebie tez:calus: i 3mam tez Quote
ania0112 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 :thumbs:Trzymam kciuki za zdrówko Zgredka! Quote
jambi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 no oczywiście, że trzymam, a jak juz sie okaże że jest dobrze to rzuce żarcikiem, który sobie specjalnie przygotowałam :) Quote
Erhan Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja juz po pracy, wiec moge wypic browarka za zdrowie Zgredka, bo same kciuki moga byc nieskuteczne:roll: Quote
Recommended Posts