Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG będę za Was trzymać kciuki!! Będzie dobrze zobaczysz! a martwienie się o nasze pociechy to już taka nasza główna cecha ;)

Po tragicznej śmierci Bajanka uświadomiłam sobie jak ulotne jest życie i spędzałam każdą wolną chwilę z moimi mopikami, przedwczoraj byliśmy na wsi, wczoraj nad jeziorkiem... mam kilka zdjęć znad jeziorka, ale było szaro-buro więc zdjęcia są bardzo takie sobie. Wstawię teraz kilka bo za chwilę jadę w teren - tym razem tylko z Luną bo mamy do przejścia całe jezioro dookoła i Bolesławek mógłby nie dać rady :shake:

Boberek galopuje z obłędem w oczach :evil_lol:

no i nareszcie doszliśmy do jeziorka

:oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem, żyję, tylko co to za życie :roll:

Pysia wysłałam Ci dzis smsa - daj znać na gg albo smsem, jutro mnie nie ma do południa

Monika cholero jedna masz do mnie przyjechać !! Powybijam Ci te myśli z głowy :mad::mad::mad: Proszę o usmiech a o kłopotach pogadamy- wyzalisz się a ja Cię pociesze i zrobię z siebie błazna :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Monika cholero jedna masz do mnie przyjechać !! Powybijam Ci te myśli z głowy :mad::mad::mad: Proszę o usmiech a o kłopotach pogadamy- wyzalisz się a ja Cię pociesze i zrobię z siebie błazna :diabloti:

no widzisz a ja nie mam czasu :shake: poza tym znasz moje żale - one ciągle są te same :shake: tylko czasem są bardziej uciążliwe...

konfrontacja :diabloti:

i atak

Posted

[quote name='malawaszka']no widzisz a ja nie mam czasu :shake: poza tym znasz moje żale - one ciągle są te same :shake: tylko czasem są bardziej uciążliwe...

konfrontacja :diabloti:

i atak

Znam i chętnie je kolejny raz wysłucham :p
Fotki jak zwykle babo jedna masz fajne :mad:

Posted

Sznaucerki są najpiękniejsze ze wszystkich ras :loveu: Chętnie bym te twoje mordki wycałowała i wytarmosiła.

Malawaszko nie smutaj się, każdy ma jakieś problemy które mu ciążą. Ja też mam takie dni, że nie chce mi się nic i zastanawiam się po co się wogóle żyje.

Posted

Mam prośbę zagłosujcie na Uciechów:

Wchodzisz tu http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852
§ na górze z prawej struny wchodzisz w „zaloguj się, by ….”
§ Z lewej strony po środku wchodzisz w „Forum www …. Strona Główna”
§ Wchodzisz w pierwszą ramkę, sklep napis „sklep.www.krakvet….”
§ Wchodzisz w pierwszy temat przyklejony „ Głosowanie na …….”
§ Oddajesz głos i …. jesteś zadowolona

I jak możecie to przekażcie dalej o tym info. Może wygrają.

Posted

cześć ponownie :roll: no i wcale nie jest lepiej - jak ja mam siecieszyć jak właśnie siedowiedziałam, że jedna ze szczeniaczków od mojej znajomej, którym szukałam domków jest oddawana :placz: jestem załamana :shake:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2451093#post2451093

może znacie kogoś kto chciałby adoptować dużą suczkę - wiem - to pytanie retoryczne :placz:

Aniu zagłosowałam :-) byłam tam już zarejestrowana bo w poprzednich edycjach też głosowałam

Posted

Witaj Waszka!
Nam też troszkę smutno, bo wiem od Pysi, że Albercika braciszek jest do adopcji...
Strasznie żal takich psiaków.

A na Uciechów też zagłosowałam.