Pysia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tak ...To cwana bestia :diabloti: Widziałam na własne oczy ;) Ujeździła nawet Weszke :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć Waszka reklamowalaś się dzisiaj? :razz: A tego Bzyka to ja juz gdzieś widzialam :hmmmm: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 PIKA no zaniechałam autoreklamy narazie bo dziś nawet tu tłoczno u mnie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Niedlugo bedzie pogrywala Ci na elektryku jakies ciezkie kawalki:lol: :lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a):PIKA no zaniechałam autoreklamy narazie bo dziś nawet tu tłoczno u mnie :evil_lol: No to ja se ide :obrazic: Bo u mnie pustki :placz: Quote
asher Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Pysia napisał(a):No to ja se ide :obrazic: Bo u mnie pustki :placz:Ty się nie obrażaj, tylko idź się polansowac po obcych galeriach! Waszka się polansowała i zobacz, ma tłumy :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 asher napisał(a):Ty się nie obrażaj, tylko idź się polansowac po obcych galeriach! Waszka się polansowała i zobacz, ma tłumy :evil_lol: ale Waszka sie po obcych nie lansowala tylko po "swoich" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Pysia - ale ja nie napisałam, że za tłoczno :eviltong: KaRa - jak narazie z exem odeszła z mojego domu gitara elektryczna, ale kto wie - może kiedyś :lol: rozczochraniec żywiczny tiaaaa poklejony dziób przeszkadza męczyyymyyyy psaaa niie no co Ty jaaaa?? przecież ja tylko taaak o boże już sięprzejadłam tym wszysktim strażnik texasu tym razem uciekamy przed Bolkiem :lol: przez te Bolusiowe chorowania mam jakiś mętlik w fotkach :roll: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 PIKA napisał(a):ale Waszka sie po obcych nie lansowala tylko po "swoich" :evil_lol: asher napisał(a):Ty się nie obrażaj, tylko idź się polansowac po obcych galeriach! Waszka się polansowała i zobacz, ma tłumy :evil_lol: oooo zazdroszczą i wypominają :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='asher']Ty się nie obrażaj, tylko idź się polansowac po obcych galeriach! Waszka się polansowała i zobacz, ma tłumy :evil_lol: Lansowałam się niejednokrotnie :cool1: I co? Boorki nadal gonie bo nie lubie na minety patrzeć :P Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 tak się lansowałaś że wszyscy ode mnie ucielki :lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='malawaszka'] Czemu Luna ma taki porzadek w brodzie - a Bolek - taki bałagan ??? Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czemu Luna ma taki porzadek w brodzie - a Bolek - taki bałagan ??? Bolo już też ma porządek - to zdjęcia jak chorował i mu nawet odpuściłam mycie brody po jedzeniu :roll: a Luna ma wogóle zupełnie inny włos i jej się nie robią kołtuny, przebarwienia, etc a u Bola od razu jest kołtun i posklejane :niewiem: Quote
jo-jo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='malawaszka'] Cześć Sztuccerki :hand: :multi: Quote
Payton Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a):czy oprócz nas ktoś tu jeszcze zagląda? :evil_lol: owszem, ale nie wiem czy mam sie do tego przyznac :eviltong: ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale ona robi miny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Payton napisał(a):owszem, ale nie wiem czy mam sie do tego przyznac :eviltong: ;) :ices_bla: hahahaha :splat:sama nie wiem :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Boshe ile tu cudownych zdjęć Bolusiowych i nie tylko :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i dobrej nocki Minosoiu zyczymy :multi: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Pozdrawiamy i dobrej nocki Minosoiu zyczymy :multi: :crazyeye: :hmmmm: Daga to do mnie??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakoś indiańsko brzmi :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :hmmmm: Daga to do mnie??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakoś indiańsko brzmi :lol: :oops: mała literówka się wtargnęłą :oops: to przez te opijanie 500 str i 5000posta w Naszej galeri :eviltong: Quote
Payton Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a)::ices_bla: hahahaha :splat:sama nie wiem :evil_lol: no dobra ,nic nie widze, nic nie slysze, bede udawac ze mnie tu nie ma :evil_lol::evil_lol::eviltong: Ale za to bede w sobote:p Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Payton napisał(a):no dobra ,nic nie widze, nic nie slysze, bede udawac ze mnie tu nie ma :evil_lol::evil_lol::eviltong: Ale za to bede w sobote:p oo znowu o czymś nie wiem??? gdzie w sobotę będziesz?? u nas?? z Cayą?? :loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mała Waszko przyszłam ci napisać ze jestem :loveu: cobyś potem nie marudziła że nikt cię nieodwiedza :eviltong::eviltong::eviltong: jestem -ide- wróce :cool3: Quote
Payton Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a):oo znowu o czymś nie wiem??? gdzie w sobotę będziesz?? u nas?? z Cayą?? :loveu: Tak, bedziemy od piatku/soboty do wtorku. Ale nie mam jeszcze planu:razz:. Cayutek przyjedzie oczywiscie z nami. :lol: Quote
Recommended Posts