malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 no... musi im się poprawić, a w ogóle to jakoś dziwnie bo niby nie jest zaniedbany poza tymi ranami, sierść w dobrym stanie, niewiele kołtunów, nawet jakiś mega nie śmierdzi, ale bał się wejść do domu - musiałam go wnieść, w domu padł na glebę i leżał - jakby nie znał schodów, wnętrz :niewiem: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dziwne i dziwi mnie,ze nikt go nie szuka. Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Może ten dla odmiany zył tylko na zewnątrz.... Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='malawaszka']no... musi im się poprawić, a w ogóle to jakoś dziwnie bo niby nie jest zaniedbany poza tymi ranami, sierść w dobrym stanie, niewiele kołtunów, nawet jakiś mega nie śmierdzi, ale bał się wejść do domu - musiałam go wnieść, w domu padł na glebę i leżał - jakby nie znał schodów, wnętrz :niewiem:[/QUOTE] Kurde... może go zamykali gdzieś.... I źle mu się kojarzy. Albo na dworzu 3mali i niby dbali ale do domu jak właził to bili... :niewiem: i dlatego... Kurde same czarne myśli mnie do łba przyłażą własnie... Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='zerduszko']Może ten dla odmiany zył tylko na zewnątrz....[/QUOTE] z zachowania na to by wyglądało, ale z wyglądu nie - nie ma ani grubej sierści/podszerstka, no zagadka znowu, ciekawe jak z zachowywaniem czystości będzie, jest bardzo spokojny Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='malawaszka']jest bardzo spokojny[/QUOTE] tfu tfu przez lewe ramię :lol: a Nazir biedny nie wybiegał się dziś i się wydziera :mdleje: aaaaa Quote
Tekla64 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 no ja se tyz pamietam jak Borys bal sie schodow w domu, jak zapierdzielil w drzwi balkonowe bo mu sie szyby nie widzialo a ino otwor na zewnatrz pouklada sie , moze zyl w jakims garazu ogrzewanym i do domu moze nie wchodzil??? no domysly to mozemy se snuc a i tak nie dojdziemy ja se mysle ze bedzie dobrze ino jak zwykle trzeba czasu cierpliwosci i uwagi a Nazir sie dzis nalata!!!! Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 no - będzie dobrze - Drops też się bał schodów, domu i wszystkiego - a teraz księciunio :loveu: z Nazirem dziś i ja się wybiegałam :mdleje: smrodka małego wykąpałam bo zadek usr*ny i w ogóle taki nieświeży letko - śmieszny jest - panikował w kąpieli, ale nie gryzł mnie - gryzł wodę i chciał ją całą wypić :mdleje: Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 napisz coś więcej o tym nowym i jego relacjach z otoczeniem Quote
Margi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja też jestem ciekawa jak ten nowy.Jak jego brzuszek,no i może jakieś zdjęcie ;) Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='wilczy zew']napisz coś więcej o tym nowym i jego relacjach z otoczeniem[/QUOTE] dziwny jest :lol: fajny, tuli się, lubi być blisko, ale do domu ciągle ma opory wchodzić, jak wszyscy siedzimy to on sobie leży - ale ani na kanapę, ani na legowisko nie chce - na podłodze leży - na żabę :lol: poczesałam go trochę to są cyrki, uciekanie, łapanie za szczotkę, więc pewnie i z maszynką będą jaja, z moimi się ignorują póki co, chyba zabawy z Dropsem nie będzie bo coś sobie chłopaki niespasowali - no zobaczymy, ale i tak wygląda na to, że mały długo u mnie miejsca nie zagrzeje bo jutro przyjadą go zobaczyć ludzie z Katowic - dzwonili o innego psiaka, który ma już dom, więc pokazałam tego, ale i tak u mnie musi być jeszcze tydzień, potem kastracja i wtedy może iść do domu; zdjęć nie mam bo ... :oops: przewiało mnie wczoraj jak jeździłam "samochodem" i bolą mnie barki, kark i ręce :mdleje: i nie chce mi się dźwigać aparatu hahaha ale wymówka :roflt: Quote
Fides79 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='malawaszka']dziwny jest :lol: fajny, tuli się, lubi być blisko, ale do domu ciągle ma opory wchodzić, jak wszyscy siedzimy to on sobie leży - ale ani na kanapę, ani na legowisko nie chce - na podłodze leży - na żabę :lol: poczesałam go trochę to są cyrki, uciekanie, łapanie za szczotkę, więc pewnie i z maszynką będą jaja (...) [B]eee nic się nie przejmuj, jak wziełam F to też leżał tylko na podłodze w dodatku przy drzwiach, a teraz to wielki wygodniś i kanapowiec :p a i czesac tez sie nie lubił [/B] zdjęć nie mam bo ... :oops: przewiało mnie wczoraj jak jeździłam "samochodem" i bolą mnie barki, kark i ręce :mdleje: i nie chce mi się dźwigać aparatu hahaha ale wymówka :roflt:[/QUOTE] no jak Cie przewiało i tak wszystko boli to wcale sie nie dziwie że aparat zrobił sie nagle 'TAAAKII CIĘŻKI" ;) Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dobra dziewczyny - sprawa jest poważna!!! [B]DO ADOPCJI YORKO SZNAUCER!!![/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561846#post17561846[/URL] Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 jedni poszli do pierwszej klasy a inni zaczęli chodzić do przedszkola i chyba nie wyszło im to na zdrowie :roflt: Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ona to chyba najbardziej do cioci podobna ;) http://img199.imageshack.us/img199/4027/dsc0012ds.jpg Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 WATACHA napisał(a):Ona to chyba najbardziej do cioci podobna ;) http://img199.imageshack.us/img199/4027/dsc0012ds.jpg zupełnie nie - na tych zdjeciach jakoś tak tylko wyszła :niewiem: Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 no i ... nowy - ma jutro odwiedziny :lol: ups a tu mi się stara zaplątała :D Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 taki nastroszony po kapieli jest :lol: ostrzygłabym go już dziś, ale ten cholerny ból w barku i ograniczona ruchomość moich starych kości... :cry: nie dało rady... Quote
Recommended Posts