asiunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Lucy*'] i na koniec " Latajace Fafelki" Nie no :crazyeye: szelcie pierwsza klasa :loveu: :loveu: Miło mi Cię znowu widzieć Mejkuś :loveu: Hej!! W koncu firmowe:lol: Quote
Basia&Safi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 a mrowcia ma szkole :( dzis o ile sie nie myle do 18 :( Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 mrowka bo Ci galeria pajeczynami zarosnie :placz: :mad: Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jako dobra kolezanka :D pozwolilam sobie wkleic kilka starych fotek Mejka juz tu byly ale to tak zebyscie nie zapomnieli jak mej wyglada :):)) mm slodka mordka a ja złapałęm muche aj lof ju mrowcia Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Barkuje Majekusia strasznie :placz: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Mrówka, co Ty odwalasz? :mad: Gdzie się podziewasz? :mad: Nie myśl tylko o sobie, Loco potrzebuje kontaktów z tatą :mad: ... Quote
mrowka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Jee :oops: :oops: Dzieekujemy za walentynki, karteczki sa przepiekne az dech zapiera w piersi :loveu: jako dobra kolezanka :-D :evil_lol: :evil_lol: ahhh Basiulko kochana dziekujemy za foteczki stare bo stare ale sa :multi: :loveu: ze tez chcialo Ci sie przegladac Mejkusiowe foteczki :placz: az sie wzruszylam... Wieeeelki lizaak od Mejka :loveu: :iloveyou: Barkuje Majekusia strasznie :placz: :calus: :placz: foteczek nowych jeszcze nie bedzie, bo aparacik jak lezal tak lezy dalej i ani mysli sie naprawic :placz: :mad: Mrówka, co Ty odwalasz? :mad: Gdzie się podziewasz? :mad: ohh Piotrze mam nadzieje, ze teskniles...:evil_lol: Nie myśl tylko o sobie, Loco potrzebuje kontaktów z tatą :mad: ... a od czego sa telefony? :lol: Musisz swojemu synciowi telefon kupic zeby mogl dzwonic do swojego tatulka... :cool3: Pozdrawiamy wszystkich i dziekujemy Wam ze pamietacie o nas nawet kiedy nie ma nas z Wami... :placz: zaraz sie rozbecze :placz: :oops: :iloveyou: Quote
Cimi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witaj Mrówka :multi:, wreszcie się pojawiłaś :multi: :multi: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witaj Mróweczko ;)/ chyba naprawdę Wiosna idzię bo Mróweczka wróciła na Dogo :p/Hej Mejku :multi: Quote
mrowka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 :placz: dziekuje, dziekuje dziewczyny kochane :placz: :loveu: chyba naprawdę Wiosna idzię bo Mróweczka wróciła na Dogo :p no chyba juz idzie :razz: tylko nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac, bo 5 min na dworze w butach mam jezioro :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='mrowka']ohh Piotrze mam nadzieje, ze teskniles...:evil_lol: Strasznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Lucy* Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jeeeee !!!! Mróweczka jest to ja się dołączam do podskoków :multi: :multi: :multi: a Mejkuś też jest ??? :cool3: gdzie niby ??? :cool3: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Mejki , gdzie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie się z Mrówencją w mrowisku zakopał :shake: Quote
Basia&Safi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 mroweczka sie uczy a aparacik dalej popsuty a ja chwilowo nie mam aparatu ale obiecuje ze jak tylko bede miec aparac robimy z mrowcia i mejkiem sesje zdjeciowa duzoooooooo fotek :):):) Quote
Lucy* Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No dobra.... to czekamy z niecierpliwością :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :loveu: [quote name='basiulka22tychy']jako dobra kolezanka :D pozwolilam sobie wkleic kilka starych fotek Mejka juz tu byly ale to tak zebyscie nie zapomnieli jak mej wyglada :):)) mm slodka mordka a ja złapałęm muche aj lof ju mrowcia moja Milosc Piekna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] aj lof ju mrowcia O jejku, ale słodziuchny!:iloveyou: Quote
Recommended Posts