Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Waszeczko , Boluś jest jedyny i niepowtarzalny to i wyniki ma takie:razz: zobaczysz ze się poprawią ;) Foty z Oliwkową bowskie:loveu: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 hahahaha Waszka jak Luna zniosła atak misiem :evil_lol::evil_lol: Wycałuj Bolutka :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka'] Słoneczko uśmiechnięte :loveu: A Boluś będzie zdrowy, bo nie ma innej opcji ;) Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka'] ale się Oliwce loczki zaczynają robić:loveu: Bolutek - zdrowiej :loveu: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Vectra napisał(a):hahahaha Waszka jak Luna zniosła atak misiem :evil_lol::evil_lol: haha dla niej to super zabawa była :lol: - zaraz wykorzystała moment i cap misia :evil_lol: ehh Boluś zdrowy to nie będzie - nerki się nie regenerują :shake: ale będziemy walczyć o każdą chwilę :drinking: synek wycałowany i na chorego nie wygląda- to najważniejsze :loveu: Aga - noo ale tylko z tyłu jej włosy zaczęły rosnąć :evil_lol: przód dalej krótki - taka nowoczesna fryzura :evil_lol: Quote
Payton Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witam, Teraz dopiero znalazlam twoja Galerie. Oliwkowa najslodsza ze slodkich, mialam okazje osobiscie sie przekonac.:loveu: Jest urocza. :loveu: Trzymam kciuki za Bolusia, moje kochane Gizemko niestety przegrala walke. Dzisiaj rano przeszla za Teczowy Most. :shake: .Nie umiem sobie znalezc miejsca. Dzieki za maszynke. Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :-( o jejku czemu Gizmo... przykro mi bardzo a za kciuki dziękujemy bo bardzo potrzebne :kciuki: Quote
LAZY Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja to mam nosa kiedy do Was wpaść...Zdjęcia są cudne. Przykro mi, ze nadal się martwisz o zdrowie Bolusia. Jestem jednak przekonana, że jeszcze długo będzie cieszył się zabawami z Oliwka:) Quote
PIKA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 uwaźaj, :diabloti: mozesz tego nie przeżyc :diabloti: Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi hahahhaha Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 ehh Debestko nie wpadasz kiedyś n jakieś szkolonko w nasze tereny??? Oliwkowa w Twoim obiektywie byłaby mniooodzioooo :loveu: Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 malawaszka napisał(a):ehh Debestko nie wpadasz kiedyś n jakieś szkolonko w nasze tereny??? Oliwkowa w Twoim obiektywie byłaby mniooodzioooo :loveu: Oliwkowa w ogóel to jest miodzio chcialabym miec szkolenie gdzies koło Was cobym mogła tego miodzia wymęczyć :loveu: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 malawaszka napisał(a): nie wiem co będzie jak przyślą nowe legowisko Bolusiowi - dopiero bedzie walka :evil_lol: Jakie zamówiłaś legowisko :cool3: Muszę też kupić nowe, bo aktualne się Gertrudzie trochę potargało przy próbie zakopywania kości :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 a takie ma je też Szpilka i chyba SylwiaSkalska i chwaliły :razz: a teraz się trochę zdołowałam znowu bo Pan Doktor kazał nam jeść Eukanubę nerkową faza II i teraz przeczytałam, że to już karma przy silnej niewydolności nerek :-( bo za szybko mu wzrosła ta kreatynina Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wprawdzie szybko wzrosła, ale teraz Boluś dostaje odpowiednie leki i na pewno zahamuje to dalszy wzrost. Tylko, czy ta karma będzie mu smakowała :roll: O legowisku piszą "super mocne", więc może kilka miesięcy wytrzymałoby u Gerdy :cool3: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Znam to, wszystko i ile widzi :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='beria']Znam to, wszystko i ile widzi :diabloti: no tu się troszkę zagalopowałaś kochana :razz: :lol: Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='malawaszka']no tu się troszkę zagalopowałaś kochana :razz: :lol: oj moja droga Bolito to napenwo żarcie widzi :evil_lol::evil_lol: mój Kano żarcie i kota wypatrzy w największych ciemnościach :evil_lol::evil_lol: a na codzien ślepego udaje ;);) on niedowidzi na jedno oko Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Nie napisała, co widzi, tylko ile widzi :razz: W misce :razz: Suchą karmę trzymam na wysokościach, bo jakby się dobrała, to by pękła :diabloti: Quote
agabass Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oliwkowa rewelka pierwsza klasa ,i psiuchy niezłe opiekunki haha Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Vectra napisał(a):oj moja droga Bolito to napenwo żarcie widzi :evil_lol::evil_lol: haha pewnie masz rację ;) witak agabassku - dawno Cię nie było :multi: Beria tak zakombinowałaś, że nie wiem co Ci odpisać :p Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mój Kano też jest żarłoczny :evil_lol::evil_lol: on kocha jedzenie i zawsze wypatrzy kazdy okruszek :evil_lol::evil_lol: kuchnia poza porą posiłku jest dla niego zamknięta . Nie ma to jak żarłoczny pies ;) w sumie to już wole jego zarłoczność niż Lalki wybredność.:p Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 malawaszka napisał(a): Beria tak zakombinowałaś, że nie wiem co Ci odpisać :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: Wspominałam, że skończyłam prawo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts