wilczy zew Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Banerek sobie podlinkowałam :B-fly: tylko nie pytajcie jak to zrobiłam :hmmmm: jedna dogomanka dala instrukcje na dwa sposoby,pierwszy nie wiedziałam jak zastosować :???: drugi miał wzór ale nie zadziałało :roll: a że różnił się od podanego przez jambi to trochę :PROXY5: połączyłam je,część usunęłam i zadziałało :laugh2_2: Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wilczy zew, to teraz jak juz masz bannerki, czas założyc własna galerię :cool3: waszkamala, czy Ty już dawałas zdjęcia opitolonych pśów? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='jambi']wilczy zew, to teraz jak juz masz bannerki, czas założyc własna galerię :cool3: waszkamala, czy Ty już dawałas zdjęcia opitolonych pśów? :hmmmm: cofnij się kilka stron wstecz to zobaczysz :obrazic: Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 malawaszka napisał(a):cofnij się kilka stron wstecz to zobaczysz :obrazic: iesu ... no zagaić chiałam! Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Waszko, tak chyba nie zagladałas w ostatnich dniach do mnie to przyszłam bezczelnie ze specjalnym zaproszeniem :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/192963-FELEK-CO-NIE-NOSI%C5%81-SZELEK-plus-JA-)?p=16627213&viewfull=1#post16627213 Quote
wilczy zew Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='jambi']wilczy zew, to teraz jak juz masz bannerki, czas założyc własna galerię :cool3: źwierz mojej mamy nie znosi się fotografować,więc na kilka fotek... Tekla pozwoliła i niej trochę pośmiecić :lol: a trzeciego banerka się nie da Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='wilczy zew']źwierz mojej mamy nie znosi się fotografować,więc na kilka fotek... a kto Ci w galerii każe zdjęcia wstawiać? :evil_lol: [quote name='Fides79']Waszko, tak chyba nie zagladałas w ostatnich dniach do mnie to przyszłam bezczelnie ze specjalnym zaproszeniem :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/192963-FELEK-CO-NIE-NOSI%C5%81-SZELEK-plus-JA-)?p=16627213&viewfull=1#post16627213 to to było dla Waszki a nie dla Weszki? Wasia zajrzyj, zajrzyj... przy okazji dowiesz sie czemu nie należy strzelać focha...:cool3: Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a jakcudnie zostalo to wyjasnione !!!! warto uwierz!!! Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ja w sensie, że jak to zresztą lilo wytknęła Wasia często strzela focha i to na każdym wątku, więc może lepiej by było gdyby jednak poznała znaczenie tego słowa... ;) Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='jambi'] to to było dla Waszki a nie dla Weszki? Wasia zajrzyj, zajrzyj... przy okazji dowiesz sie czemu nie należy strzelać focha...:cool3: no dla Waszki, choć i dla Weszki też mogło by być, bo one chyba obie w dyskusji która mnie zainspirowała uczestniczyły hi hi Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 zerduszko napisał(a):A tu o co znów chodzi? :> nie mam pojęcia :niewiem: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 znowu mamy gościa :D zaciesz :D i drugi gość i ten... ex gość zasiedziały :lol: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 kuku ten się najbardziej cieszy z gościnki :loveu: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 a Luna ma wszystko w d... przywdziała barwy maskujące :D Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 ostatnio na łące niedaleko domu znalazłam... kępki chyba zajęczego futra :mdleje: żadnych śladów krwi, czy resztek po posiłku drapieżnika i tak myślę czy to nie jakieś ptaszysko zająca upolowało i zabrało... no i jak tak na nich patrzę... to mam pewne obawy :D nie życzę sobie porównywania mnie do jakiegoś zająca :obrazic: słyszysz? Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 uważam moje obawy za uzasadnione... Luna dzielnie się maskuje i mysli, że to wystarczy czasem udają koguty a czasem udają ... figurki - takie a'la lwy ogrodowe :roflt: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jednak ciągle się zapominają i nadal... przypominają zające czasem próbują przywdziać maskę JEDNOROŻCA Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ooo, Julka wpadła z wizytą :loveu: nooo, perpektywa robi różnice : https://lh3.googleusercontent.com/_MXkMDrRnqFY/TaLXatBWOyI/AAAAAAAAJm0/hiGAoyVVY4I/DSC_0093.JPG - Julka tu jak średniak wyszła, a Dropsiak taki tyci tycieńki :lol: super fajne zdjęcia! :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 a przed chwila Jarosław mi linka przesłał :mdleje: http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/niezwykle-widowisko-orzel-zaatakowal-pudla,1,4237611,wiadomosc.html Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):a przed chwila Jarosław mi linka przesłał :mdleje: http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/niezwykle-widowisko-orzel-zaatakowal-pudla,1,4237611,wiadomosc.html czy Ty przepraszam mieszkasz : "w pobliżu rzeki Zumbro w stanie Minnesota (USA). " ?!?! Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):czy Ty przepraszam mieszkasz : "w pobliżu rzeki Zumbro w stanie Minnesota (USA). " ?!?! nieeee, ale proszę ja Ciebie mieszkam w pobliżu rzeki Trzonia w woj. śląskim (Pl) :roflt: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):nieeee, ale proszę ja Ciebie mieszkam w pobliżu rzeki Trzonia w woj. śląskim (Pl) :roflt: i zapewne orłów Ci w waszej okolicy dostatek... Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):i zapewne orłów Ci w waszej okolicy dostatek... zaprawdę powiadam Wam... niedaleczko Pysia ufociła Bielika (wiem, wiem, to nie orzeł, ale duzy drapieżnik) ale ptaszyska drapieżne są a jakże - krążą złowrogo nad łąkami i lasami - nie pytałam ich tylko jaki ciężar dają radę udźwignąć :D Quote
Recommended Posts