Vectra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To się nam Waszka rozpisała :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pięknie:loveu::loveu::loveu: Jakie ma psinka smutne oczka, bo dla niej nie przygotowano nakrycia. Waszka wstydziłabys się:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witaj alkoholiczko :diabloti: Czy mam Cię zapisać do AA czy jeszcze poczekać? Przegapiłaś wiele ciekawych rzeczy na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 świetne foteczki :loveu: Oliwka ma dobre serduszko :loveu: i jak ładnie potrafi Lunkę karmić :multi: Quote
AnkaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A Lunka jak ładnie je z łyżeczki. Widać, że w tym szkolona. :razz: fajna z nich parka :multi: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Vectra']To się nam Waszka rozpisała :shake: :evil_lol: taki dzień jakiś słabszy miałam :evil_lol: [quote name='bigos'] Pięknie:loveu::loveu::loveu: Jakie ma psinka smutne oczka, bo dla niej nie przygotowano nakrycia. Waszka wstydziłabys się:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jej nakrycie jest na narożniku :eviltong: ino go nie widać :evil_lol: [quote name='Pysia']Witaj alkoholiczko :diabloti: Czy mam Cię zapisać do AA czy jeszcze poczekać? Przegapiłaś wiele ciekawych rzeczy na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poczekaj jeszcze :cool1: może i przegapiłam, ale jaką Wy przegapiliście świetną zabawę i teraz Was wszystkie mięśnie nie bolą :evil_lol: [quote name='Alka'] świetne foteczki :loveu: Oliwka ma dobre serduszko :loveu: i jak ładnie potrafi Lunkę karmić :multi: Oliwkowa karmi wszystko :lol: misie, lalki - wszystko co jej w ręce wpadnie :razz: [quote name='AnkaG']A Lunka jak ładnie je z łyżeczki. Widać, że w tym szkolona. :razz: samouk :evil_lol: Dzień Dobry! Proszę trzymać :kciuki: bo właśnie jest na stole sterylkowym Havanka z tymczasu od missieek - odbieram ją koło 15 Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jej nakrycie jest na narożniku :eviltong: ino go nie widać :evil_lol: Ale chyba nie w narożniku stołu:diabloti::eviltong::evil_lol:??? Proszę trzymać :kciuki: bo właśnie jest na stole sterylkowym Havanka z tymczasu od missieek - odbieram ją koło 15 trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AnkaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Trzymamy :thumbs: . A my dzisiaj jedziemy zdjąć szwy. A mój synek jak był mały to jak jadł loda to: raz on lizał, raz któraś z suczek. :diabloti: Dzielił się chłopak :lol: A babcie to zawału dostawały. No wiecie higiena. Quote
Paula Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Czesc Weszka :multi: malawaszka napisał(a):Dzień Dobry! Wstałam :p i ide spać dalej :p wszystko mnie boli - nie wiem czemu dobrą zabawę zawsze trzeba tak odpokutować :angryy: Niestety :shake: Ja tez prawie zawsze zdycham :roll: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 z Havusią wszystko ok :multi: robiliśmy też rtg miednicy czy po tym złamaniu staw jest ok i jest w porządku :multi: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 mam jeszcze fotki sprzed tygodnia u Pysi :oops: uffff męczący był ten spacer, a ona taka gościnna ta Pysia że mi jakąś ścierke dała do siedzenia :evil_lol: nie zbliżać się, nie zbliżać się!!! B: niuch niuch coś mi tu śmierdzi obcym psem :evil_lol: G: :hmmmm: tylko z której strony? niuch niuch czy to tu? a w sumie to nieważne, byle tu nie podchodził :mad: a teraz pokaz odwagi, albo nie odwagi - pazerności mimo strachu :evil_lol: oho!! już są trzy sępy :lol: Luka :loveu: Zmory :cool1: Quote
AnkaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 My też zdjęliśmy szwy i jest ok. Estka kładzie sie już na pleckach na kołderce, więc chyba nie boli. Quote
Paula Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='malawaszka']z Havusią wszystko ok :multi: robiliśmy też rtg miednicy czy po tym złamaniu staw jest ok i jest w porządku :multi: Super :multi: Teraz tylko dobry domek potrzebny :lol: :loveu::loveu::loveu: a teraz pokaz odwagi, albo nie odwagi - pazerności mimo strachu :evil_lol: Oczywiscie, ze odwagi ;) Przemogla strach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='AnkaG']My też zdjęliśmy szwy i jest ok. Estka kładzie sie już na pleckach na kołderce, więc chyba nie boli. :loveu: superrr!!! na pewno nie boli :multi: Luna postrach mopików pojechała do domu, więc mus było pomyszkować po ogrodzie :evil_lol: wszystko powąchać pozaglądać we wszystkie zakamarki pochodzić tam gdzie Zmorom nie wolno bo są za grube :evil_lol: obsikać sosenki :p rozejrzeć się po okolicy :loveu: Quote
AnkaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 No chyba sosenek nie obsikiwaliśmy, bo nóżki w górze nie widać, chyba, że Bolo siusia jak dziewczę. :diabloti: PS Pogłaskaj te swoje zwerzaki od ciotki Anki ze Szczecina Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 AnkaG napisał(a):No chyba sosenek nie obsikiwaliśmy, bo nóżki w górze nie widać, chyba, że Bolo siusia jak dziewczę. :diabloti: PS Pogłaskaj te swoje zwerzaki od ciotki Anki ze Szczecina bywa i tak, że siusia jak panienka mój syneczek :loveu: a tam akurat skończył :evil_lol: pomiziane mopiki od ciotki Anki :loveu: :loveu: :loveu: a ciotka Anka niech pomizia swoje trzy brodate damy od ciotki waszki :lol: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 ciąg dalszy Pysiowego męczenia mi psa jesu chyba nie chcesz dać mi buzi? :shock: tam jest Bolo - jego se zawołaj :diabloti: mamoooo :placz: no to ja Ci przyprowadzę Bobka:evil_lol: Bober! skończ już z tym lizusostwem :mad: zobacz - Jemu się nawet nie chce do ciebie kucnąć - ić do Pysi :evil_lol: mmmhmmmmm kiedy mnie tu tak dobrze :loveu: jjeszcze sekundkę.... :loveu: i idę :p mmmhmmm tu też mnie po doopce miziają :loveu: tak mi rób... tak mi dobrze :loveu: O! A CO TU LEŻY??!! :mad: hmmmm wrrrrrrr odejdź! teraz ja tu jestem Królowcem :p Zwariował ten mały! chyba skoczę po Szelmę :cool1: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Malawaszko dziś nie oferuję wymainy pogladów - a pomoc medyczną. Ps - nie jestem z Łodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skóry mamdwie. Ale jeszcze biegają :multi: :multi: :multi: Zaprosisz mnie ? Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Malawaszko dziś nie oferuję wymainy pogladów - a pomoc medyczną. Ps - nie jestem z Łodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skóry mamdwie. Ale jeszcze biegają :multi: :multi: :multi: Zaprosisz mnie ? NIC nie rozumiem :mdleje: sugerujesz, że mnie jest pomoc medyczna potrzebna?? :saint1: ale zapraszam, zapraszam oczywiście :loveu: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Patka']co za przystojny siersciuch :cool3: sierściuszka :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu: Jak miło ;) było miło a potem było grrrrrr :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 właśnie byłam na dworze :shock: jesu ale mgła :crazyeye: nic nie widać dalej niż na 5 m :shake: masakrrraaaaa a wszędzie dookoła jakieś głosy :eek2: HANIA ja chyba jednak będę potrzebowała tej Twojej pomocy :nerwy: Dobranoc :hand: nie wiem jak ale muszę zaraz zasnąć :sleep: :shithappens: Quote
Recommended Posts