Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no... musi im się poprawić, a w ogóle to jakoś dziwnie bo niby nie jest zaniedbany poza tymi ranami, sierść w dobrym stanie, niewiele kołtunów, nawet jakiś mega nie śmierdzi, ale bał się wejść do domu - musiałam go wnieść, w domu padł na glebę i leżał - jakby nie znał schodów, wnętrz :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']no... musi im się poprawić, a w ogóle to jakoś dziwnie bo niby nie jest zaniedbany poza tymi ranami, sierść w dobrym stanie, niewiele kołtunów, nawet jakiś mega nie śmierdzi, ale bał się wejść do domu - musiałam go wnieść, w domu padł na glebę i leżał - jakby nie znał schodów, wnętrz :niewiem:[/QUOTE]

Kurde... może go zamykali gdzieś....
I źle mu się kojarzy. Albo na dworzu 3mali i niby dbali ale do domu jak właził to bili... :niewiem: i dlatego... Kurde same czarne myśli mnie do łba przyłażą własnie...

Posted

[quote name='zerduszko']Może ten dla odmiany zył tylko na zewnątrz....[/QUOTE]

z zachowania na to by wyglądało, ale z wyglądu nie - nie ma ani grubej sierści/podszerstka, no zagadka znowu, ciekawe jak z zachowywaniem czystości będzie, jest bardzo spokojny

Posted

no ja se tyz pamietam jak Borys bal sie schodow w domu, jak zapierdzielil w drzwi balkonowe bo mu sie szyby nie widzialo a ino otwor na zewnatrz

pouklada sie , moze zyl w jakims garazu ogrzewanym i do domu moze nie wchodzil??? no domysly to mozemy se snuc a i tak nie dojdziemy

ja se mysle ze bedzie dobrze ino jak zwykle trzeba czasu cierpliwosci i uwagi
a Nazir sie dzis nalata!!!!

Posted

no - będzie dobrze - Drops też się bał schodów, domu i wszystkiego - a teraz księciunio :loveu:

z Nazirem dziś i ja się wybiegałam :mdleje:

smrodka małego wykąpałam bo zadek usr*ny i w ogóle taki nieświeży letko - śmieszny jest - panikował w kąpieli, ale nie gryzł mnie - gryzł wodę i chciał ją całą wypić :mdleje:

Posted

[quote name='wilczy zew']napisz coś więcej o tym nowym i jego relacjach z otoczeniem[/QUOTE]

dziwny jest :lol: fajny, tuli się, lubi być blisko, ale do domu ciągle ma opory wchodzić, jak wszyscy siedzimy to on sobie leży - ale ani na kanapę, ani na legowisko nie chce - na podłodze leży - na żabę :lol: poczesałam go trochę to są cyrki, uciekanie, łapanie za szczotkę, więc pewnie i z maszynką będą jaja, z moimi się ignorują póki co, chyba zabawy z Dropsem nie będzie bo coś sobie chłopaki niespasowali - no zobaczymy, ale i tak wygląda na to, że mały długo u mnie miejsca nie zagrzeje bo jutro przyjadą go zobaczyć ludzie z Katowic - dzwonili o innego psiaka, który ma już dom, więc pokazałam tego, ale i tak u mnie musi być jeszcze tydzień, potem kastracja i wtedy może iść do domu;

zdjęć nie mam bo ... :oops: przewiało mnie wczoraj jak jeździłam "samochodem" i bolą mnie barki, kark i ręce :mdleje: i nie chce mi się dźwigać aparatu hahaha ale wymówka :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']dziwny jest :lol: fajny, tuli się, lubi być blisko, ale do domu ciągle ma opory wchodzić, jak wszyscy siedzimy to on sobie leży - ale ani na kanapę, ani na legowisko nie chce - na podłodze leży - na żabę :lol: poczesałam go trochę to są cyrki, uciekanie, łapanie za szczotkę, więc pewnie i z maszynką będą jaja (...)
[B]eee nic się nie przejmuj, jak wziełam F to też leżał tylko na podłodze w dodatku przy drzwiach, a teraz to wielki wygodniś i kanapowiec :p
a i czesac tez sie nie lubił
[/B]
zdjęć nie mam bo ... :oops: przewiało mnie wczoraj jak jeździłam "samochodem" i bolą mnie barki, kark i ręce :mdleje: i nie chce mi się dźwigać aparatu hahaha ale wymówka :roflt:[/QUOTE]

no jak Cie przewiało i tak wszystko boli to wcale sie nie dziwie że aparat zrobił sie nagle 'TAAAKII CIĘŻKI" ;)

Posted

Dobra dziewczyny - sprawa jest poważna!!!

[B]DO ADOPCJI YORKO SZNAUCER!!![/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561846#post17561846[/URL]